Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 24
clauclau spune:
Numeioana, merci, are logica ce spui tu si eu am chiar 12 saptamani, as vrea sa cred ca e la fel acum si la baietei si la fetite. Oricum la urmatoarea eco poate o sa am si confirmarea.
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mocanita spune:
clauclau - doar 1000 euro? la elias prin CMU este 1950 euro nasterea prin cezariana. si spune-mi si mie ce conditii ai? e spital particular? unde este spitalul? mai da-mi si mie informatii te rog
zozela spune:
Roxi eu am facut:
-hemoleucograma completa
-glicemie
-calcemie
-creatinina
-uree
-transaminaze
-trigliceridele
-colesterol
-gr.sang.si Rh
-serologia hepatitei A si B
-urocultura
-HIV
-sumar urina.
Clau vin cu!!
Are dreptate Ioana-trebuie sa fie taare iscusit Dr.ca sa ghiceasca sexul lui BB la varsta asta!
Pupicioi
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Frumoase filmuletele...multumesc frumos! eu m-as uita non-stop la asa ceva!
Vad ca au revenit multe mamici care nu ne-au mai scris de mult! Ma bucur sa aflu ca sunteti bine toate si va asteptam mai des......in limita posibilitatilor evident!
Ali esti pe ultima suta de metri cu nunta! Totul o sa fie bine...Felicitari pt bb voinicel!
Midasnu bun venit la odisee alaturi de noi! Cred ca ai mai mult de 3-4 saptamani, cred ca ai 5+ si se poate atasa la semnatura din profil personal sau editezi de fiecare data! Sarcina fara peripetii iti doresc, nastere la termen cu bb sanatos si frumos!
Clau nu te grabi sa-i cumperi hainutze albastre ca asa cum a zis dr. este prea devreme sa stie sigur! Mai ai rabdare cateva saptamani si poate va fi asa cum doresti! Normal ca orice-ar fi, sanatos sa fie! Stii ca si eu ma bucuram ca mi-a zis ca pare fetitza, intre timp entuziasmul a mai scazut caci poate sa-i creasca o putzaaa care normal ca va fi tot a mea si o s-o iubesc mult!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Rox dox, pacatele mele...zapacita cum sunt, am uitat sa-ti urez bun venit la odiseea noastra in care sper sa petreci cele mai frumoase 40 de sapotamani din viatza ta! Sarcina usoara si nastere la termen cu bb sanatos si frumos!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Mocanita, este spital particular, deschis in vara aceasta, o sa incerc sa pun un link sa vedem daca merge. Maternitatea e super, iar nasterea costa 2720 ron si se plateste separat cazarea in rezerva 160 ron pe zi rezerva cu 2 paturi sau 320 ron cu un pat. Deci per total ar fi 1000 de euro sau putin mai mult. Uita-te la link-ul de mai jos si gasesti toate informatiile pe care le doresti. Daca mai este ceva te ajut cu placere.
http://www.memorialhospital.ro/index1.php
Zozela, da sa traiti! Stau cuminte si astept urmatoarea eco!
CLAU 12+
zozela spune:
Elena daca vrei sa-ti apara 3+ la semnatura-o editezi tu saptamanal.
Daca vrei sa se updateze singura poti incerca aici: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Dupa ce iti alegi tikerul-vii pe DC la profil personal si copiezi linkul asa(la semnatura-jos in dreapta):
[ url = " adresa " ] cuvantul [ /url ] fara spatii.
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
ali76 spune:
NUMEIOANA iti multumesc de sfat.Asa am sa fac, am sa-mi iau cu mine NO-SPA.Problemele cu mesul cu masina mult, probabil apar cand esti in ultimele luni.In fine, multumesc tare mult.
SIMONETTE multumesc de felicitari.Si tu sa ai un voinic mare si frumos, iar cu nunta da, sunt pe ultima suta.Mai am de cumparat mire+mireasa pt tort, dar sa fie al naibii daca mai stiu unde sa caut.Toate bune
rox_dox spune:
saru'mana fetele pt urari!
si voua la fel va doresc din tot sufletul!
multam zozela pt lista de analize...
clau, te astept diseara si cu a ta..pt confruntare...
nu vreau sa scap ceva.
pupici!
_
8+
Pozele mele!
clauclau spune:
Rox, s-a facut!
Simo, mai stau putin cu hainutele, sa nu se transforme bebe in bebelina, cine stie! Vedem, oricum sanatosi sa fie!
CLAU 12+