Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 29
clauclau spune:
Vai Simo, asa este! Eu mai am o speranta ca bebele meu e prins pe dreapta!
Ma duc sa mananc ca mor de foame si revin apoi!
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
ancadragoman spune:
Simo tare statistica si iti tin pumnii
Clau poate baietelul tau are pasarica pana la urma
anca 28+
Maria
poze
simonette spune:
Claudela, cum ti-au zis si fetele, duphastonul este progesteron si se da in sarcina pt sustinere! Aproape toate gravidutzele iau tratament de sustinere. Eu inca mai iau utrogestan!
Zozelina inca se mai vede si la 12 saptamani...mie pe fisa mi-a scris ca ovarul drept prezinta corp galben de sarcina si stangula are aspect normal! DA!!! Merg cu statistica pana in panzele albe!!! Va poftesc...
Mie cioneva, dar nu mai stiu cine, daca de la noi sau de la mamici de ian-feb, mi-a facut pofta de cartofi fierti cu unt asa ca acum fierb cartofi
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Clau...fii sigura ca e pasarik...nu avea cum sa fie ceva sigur la 12 saptamani...fii optimista! Mergi pe statistica mea Mama toate fetele(3) le-a avut pe dreapta si fratele meu s-a prins pe stanga A tinut minte baba de 47 de ani...atat are sora mea mai mare!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Bai m-ati spart!!Vreau si io..pe dreapta!!
Edit:in ritmul asta..daca vrea cineva sa deschida un nou capitol..sa se pregateasca!
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
VALENTINA C spune:
Buna fetelor,
Incerc sa ma tin cu cititul de ceea ce scrieti voi, dar e dificil.
Pentru ca mesajele mele inca sunt moderate si apar mai tarziu, va rog totusi sa-mi raspundeti la o intrebare: ce facem cu vopsitul parului in primul trimestru?
Am citit pe forum mesaje mai vechi in care nu se recomanda vopsitul in aceasta perioada. Doctorita mea este in concediu pana pe 10 septembrie si eu incep serviciul si vreau sa arat bine in prima zi.
Am vorbit cu stilista mea si mi-a propus sa-mi faca suvite fara a atinge radacina parului. Ce credeti? Sa fac chestia asta?
Alternativele ar fi : Henna, dar mi se pare prea dificil procesul, si sa-l las asa, adica la radacina saten si in rest un blond-roscat.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Valentina 7+
diana_g spune:
Se pare ca anul viitor va fii anul baietilor.Si eu am fost la doctor ieri cu rezultatele analizelor.Sunt toate bune dar glicemia e un pic cam mare e chiar la limita.Totusi nu cred ca e vreo problema,a zis doctorul ca poate am mancat ceva dulce inainte cu o zi;din cate stiu eu nu am pe nimeni in familie care sa sufere de diabet.Oricum la urmatoarele analize se va vedea din nou.
Mi-a zis doctorita ca dupa ea este baiat dar nu e sigura.Pe 28 am programare la ecografia "oficiala"de 3 luni (aici se face intr-o clinica specializata pe ecografii)si atunci o sa-mi zica sigura ce este.Dar eu sper sa fie baiat.Imi doresc mult un baietel.Important e sa fie sanatos,orice ar fi.
Eu de doua zile simt niste dureri prin burta,nu foarte mari dar ma deranjeaza.Doctorul a zis ca nu e nimic ,tre sa stau linistita sa nu depun efort si ca s-ar putea datora si miscarii copilului.Nu stiou ce sa zic dar azi parca am simtit mai multe junghiuri prin burta si mi-e frica sa nu fie de rau.
Apropo,cand scapam de perioada critica,la 3 luni?
diana_g 11+
claudela spune:
Simonette, prima zi a ultimului CM e 13 iulie...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/