Clubul nurorilor (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu azi am fost in delegatie, si maine sunt la fel...
Nico, sa ii dea DD mamei tale numai santate si bucurii in viata. Un calduros La multi ani si sa le mearga bine la ai tai in noua casuta
Marina, imi iau si vin sa gust vinete murate. Cum sunt alea, ca eu nici macar nu am auzit dapai sa mai si manac. Cum se pun?

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nico sa-ti traiasca mama!!! ce tinerica e !

briza pai se pun ca orice alta muratura, in otet sau saramura, de preferat sa fie vinete cat mai mici. au gust cam ca de pepene murat.

somn de gravidutza?! io am somn de mama de pui zbanghiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
multumesc de urari!
azi ma duc sa vad cum arata apartamentul caci acum o saptamana arata ca dupa bombe

mamica mea la 21 de ani avea o rautate de fata, adica io
sper sa nu am un bebelus la fel de rau cum am fost eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by marinar

somn de gravidutza?! io am somn de mama de pui zbanghiu.

Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)

neata ! ca sa nu mai fie probleme de somn...dau eu cafeaua asa de dimineata cum se cuvine...

eu in dimineata asta tare-s batuta numa'n vezici....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Leneselor, treceti la o si la povesti.......

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

prezent si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello si de la mine. M-am intors si eu de prin strainatati, insa normal ca azi a fost prima zi de lucru si nu mi-am vazut capul.
N-am apucat sa pun nici poze, insa revin maine cu povesti si poze.
la norici.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Aly bine ai revenit. Abia astept poze si mai ales povesti si impresii din calatorie.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare si de la mine!
Aly,bine ai revenit,asteptam poze si povesti!
Noi azi am inceput o noua etapa din viata de scolaritza,de acum in clasa a II-a iar de maine incepe si praslea - bobocel de gradi!
Dragelor,eu cred ca am innebunit,mi s-a facut asa o pofta sa incep o facultate,am vrut de anul trecut dar atunci mi-a trecut repede,acum mai am vreo 10 zile pana se termina inscrierile iar eu sunt nehotarata ce ar fi mai potrivit sa incep!Mie imi place psihologia dar la noi este doar ID iar cu aceasta forma de invatamant eu sunt cam in ceata,nu prea stiu cu ce se mananca si ce sanse voi avea de angajare dupa absolvire!
As mai putea sa ma inscriu la -contabilitate si informatica de gestiune sau -finante si banci,astea sunt cursuri de zi dar...chiar nu stiu ce domeniu se cauta mai mult si cu care as avea sanse mai mari de angajare dupa absolvire!Voi ce ma sfatuiti?
Va pupic pe toate !

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cami in primul rand felicitari pt micuti. Cred ca esti f emotionata, mai ales de bobocel ca pleaca la gradi..
Ref la facultate, woaw ce curaj pe tine. Felicitari ca iti doresti sa faci ceva si pt tine. Din pacate eu nu te pot sfatuii decat asa din ce am mai vazut pe la clientii mei: absolventi de psihologie se ocupa in general de partea de resurse umane (recrutare -daca firma e mare, sau de partea de camera de munca, adeverinte, planificare concedii, daca firma este mica); absolventii de conta si gestiune- peste tot se cautau pt partea de contabilitate primara - din pacate sal e cam 7 mil si bataie de cap cu caruta (nu ma refer la experti contabili si directori economici, ca astia castiga mult mai mult, dar pe langa fac mai trebuie sa dai nu stiu ce examene). Despre absolventi finante banci..sincer, nu stiu pe nimeni sa se fi angajat la banca fara pile. Am pe cineva apropiat care lucreaza la banca, in fata, la ghiseu. Castiga 12 mil si nu iti spun ce stres si batai de cap are zilnic.
Cred ca mai mult te-am ametit decat lamurit . Din pacate mai mult nu te pot ajuta.

briza_marii

Mergi la inceput