Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

salutare fetele!

mi-am facut si eu curaj sa vin aici...

ieri am fost la o a doua eco si ne-a zis dr ca avem 8 sapt si 2 zile.
embrion vizibil..activitate cardiaca...mi-a aratat dr acolo ca palpaia ceva acolo...sincer nu prea am reusit sa citesc bine ecografia..la cat ma pricep eu...!

greturi nu avem decat f rar si putin...in schimb oboseala la greu si cosuri pe masura.parca sunt din nou la pubertate.

treceti-ma si pe mine va rpg pe lista cu urmatoarele date:
DN 27.10.1978, UM 22.06.2007, DPN 28 martie 2008

in rest...ziceti-mi si mie ce analize v-a dat dr voua sa faceti prima data si fetele care au luat duphaston pt sustinere..spuneti-mi si mie pana cand ati luat...

pupici pe burtici!

_
8+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o burtica de 5 saptamani care se incheie maine. Stiu sigur deoarece sunt una dintre IA. La eco mi-a dat o saptamana in plus, adica ar fi sase. Nu stiu cum e corect sa trec. In orice caz, sunt o #733;batranica#733; fericita dupa sapte ani de iluzii si deziluzii cauzate de un dr. incompetent. Datele mele sunt DN 13.08.1970, UM 06.07.2007, DPN 11.04.2008. Va pup pe toate si va doresc numai bucurii de la burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nicoleta, am mai scris, dar nu ma deranjeaza sa mai scriu daca pot fii de folos, deci eu iau si cu rezultate f. bune IGNATIA AMARA 9CH, cate 5 bilute de 3 ori pe zi daca e nevoie. Eu iau cand simt ca sunt tare irascibila si mai ales cand incep sa tip la cel mic fara sa fii facut ceva iesit din comun

Fara sa incep din nou o polemica despre sexul bb-ilor, se spune ca baiatul se vede mai devreme de cat fetita, deci....Clau e posibil sa fii vazut ceva. Dar cine stie?!

Sora mea, acum cativa ani cand a nascut, toata sarcina i-au spus ca e baiat si a nascut o fetita de toata frumusetea. La nastere se intrebau daca nu cumva i-au schimbat copilul, dar nu mai fusesera nasteri in aceesi zi, iar fata seamana mult cu sora mea.

Vreau si eu sa-mi spuna ceva....la eco. sunt putin ingrijorata, mi-e teama sa nu patesc ceva, tot citind pe ici pe colo, prin urmare, cum simt ca ma doare burta sau ceva, cum ma asez. Las tot si ma intind.

Am uitat sa va spun caci cred ca l-am simtit pe bb ieri. La a doua sarcina se simte mai repede, se spune. tocmai ma asezasem pt. putina lectura de specialitate( revista 9 luni) si dintr-o data simt ceva fâlfâieri prin burta. Asa m-am emotionat! si m-am speriat...de fapt am fost surprinsa. Am pus mana sa vad daca asa este sau sunt doar crampe. Dar nu au fost crampe...eu celputin asa cred.

ca vorbiti de filme, eu am unul, se numeste odiseea sarcinii, este adorabil. Sa vad daca gasesc ceva pe net, dar e in fr.

pozici
bb2

Mergi la inceput

am gasit ceva sa vedem daca si functioneaza
http://www.youtube.com/watch?v=xf4qnmS-VEk

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Salve,fetelor!
Sunt asa de nervoasa.Sunt niste porci italienii, te trateaza ca pe ultimul om.Nici nu stiu daca pot sa existe asa persoane,daca se pot numi persoane.Atata esti bun pana cand ii slujesti si dupa aceea,gata.Te-au uitat ca si cand nici nu ai existat.Eu zic ca dupa ce lucrezi pentru un om 2 ani si stai la dispozitia lui 24 de ore di 24 macar o vorba buna meriti si tu.NU,dimpotriva decat sa te lase in pace incearca sa-ti faca viata si mai grea.Sa va spun cum stau lucrurile.Am lucrat intr-o pizzerie 2 ani.Cand au aflat ca sunt insarcinata asa s-au purtat cu mine ca si cand nu m-ar fii cunoscut.Erau preocupati doar de munca lor,ce fac ei acum fara mine ca de ce nu le-am spus inainte(le-am spus cand aveam 7 saptamani)etc.Ii durea gura daca ziceau macar un"felicitari",era mare lucru,nu o vorba buna nu vraoiam nimic altceva.Cum eu sunt straina aici si recunosc ca nu prea cunosc legile,nu vor sa-mi spuna nimic ,sa-mi dea un sfat,imi zic ca ei nu stiu si sa ma interesez in alta parte.Si daca nu te misti repede cu actele pierzi tot.Asta inseamna sa fi departe de casa si strain intr-o tara.Pacat.
M-am intins cam mult si sper ca nu v-am plictisit dar trebuia sa spun cuiva aceste lucruri si voi sunteti aici mereu.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

diana_g 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Bine ai venit Roxi!!Sarcina ca un fulg,nastere usoara si un BB sanatos tun-iti doresc!

Zozela

Edit:Am scapat de moderare sau mi se pare?!

Mergi la inceput

celalalt link sunt doar secvente, cred ca aici e tot filmul

http://www.dailymotion.com/video/x1uck_lodyssee-de-la-vie

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Salutare fetelor! Am mai intrat si eu sa va aud, cu pregatirea asta de nunta.....Am vrut sa va spun ca am fost la eco iar si am un bebeu de 6 milimetri caruia ii batea inimioara, am 6 saptamani si 4 zile.. Am fost asa de emotionata. In rest ma cam doare burta, somn , si cam atat.Va doresc sa aveti sarcina usoara si numai sanatate. Sunt p'aici.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

De emotii am uitat sa spun ca saptamana trecuta am facut eco si mi-a zis ca e bine pozitionat si are activitate cardiaca, pe care sa zic ca parca am auzit-o si eu. In orice caz mi-a explicat foarte in amanunt tot si m-a programat din nou la eco pe 4 septembrie pt ca e in concediu acum. Atunci imi face si analizele de graviduta, eu fiind cu risc ridicat de varsta si greutate. Deocamdata nu am probleme sau sangerari si sper sa nici nu am. In afara de somnic mai pronuntat (dorm dupa amiaza cum nici in copilarie nu faceam) nu am greturi (slava DD), am usoare junghiuri potolite de No-Spa, nu am pofte si mananc normal. Nu mai pot sa beau cafea deloc (ajunsesem la 2 l pe zi inainte de sarcina). Parca nici n-as fi insarcinata. In plus, de unde nici adolescenta nu am avut cosuri, acum imi ies destule si numai pe fata.
Daca ar fi dupa mine as face o eco zilnic ca sa-mi iasa piticii din creieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ali spor la pregatirile pentru nunta si ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si i-ai auzit inimioara.
Si eu ma duc de azi intr-o saptamana cand o sa am 7 saptamani fara 2 zile. De abia astept, am niste emotii!!!!!!!!!!!

IRINA
+5

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput