Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

A...Ioana am si eu ameteli de astea...ihn special cand ma ridic din pat, inchid ochii si astept sa treaca! Nu le-am dat importanta!

Clauuuu ce ma bucur!!!!! Bravooooo!!!!! Ai vazut diferenta? Cum ti s-a parut? Felicitari pt bb miscaretz si somnoros in acelasi timp! Si zici ca pare baietel....hm...poate ii creste si la al meu o putza pana la urmatoarea echo... Sa creasca mare si sanatos!!!

Roxana...chiar ma bagasei in ceatza ca m-ajm gandit ca ai vreun calendar special...

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, diferenta e foarte mare, acum chiar vedeam un bebe acolo .

Mi-a zis sa iau acid folic o luna de acum incolo si sa merg zilele astea pentru bitest.
Si sa nu fac efort caci am colul destins...

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxana asteptam vestile bune!!
Clau suuuper vesti!!Felicitari!Vezi ca-ti faceai griji degeaba?!! L-ati mai si deranjat pe micut de la somnul de frumusete!

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Roxana, acum am vazut ca mergi azi la echo...bafta multa iubita! Tinem pumnii poate vii tu prima cu caruciorul la noi la odisee! Doamne Ajuta sa fie roz!!!

Delphin, ma bucur ca mai apari din cand in cand! Te pup si sper sa intri mai des, sa ne mai povestesti si noua...

Zozelinaa...tu pe and ne mai vii cu vesti?

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Simo nu ma intrebaaa!!Pe 10 Septembrie!

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut
Multam ca m-ati trecut in listuta, sunt nsacuta pe 18.04.1978, iar DPN (mai nou) e 19.04.2008. Multumesc pentru schimbari.
Delphin, ce homeopate? Eu iau niste remedii, date de homeopat, fireste, numai ca nu aveam asa nervi acum cateva saptamani...
Incerc sa imi dau seama daca simt contractii sau sunt doar balonata... Uf, nu seamana cu prima sarcina...
Nicoleta

Mergi la inceput

Doamne Ajuta Zozelina!!! Atunci o sa vii cu multe vesti deodata si toate bune!!! Cred ca nu mai ai rabdare caci nici eu nu mai am... As vrea sa se faca echo o data pe saptamana cel putin...asa as rezista mai bine!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Gata Nico-am modificat!
Simonica e putin spus ca numai am rabdare!Pur si simplu simt ca innebunesc!
Ehe..ar fi viatza tata cu o echo/sapt.!!..DAR..

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

SALUTARE!

MA SIMT SI EU UN PIC MAI BINE, IERI AM DORMIT TOATA ZIUA SI AM
MAIINE MA DUC LA DR. ABIA ASTEPT CA MI-AU APARUT IARASI CEVA PETE MARO CARE MA INGRIJOREAZA.
VA PUP SI SA=MI TINETI PUMNII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am ajuns si eu o fuga la servici ca trebuie sa fac o hartie.

Roxana Claudia- si eu tot AMterna 1 cps. pe zi mi-a dat dr. sa iau.Pai asa mi-ai dat o veste proasta daca ingrasa........cred ca am sa-l intreb si eu pe dr. sa vedem ce zice.
Mai sunt fete care confrima faptul ca MAterna ingrasa????

IRINA
+5

Mergi la inceput