Tg Mures: drum autogara - aeroport

Tg Mures: drum autogara - aeroport | Autor: lili78

Link direct la acest mesaj

Salut,

Stie cineva cu ce se ajunge mai bine din autogara din Tg Mures la aeroport? Exista autobuze? Sunt taxi-uri in autogara? Care firma de taxi-uri este mai convenabila? Cam cat ar fi pretul? Stiti cam in cate minute se face traseul?
Merci pt orice informatie.

Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pentru fiecare zbor exista un autobuz care pleaca din fatza Teatrului National spre aeroport-cel putin exista pe vremuri;
daca nu, exista maxi-taxi pe care poti sa le iei pina la Azomures si de acolo te urci intr-un taxi (mai face vreo 15 minute pina la aeroport); nu retin eu bine, dar cam o ora ai nevoie,cel putin sa prevezi din centru pentru ca este in afara orasului, la Ungheni-aeroportul. de firme de taxi nu mai stiu nimic...;
in centru, in fatza teatrului national (unde e si statia de maxi-taxi, autobuze, taxiuri) exista o agentie de bilete de unde poti obtine informatiile necesare.

vezi la prieteni dintotdeauna,fetele din tgmures au topicul lor si te pot lamuri mai exact, cu date actuale

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lili, cel mai bine cu taxi. Nu stiu exact cat costa dar daca vrei ma pot interesa. Se gasesc taxi-uri in faxa autogarii. De la autogara sunt ~ 20 km pana la aeroport. Vei face maxim 30 minute.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Da, este mai bine sa iau taxi direct din autogara, daca nu este autobuz direct pana la aeroport, pentru ca nu am destul timp. 30 de minute este exact cat imi trebuie. Monica, poti sa-mi zici niste nume de firma de taxi mai rentabile (sa nu le aleg pe cele mai scumpe)? Poate si niste numere de telefon, daca nu gasesc taxi in autogara. Daca poti, te rog spune-mi si cam cat ar costa un drum. Merci mult.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lili, am sunta la 2 firme: 0265-204943 "Taxi Cornisa" si mi-a zis ca ar fi maxim 30 ron. La 0265-204948 "Transil" mi-a zis ca sunt 12-13 km si se fac in 10-12 minute si costa 20-25 ron. Ambele sunt firme serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Monica, merci mult.

Mergi la inceput