dupa ce v-atzi maritat....
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
Babyblue, ce te-a apucat? Amin inseamna "asa sa fie". Te enerveaza ca e cineva de acord cu tine sau ce?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oana C spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
Am de spus cateva lucruri off topic:
Pentru cele care fac mishto: felicitari (ramane sa va intrebatzi voi cateva secunde de ce va felicit. Sper sa nu insistatzis ava dau si raspunsul ca nu e pe placul vostru)! pentru cele care m-au acuzat de mitomanie: jet! A te indoi de cineva este jignitor, dar se pare ca avetzi oareshce carentze in educatzie si lipsa acuta de bun simtz. Am mai spus eu cuiva: Vedetzi-va de paiele care au ramas in ochii mei ca barnele din ochii voshtrii v-au strapuns de mult capul si au ieshit pe partea cealalata. Tzinetzi-o tot asha ca va vetzi face cinste. Atzi reushit sa transformatzi forumul intr-o cloaca. De obicei daca te bagi in cloaca te mananca porcii. Lasatzi critica mea, ca nu de asta am deschis subiectul.
Nu stiam ca in anul 2007 calitatzile sunt considerate PROSE, ca asta incearca toata lumea sa-mi spuna: ca sunt proasta ca fac, si cum fac.
Harnicia este ridicata la rang de prostie.
Femeile anului 2007, sunt pline de pretentzii si figuri si nu e nimik de capul lor.
Au renuntzat la sclavia domestica sa-shi creeze sclavi. Ceva gen: "eu stau in pat si ma odihnesc si el spala vasele, si sterge copilul la fund si scoate copilul singur in parc si daca eu spun sari el intreaba cat de sus si sunt tratata ca o printzesa, daca nu... ii dau si una dupa ceafa si-l si parasesc, fara sa ma intreb ce implicatzii are asta asupra copilului meu"
Asha suntem vazute de barbatzi si cateodata inclin sa le dau dreptate. Imi ashtept bilele negre, ca le merit, mai ales cu asemenea afirmatzii pe un forum plin de femei cu barne infipte in ceafa.
diana
Concluzie: Diana a deschis subiectul ca sa se laude cu "calitatile" ei de femeie si nevasta, care constau in harnicia peste masura, pina in pragul obsesiei, si slugareala barbatului, si sa ne spuna noua, femeilor si mamelor de pe DC, cele "cu barne infipte in ceafa" ca sintem pline de pretentii, "nu mai este nimik de capul nostru", sintem lipsite de bun simt si fara educatie si, probabil, sa se asigure ca nici o alta casa nu mai straluceste de atita curatenie si nici un alt barbat nu este asa de bine ingrijit cum este al ei (poate ca ii si arata raspunsurile noastre).
Multumim, Diana! Sa tot deschizi subiecte de-astea!
Bine ca moderatorii sint inca in vacanta si nu au vazut limbajul tau
![](icon_smile_dead.gif)
Carolyne spune:
Nu vreau sa adaug nimic, deoarece fetele au comentat foarte la obiect pana in prezent. Dianei nu am ce sfaturi sa ii dau, intrucat nu e cazul: sfaturile nu se lipesc de ea. Ea are ideile ei fixe de curatat, sters, spalat, etc...
In schimb unele raspunsuri au fost de un umor super !!!!! Numai ca sa vad asa raspunsuri mai intru la subiectul asta, dar vad ca in ultimele pagini nu mai este nimic comic, toata lumea a trecut iar la sfaturi serioase. Cum spuneam nu se lipesc de Diana.
Dar mai bagati ceva umor, va rog
Carolyne
filofteia spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Guestus
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by babyblue
DIANA,
si hai sa-ti zic: acum, dupa o luna de la despartire de tipul asta, care m-a consumat nervos enorm, am cunoscut un tip. ies cu el, ma simt femeie. flori, restaurante, telefoane de dragoste. l-am chemat la mine sa-i fac mancare chinezeasca. ca am avut eu chef. eu m-am oferit. si cat am facut eu, pe masura ce murdaream niste vase, el le-a spalat. nu i-am cerut eu. ba chiar am insistat sa nu faca nimic. n-a vrut. a dus fata de masa si farfurii in sufragerie, a deschis vinul, a cautat un film fain la dvd...fara sa mai zic eu nimic.
e un siretlic la mijloc....la inceput toti fac asa...
oricum noi sintem aici sa auzim cit timp tine minunea.
Mai Guestus ce rau esti! Las-o sa viseze macar ca asta este altfel.
![](icon_smile_big.gif)
Diana, echipa, familie, nu inseamna ca unele lucruri le faci tu, iar altele el...
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by dianaintruderquote:
Originally posted by Adrianai
Va bateti gura degeaba. Diana a ales sa fie sclava. Este alegerea ei.
Eu prefer sa lucrez in echipa cu sotul meu.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Am precizat ca punem masa impreuna. La restul nu se baga. Si eu ash prefera sa ramana asha asha, este "afon" la treburile din casa si nu am ales sa fiu sclava, dar daca el nu ma ajuta si se fofileaza sau nu se pricepe, ce imi ramane de facut... sa-mi fac treaba, asha cum imi place si simt eu nevoia.
dar ai venit aici intreband cum rezistam noi si cum facem noi fata la oboseala, avand un program aglomerat ca al tau, nu?
si majoritatea celor de aici, nu au un asemenea program ca al tau pt ca sunt ajutate de soti, indiferent cat de afoni sau priceputi sunt,
sunt persoane care li se pare perfect normal sa fie ajutate de soti, sa spele sa gateasca, sa stearga un praf
casnicia implica doi, familia 3 sau mai mult. da sotul vrea o famile fericita se implica, daca nute va lasa sa trudesti de la 5 dimineata pana la miezul noptii...si pt ce? iti distrugi sanatatea inainte de toate, si ai un copil de crescut...
dar aici se face analiza curatetie si contratimpi la curata bai, wc-uri si aragaze
![](alcool.gif)
intrebare: ce s-ar intampla daca teai trezi ai face dush numai si apoi la bucatarie facand nessul pt amandoi fara sa mai fi lata la "misto" ca freci cada imbracata de munca? oare crapa cada ca no freci in fiecare zi?
dar daca sotul tau ar fi fara servici si tu ai fi singura care munceste, ai adopta acelasi program? frecand de cand te scoli si pana pici franta si ai accepta ca el sa stea pe canapea toata ziua?
eu una nu concep asta, si cand sa intamplat sa fiu eu singura care munceste (o perioada de o luna, maxim) sotul meu facea curat ma astepta cu masa pusa si nu lam considerat sclav ca face asta, si asa stangagi cum mai facea cateodata ceva , l-am admirat mult de ot pt ca se implica si incearca.
maturi zilnic, avand gresie toata casa si par care cada non stop, sincr iti spun ca am batatura la mana de la matura si mop (n-am aspirator, sac) nam mai vrut sa matur, ma nervozam numai cand vedeam matura, sotul de la offf- urile cand vedea par pe jos, a inceput sa-l stranga iar apoi sa obisnuit sa mai vada din cand in cand par pe jos
![](alcool.gif)
si suntem fericiti, si seara stam imbratisati pe canapea, uitandune Impreuna la un film...suntem fericiti.
asa ca nu te supara pe cele care incearca sa-ti spuna ca nu e normal ceea ce faci.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
dianaintruder spune:
quote:
Originally posted by uricarudiana
mai Diana,eu am tot citit de vreo ora ce s-a postat aici si sincer am trecut prin doua stari. am ras de m-am prapadit ( bravo celor care stiu sa faca haz de necaz, ca inviata trebuie si de asta) si m-am enervat de-mi venea sa inchid calc. intre timp i-am trimis un mesaj sotului in care i-am multumit ca este alaturi de mine si ca ma ajuta in tot ce inseamna menaj.
eu una chiar nu mai stiu ce sa iti scriu.
de fabulat nu cred ca fabulezi, iar de o faci, o faci incat crezi si tu jumate.
DAR, nu cred ca sunt necesare bilele negre pt cei care s-au pretat sa iti raspunda. fie ca tie ti-au convenit sau nu raspunsurile, chiar daca ele au mai ras de unele postari ale tale, consider ca toate ti-au transmis ceva: TREZESTETE LA REALITATE!
nu mai trece prin viata asta cu ochii inchisi.
a! apropo de discutia aia de la mare, referitoare la nora respectiva: pai ce , inseamna ca daca eu stau in concediu de maternitate cu odorul asta presupune ca automat trebuie sa fac si mancare, si curatenie, si spalat, si calcat, si toate celea prin casa.
pai, eu ce sunt, babysitter si menajera- 2 in unu.
numai sa stai toata ziua cu un copil mic, schimba-l, da-i mancare, spala-l, spala-i hainele, fa-i mancare iti consuma toata ziua. deci, normal ca atunci cand sotul vine de la serviciu vreau sa ma schimbe. NU?
pai atunci, sa stea el acasa cu copilul si eu ma duc bine mersi la serviciu. nu cred ca e normal, cel putin nu in conceptia mea.
si cu riscul de a mai lua inca un avertisment pe aici ca imi zic parerea intr-un mod mai acid, voi continua.
dar de ce sa nu-l rada lumea si pe acel barbat, ca si el are un rol in casa, nu?
si apoi, nu te supara, dar chiar nu este in beneficiul copilului sa mai stai cu tatal acesteia in conditiile in care te-a batut de fata cu acesta.
si fata ta, pe care o iubesti nespus, ce crezi ca va invata de la mama ei?
sa citeasca, sa viziteze muzee, sa isi cumpere carti, sa ia lectii de dans, sa mearga la fitness... CE?
iti spun eu ce.. sa faca curatenie, sa spele, sa faca mancare, sa aiba mereu grija sa nu supere cumva barbatul ca se va trezi cu una in frunte.
pai eu as muri daca as sti ca asta va invata fata mea de la mine.
respectul unui barbat, dragostea, pretuirea, nu le castigi prin frecat aragazul sau spalat cada. NICIODATA!
le castigi prin felul in care stii sa pastrezi deschise canalele comunicarii, prin faptul ca vrei sa te perfectionezi, prin faptul ca esti realista, ca stii ce inseamna o familie, ca stii sa lupti pt ea , ca stii sa-l faci pe el sa lupte pt ea. o lupta in doi, benefica, constructiva, o lupta pt a va face viata mai buna pt voi si fata voastra.
tu crezi ca alte femei stau cuin mana toata ziua? au serviciu si ele, fac mancare, spala, calca, fac curatenie, DAR, ce e diferit e ca ele au gasit barbatii care sa le ajute, care inteleg rostul unei vieti traite in comun. stiu la ce s-au inhamant cand au zis DA. stiu ce trebuie sa faca pt ca o casnicie sa mearga bine. barbati care respecta femeia de langa ei, care o pretuiesc, chiar daca aragazul nu eluna, cada nu e bec si parul de la caine mai atarna ici colo.
realizeaza faptul ca si el poate sa faca, nu numai tu.
TU CE CALITATI SI DEFECTE AI?
gandestete ca fata invata de la voi. cum te porti tu cu tatal ei asa se va purta si ea cu sotul ei, si crede-ma ca nu e normal ce faci tu.
tu tragi la o casnicie asa cum crezi tu, fara sa te intereseze nimic, asa cum vrei tu, cum stii tu.
pai nu te supara, dar eu cand am un examen sotul meu preia tot, curatenie, spalat, calcat, mancare si cautat pe net pt referatul meu.
sau eu dorm si el imi cauta material pt referat.
nu e rusine ca ma ajuta, ca daca eu o duc mai bine la serviciu si scoala , noi o ducem mai bine. daca ma ajuta nu o face pt mine, o face pt noi, o face ca ma iubeste si vrea sa faca lucrurile mai usoare. ne completam. cand are el perioade mai grele , examene, fac eu , ca nu imi cade nimic.
asa si trebuie.
asa ca nu e drept sa judeci fetele ca si-au batut joc de tine: ele au raspuns conform educatiei pe care ele au primit-o referitoare la ce inseamna casnicie. t-au raspuns dupa parerile lor referitoare la mariaj, la relatia barbat-femeie, la menaj, copii etc.
nu vei gasi nicio femeie intreaga la minte sa fie de acor cu tine si cu felul in care intel;egi tu lucrurile.
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
diana
dianaintruder spune:
quote:
Originally posted by uricarudiana
multumesc rosey pt apreciere.si
de la mine.
nu am vrut decat sa imi impartasesc ideile referitoare la o casnicie si sa ii dau un sfat dianei. acum daca e sa urmeze ceva din ce i-am spus, sa dea Dumnezeu sa-i ajute, daca nu, asta e.
dar , Diana, un barbat nu are nevoie de cineva care sa-i faca menajul, ca pt asta ramanea la mama lui, ca oricum ii spala, ii calca, ii facea mancare. el vrea altceva. oare ce?
ia incearca sa il intrebi pe sotul tau ce vrea el de la o femeie, asa ca barbat...
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png
Nu sunt asha cicalitoare si in viatza de zi cu zi. In general sunt o tacuta. Probabil de aici si excesul asta de zel pe forum.
L-am intrebat si lui nu-i plac discutziile astea, despre noi, sau despre ce vrea sau despre ce vreau sau ce visam. Pe el il intereseaza ce face el la servici, ce motor vrea sa-shi ia (m-a exasperat, tzara arde si baba se piaptana), ce meci mai e la televizor, ce are de invatzat, cand ia banii...etc. E genul practic care nu se pierde sub nici o forma in detalii din astea romantice, filozofice si nu sta sa analizeze mai nimik. Il intereseaza foarte mult confortul lui fizic si in general vrea sa faca ce vrea el. Acum problema este ce vrea.
Asha ca o discutzie cu el despre "ce itzi doreshti tu de la o femeie?" se termina cu: "sa taca!!!!", asha ca prefer sa nu-i mai pun astfel de intrebari.
diana
katik spune:
Asha ca o discutzie cu el despre "ce itzi doreshti tu de la o femeie?" se termina cu: "sa taca!!!!", asha ca prefer sa nu-i mai pun astfel de intrebari.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
meg67 spune:
quote:
Originally posted by babybluequote:
Originally posted by meg67
Amin
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
de ce imi scoti limba?
(vrei sa ti-o taie popa?
![](icon_smile.gif)
am zis "amin" pt ca mi se parea ca ai zis bine ce ai zis, ai cuprins tot si nu mai era nimic de zis