Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Ioana...scumpiciko...pai in imparteala aia a ta,ultimul trimestru are 11 saptamani si nu mi se pare corect caci practic la 37 de saptamani o nastere e considerata la termen.........hm
Gresesti...eu sunt nerabdatoare de nastere nu de trimestrul 2
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Cred ca o iau razna...am citit si eu acum pe un site ca saptamana 13 este ultima din primul trimestru! Pai si eu ce fac acuma??? Ca deja am sarbatorit trecerea in trimestrul 2 cand am terminat saptamana 12 Nu-i corect
Simonette13+
PozeLuca
BB2
CristinaGoji spune:
Ooo, eu nu sunt chiar deloc nerabdatoare de nastere, mi-i groaza de momentul despartirii de Vladut, de perioada de dupa, cu 2 copii, unul de 1,5 ani si altul nou-nascut, care vor avea nevoie de mine in acelasi timp poate, si multe alte temeri...
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
simonette spune:
Cristiniko, crezi ca mie nu mi-e groaza de acea perioada??? Dar trece asa de greu timpul si mi-e asa de teama ca inca se mai poate intampla ceva,incat m-as culca acum si as mai vrea sa ma trezesc in luna a 9-a Dar nici sa pierd momentele frumoase din sarcina n-as vrea! De ex cand misca....nuooo? Si multe altele la fel.... M-am gandit si eu ca o sa-mi fie greu cu doi si amandoi mititei...si mai ales fara nici un ajutor caci in afara de sot care ma ajuta din an in pasti, nu am pe nimeni nici macar pt juma de ora N-o sa fie usor dar merita efortul!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Kya spune:
Fetelor
eu va pup, caci plecam in concediu 2 saptamani, si nu o s mai am net.
Ne vedem cand ma intorc.
acum trebuie sa plec sa termin de impachetat!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:
Kya, concediu cat se poate de frumos si de relaxant in acelasi timp! Sa ai grija de tine si de burtik si sa va intoarceti sanatosi! O sa ne fie dor de tine!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Simonette, ce daca ai sarbatorit deja?! Stai linistita, ca e totul in regula. Pana la urma pe bebe nu-l intereseaza aspectul asta. Important e sa fim bine si ei si noi, nu?!
Va pup pe toate! Abia astept sa vad ce culoare va avea primul nostru carucior!
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Mai Ioana, pai nu-ti dai tu seama ce bucuroasa eram io ca am intrat in se 2 si acum, dupa o sapt sa aflu ca sunt tot in 1? Dar io o tin pe-a mea si stii de ce? Ca de fapt la termen se spune ca esti de la 37 de sapt...deci 37:3=12 si un pic...hihihi...
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
AAA...zici deprimul nostru carucior? Pai eu si cu tine vom da startul ca noi suntem mai maricele. Mai era si Miha dar acum nu mai e... ce rau imi pare! Tu cand ai urmatoarea programare la echo de trim 2? Eu sper sa aflu pe 12 septembrie caci atunci merg la echo pt TT si cred ca daca bb o sa vrea o sa se vada! Doamne!!! Dar pana atunci mai e o gramada de timp........huuufff
Simonette13+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Ce mai faceti randunici? Eu am ajuns acasa si am mancat ca o apucata de parca n-as mai fi vazut mancare de o saptamana. Uneori ma si sperie pofta asta cu care mananc...Ma apuca tremuratul nu alta!
Acum trebuie sa-mi fac baita , sa ma fac mumoasa pentru maine ca doar ma intalnesc cu bebelinul meu! Am emotii ca nu l-am mai vazut de la 6 saptamani si acum am 12. Doamne, ce repede trece timpul!
Maine merg la alta doctorita si daca-mi place raman la ea. Va spun maine mai multe...
Lasa Simo ca maine, poimaine nastem si o sa ne aducem aminte cu drag de perioada asta!
Simo si Numeioana, voi o sa stiti primele ce carucioare o sa aveti, dar si eu va urmez indeaproape, ce credeti! Sunt pe urmele voastre!
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2