Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 28
zozela spune:
Vio suntem alaturi de tineSa-ti dea D-zeu putere sa faci fata momentului si in curand-un bebe sanatos
Dar totusi-daca ne mai poti spune-ai avut vreun semn?Cum ai aflat?A fost o coincidenta ca ai aflat acum sau aveai programare la Dr.??
Sanatate multa!
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Anca, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa aiba muuuuult noroc in viatza! Pe ce parte s-a prins papusica ta?
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Claudela, care este data primei zile a ultimei tale menstruatii? Iti spun din sursa sigura ca nu ai de ce sa-ti faci griji...multe fete care s-au dus prea devreme la echo s-au intors dezamagite! trebuie sa avem multa rabdare in sarcina!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Buuun, am ramas datoare cu lista de analize. Iaca asa:
- hlg,
- coagulograma
- gr. sanguin, rh
- glicemie, uree, creatinina, ac. uric
- tgo, tgp, bilirubina, ag. hbs, ac. hcv
- vdrl, hiv 1+2
- sumar urina, urocultura
- examen secretie vaginala
- pap test
- culturi din col
- ureaplasma + mycoplasma
- ig g si igm pt toxoplasma, rubella, cmv, herpes virus
- serologie listeria
- ag chlamydia.
Asta este oare lista clasica de analize sau am facut eu mai multe?
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by claudela
Anca, inseamna ca imi fac griji degeaba..
Dar care e treaba asta cu Duphastonul?A mai luat cineva?Am inteles ca e de sustinere...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
Pe la 6 saptamani cu o eco transvaginala o sa se vada sigur .
Eu am luat utrogestan care este cam acelasi lucru si intr-adevar este pentru sustinere.
anca 28+
Maria
poze
zozela spune:
Simo esti grozava!! Vad ca-ti continui sondajul Numai eu nu stiu pe ce parte am corpul galbean Se mai vede la 12 sapt??!
Claudela-Duphastonul este de fapt progesteron -cum este si Utrogestanul.In sarcina-se recomanda pt.sustinere.Si stai linistita ca nici la mine nu s-a vazut decat sacul ovular prima data la echo.Abia peste 2sapt.am vazut bebele si inimiora palpaind.
pe burtici!
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
clauclau spune:
Violeta, imi pare nespus de rau, nu stiu ce sa spun, cum se poate intampla asa ceva din senin ?! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta, suntem alaturi de tine!
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Anca stii ca eu am vehiculat o statistica la mamici de ianuarie-februarie! Pe ce parte se prind fetele si pe ce parte baietii! Am avut ideea de la echografia de 12 saptamani cand echografista mi-a povestit ca o statistica de-a lor(medicilor) arata ca in general fetele se prind pe dreapta si baietii pe stanga...
A mea...sarcina...e tot pe dreapta! Din acelasi motiv...nu am trompa stanga!
Simonette13+
PozeLuca
BB2