Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Midasnu, pai se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii! Parca la tine a fost pe 13-07 nu? Ia fa un calcul pe telefon? Ai avea cam 5 sapt si 4 zile! pup fata! In fiecare vineri implinesti inca o saptamana...

Si luca sta turceste....eeee!!!!

Noapte buna!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

In sfarsit am datr de capatul postarilor voastre! De cand ma chinui!

Si io tot pasarica vreau si carucior roz-roz , o sa intreb la dr pe ce parte am io corpul galben. Si'apoi Simo, sa te tii daca nu-i adevarata statistica ta

Cine zicea ca-i anul baietilor anul viitor? Pai cand l-am nascut pe primul tot anul baietilor a fost, si acum iar? {ai io numai in ani din astia baietosi nasc?

blankar - celulele stem recoltate din cordonul ombilical sunt niste celule embrionare, care in eventualitatea ca bebe Doamne fereste s-ar imbolnavi de o boala grava, cum ar fi, de exemplu leucemia, ar avea mari sanse sa fie salvat.

Of, cat am citit, am uitat ce-am mai vrut sa zic...

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Blanker, tocmai vroiam sa-ti rapsund dar vad ca a raspuns Cristina.
Si inca ceva: aceste celule se recolteaza numai la nastere din cordonul ombilical.SI eu am vorbit cu sotul meu sa vedem cum strangem bani ca sa apelam si noi la procedura asta.Este ca o asigurare -la propiu - de viata pentru copil.Eu asa cred.

IRINA
+5

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Saru'mana, eu habar n-am ce si cum se ia in calcul, pana acum nu m-a interesat, scuze... mersi frumos, azi mi-am facut al doilea test si a iesit pozitiv eu tot fetita imi doresc. Dupa data de 1 sept. ajung si la medic, imi pare rau ca pana sa imi dau seama ca mi-a intarziat CM am muncit mult, ridicat (deh, constructii in casa), dar nu am avut probleme, putin durut burtica noaptea. Acum nu mai pun mana pe greutati.

Va pupic

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Randunici, avem capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106016

Mergi la inceput