dupa ce v-atzi maritat....

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Uite-asa incepe capitolul 2, cu inepuizabilul subiect.
Diana, draga mea, nu poti face reprosuri soacrei. Datoria de a creste copiii revine parintilor, nu bunicilor. Ai o soacra minunata, tu ai vrea sa fie perfecta, dar nimeni nu e perfect, nici noi insine.
E f usor sa dai sfaturi cand nu te trezesti noaptea cu grija copilului, viseaza urat, verifici pur si simplu daca doarme bine, il pui la olita, etc. Scuze, copilul tocmai a umplut olita, tb sa fac o pauza de DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

DOR, draga mea lucrurile astea le-am facut si le mai fac in weekend. Nu am cu cine lasa copilul in timpul saptamanii si nici nu imi permit sa o rog pe soacra-mea sa vina sa stea pe timpu vacantzei in Bucureshti. Sa nu crezi o clipa ca sunt mai putzin mama daca sta fata de duminica seara pana vineri seara la bunici, la tzara pe perioada vacantzei, pentru ca eu am servici. Asta e solutzia aleasa la noi in familie, apropos de familie si de ajutor reciproc. Lasa-ma pe mine cu datoria cui este sa creasca fata ca n-am dat-o de sufletm, am servicisi nu trebuie sa ma scuz pentru ca ma ajuta soacra-mea....plus ca a existat un subiect in care se vorbea despre...asha ca deschide la parintzii intreaba , parintzii raspund si paste copii acolo.

diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DOR

Uite-asa incepe capitolul 2, cu inepuizabilul subiect.
Diana, draga mea, nu poti face reprosuri soacrei.

Plus ca daca se deschide capitolul 2 care este treaba, cu ce te irita pe tine? Iar soacrei pot sa-i fac cate reproshuri imi vin mie, nu-mi potzi spune tu nici in o suta de ani daca pot sau nus afac reproshuri soacrei. daca am chef le fac si cu asta basta.

diana

Mergi la inceput

In locul ei v-as pune frumusel copilasul in bratze, v-ati mobiliza si v-ati creste impreuna copilul, bucurandu-va de el.
Astfel, nu ati mai avea timp de alte suparari sau reprosuri.
Parerea mea...
Mie soacra nu mi-a timut macar o ora un copil si nu ii aduc nici un repros. Chestie de respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Draga mea, vezi ca te cauta alesssia, voia sa mergeti impreuna nu stiu unde...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
dar tu nu stai cu soacra-ta si nu tre sa ai grija de lucrurile ei.

Acum soacra este de vina ca trebuie sa speli aragazul...

N-ai inteles nimic din chestia cu familia si cu echipa.

Mergi la inceput

Eu nu deschid un razboi cu tine, dar pur si simplu nu cred ca trebuie sa facem reprosuri celor care ne ajuta si sunt bine intentionati.
In privintza curateniei, toate o facem sa nu crezi ca in casele altora se ia jegul cu spaclul. Numai ca formam o echipa si ne respectam munca unul altuia. Cel mai greu este sa pastrezi curatenia, nu sa o faci.
Iata , sunt in concediu, mi-am propus sa-mi iau cateva zile in care sa ma relaxez, sa nu imi sune ceasul la cap, sa imi rasfatz puii( doi). De azi dimineatza nici nu am avut timp de DC, am fost cu cel mic la medic sa-l programez pt analize, l-am plimbat putin, cel mare facea teme, am lasat masina de spalat in fumctiune, am venit , am facut mancare, intins rufr, hranit copiii, abia acum am intrat pe DC. Este marea relaxare, dar nu ma plang, ma bucur de puii mei si abia astept sa vina sotul de la serv, mananca si iesim cu totii la plimbare.
P.S.: Isi spala singur vasele, pt ca are 2 maini ca si mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adrianai

Va bateti gura degeaba. Diana a ales sa fie sclava. Este alegerea ei.
Eu prefer sa lucrez in echipa cu sotul meu.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Am precizat ca punem masa impreuna. La restul nu se baga. Si eu ash prefera sa ramana asha asha, este "afon" la treburile din casa si nu am ales sa fiu sclava, dar daca el nu ma ajuta si se fofileaza sau nu se pricepe, ce imi ramane de facut... sa-mi fac treaba, asha cum imi place si simt eu nevoia.

IO nu fac toate astea pentru el, am zis ca le fac pentru ca eu vreau o casa curata, ca-i pun lui pana si lenjeria la botul calului asta e o treaba cu care asha l-am obishnuit. Deschidea dulapul cateodata si cu tricourile in dreptul nasului ma intreba ce tricou sa-shi ia. Asta ii e firea, ce sa-i fac acum? sa-l strang de gat? Poate o face si pentru ca-i place sa imi pese, sa am grija de el. Poate asta e dovada de afectziune pentru el, asha considera el ca-mi pasa de el, naiba sa-l ia de tricou, stiu eu. Nu ma deranjeaza si nu mi s epare un efort deosebit decat in momentul in care de la el nu primesc reciprocul. In momentul in care eu il bibilesc mi se pare normal sa faca si el ceva care imi convine mie. NU sa-mi puna nesul in fatza sau sa stearga geamurile, ci daca ii zic sa nu mai urle, pai sa nu mai urle in veci, sa nu ma mai streseze, sa ma lase linishtita, cand vreau ceva pentru fata, sa intzeleaga ca e prioritate, inaintea tuturor berilor si tuturor altor dracovenii din capul lui.

Eu nu cred ca daca ma ajuta el cot la cot, zi de zi, treaba de treaba, rezolv ceva.

Topicul asta chiar nu este legat de el, nici nus tiu de ce e adus el in discutzie.

Ceea ce mi-a scris daniela si nu numai, este un singur lucru pe care eu trebuie sa il ajustez la mine ca sa pot fi ceea ce vreau sa fiu. Sa-mi dozez timpul in asha fel incat sa ma odihnesc mai mult. Oare nu e timp destul dupa ce termin cu examenul, ca atunci nu imi mai intrerup somnul de noapte?????

diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

quote:
dar tu nu stai cu soacra-ta si nu tre sa ai grija de lucrurile ei.

Acum soacra este de vina ca trebuie sa speli aragazul...

N-ai inteles nimic din chestia cu familia si cu echipa.

Sa nu exageram... e lucrul ei si ca atare tre sa am grija de el, e o mare diferentza. Am intzeles ca ar fi dragutz sa facem totul in echipa. Unele lucruri le facem in echipa, altele nu.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Draga mea, vezi ca te cauta alesssia, voia sa mergeti impreuna nu stiu unde...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

asa-i,asa-i vezi ca e online poate va gasiti

Mergi la inceput