Clubul nurorilor (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cu crucea la cap

nu ca as dori asa ceva, cuiva, dar daca tot m-au provocat fetele...
si apoi asa se zice... in popor, exact ca obisnuitul "La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

aly, vorbeam cu ghida, si ea a recunoscut ca preturile in grecia au explodat decat au trecut la euro
inainte zicea ca cu echivalentul a 3 euro mancau 2 persoane

iar Atena e cea mai scumpa, 2 pizza medii la Pizza Hut=60 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by camelia72

Briza ,multumesc mult,orice detaliu ma ajuta,mie imi place psihologia,am si lucrat ca asistent social la o casa de copii cu probleme psihice vreo 6 ani dar ma cam sperie forma asta de invatamant,fiind ID nu am contact cu profesorii si NU STIU CE SA INVAT !

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

camelia nu am inteles exact ceea ce te doare...eu fac univ.de AS crezi ca te pot ajuta cu ceva..?

Stefania

Stefania,eu voiam sa stiu daca se merita sa ma inscriu la facultatea care-mi place mie(adica psihologie) unde la noi este doar ID sau sa ma reorientez spre ceva la zi!Ma gandeam ca neavand contact cu profii nu o sa stiu ce sa invat dar acum am inteles ca mi se vor trimite prin posta sau on-line niste materiale!Nu prea stiu nici cat de cautata va fi psihologia,eu sper sa si profesez in acest domeniu!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

cu crucea la cap

nu ca as dori asa ceva, cuiva, dar daca tot m-au provocat fetele...
si apoi asa se zice... in popor, exact ca obisnuitul "La multi ani!"

Aleluia!
...

Stefania

Mergi la inceput

camelia72
...
Stefania,eu voiam sa stiu daca se merita sa ma inscriu la facultatea care-mi place mie(adica psihologie) unde la noi este doar ID sau sa ma reorientez spre ceva la zi!Ma gandeam ca neavand contact cu profii nu o sa stiu ce sa invat dar acum am inteles ca mi se vor trimite prin posta sau on-line niste materiale!Nu prea stiu nici cat de cautata va fi psihologia,eu sper sa si profesez in acest domeniu!
...
pai daca-ti place tie ce mai astepti....?eu as fi vrut la filosofie..da' cu asta ce fac..?

si asa am decis sa raman la AS ca si asa e o amestecatura de psihologie...multaaaaa..f. multa filosofie...si un pic din celelalte... oricum e o meserie de viitor...

oricum mie mi-a placut... acum depinde de tine..eu doar atat pot sa te ajut....daca crezi ca te ajuta.... bafta in tot ceea ce vei opta!

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai ce discutii filozofice pe aici.........
eu m-am prostit de tot, aveam impresia ca azi e vineri . Asa ca sa vedeti ce planuri imi facusem eu pt maine "sambata"....Si nu am baut nimic, nici macar must....

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico dar de cand au trecut grecii la euro?

Cami resursele umane se platesc foarte bine, problema e cu facutul experientei, cu asta e mai greu. Ca peste tot, daca n-ai experienta nu prea te vrea nimeni si daca nu te angajezi, de unde experienta. Oricum, ideea este sa faci ceea ce-ti place, n-are rost sa faci faculta de dragul de a face. De invatamantul la distanta nu stiu ce sa-ti spun, de ce nu iti formulezi un set de intrebari si sa mergi frumusel sa le pui la secretariatul facultatii? Sunti sigura ca ei vor stii sa te lamureasca si poate se va dovedi ca temerile tale sunt neintemeiate.

Si... de socrella mea sa nu va legati, bine? Ca n-o vreau nici ca berea nici.. altfel, Doamne fereste. Asta e soarta pentru acrituri, exclusiv, sa fim bine intelesi

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

Mai ce discutii filozofice pe aici.........
eu m-am prostit de tot, aveam impresia ca azi e vineri . Asa ca sa vedeti ce planuri imi facusem eu pt maine "sambata"....Si nu am baut nimic, nici macar must....

briza_marii

n-are cum sa fie vineri azi.. ca eu asteptam cu sufletu' la gura ziua de miercuri..ca mergem la tanti dr..... sper sa ne spuna ca suntem bine...

da' ce rau ai facut ca ai tinut post ca doar e miercuri....sau la tine nu se tine..

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by slimatei

da' ce rau ai facut ca ai tinut post ca doar e miercuri....sau la tine nu se tine..

Nu le am eu pe astea cu postul...Pur si simplu nu imi place mustul. Si vin imi place dar fiert si cu scortisoara cand e frig afara.

Sa dea DD sa zica tanti dr ca bebelina si mamica sunt bine sanatoase.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello, hello! Ce-i cu linistea asta pe-aici?

Stefania ce vesti ne dai? Eu sunt sigura ca totul e bine.

Briza hai ca numai azi mai e pana la weekend. Si noi sambata avem planuri mari, seara ne vin niste prieteni la masa (ei ne-au invitat mai demult la ei si le-am ramas datori) si dimineata trebuie sa facem un shopping masiv: ceva hainutze de toamna pentru mine si sotz de luat peste sacou, ca deja e asa rece dimineata ca nu se mai poate doar la costum/sacou, mie imi trebuie o geanta neagra pentru servici, si inca alte maruntisuri. Sper sa nu vin cu buza umflata, ca de obicei asa patesc cand imi propun cumparaturi masive.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput