Revelion 2008

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by ina78

Vreau si eu o idee... As prefera tot in afara tarii su chiar si in tara. dar nu vreau sa mergem cu gasca noastra, mi-a ajuns.(... as face o incercare in grup ad-hoc...)

Vre-o idee???

Pe unde ati ami facut revelionul in ultimii ani?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Ina, eu stau de o saptamana si tot caut pensiuni montane in tara. Suntem 5 persoane, dar nimeni nu inchiriaza cate 2 camere. Toti vor un grup mare, care sa le ocupe toate camerele.
Am gasit aici http://www.erdelyivendeghazak.ro/partners.html ceva interesant, dar va fi plictisitor in 5.
Oferta este 100 euro/zi/cabana/maxim 8persoane.
Pretul nu ar fi mare. Vreo 13 euro, in cazul in care se strang 8.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noi vrem sa mergem la Barcelona. Am mai fost anul trecut dar nu de Revelion. Inca nu stiu preturi, nimic. Dar sigur vom merge la Barcelona.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Eu as vrea ceva exotic de revelionul acesta (imi recomandati ceva?), ca de Craciun vom fi la Vatra Dornei, unde sper sa fie zapada muuuuuulta

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Hai in Thailanda! Noi vom fi acolo de Craciun si de Revelion. Daca mai merge cineva, poate ne inatlnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Eu as vrea ceva exotic de revelionul acesta (imi recomandati ceva?), ca de Craciun vom fi la Vatra Dornei, unde sper sa fie zapada muuuuuulta

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Rep. Dominicana!Am petrecut acum 2 ani acolo Craciunul si Revelionul si a fost de vis!

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Alina 1980 eu am fost weekend-ul asta pe valea Ariesului insa nu m-am oprit pt ca mergeam la pestera Ursilor .
Ce pot sa-ti spun este ca este superb peisajul.
Uite aici mi-ar fi placut sa stau dar din pacate noi am fost mai mult pe fuga si a trebuit sa ne intoarcem la Bucuresti
http://www.pensiunea-casa-noastra.ro/html/main_ro.htm

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

valeria multumesc mult pentru raspunsul tau!!
dupa ce am consultat si restul grupului cu care am vrea sa mergem am ajuns la concluzia ca avem prea putine zile libere de la serviciu in per aceea si drumul ar dura prea mult pana acolo!(noi toti fiind din constanta) asa ca am abordat acum statiunile de pe partea noastra, am si creat un subiect nou: slanic moldova sau durau?

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

quote:
Originally posted by ina78

Vreau si eu o idee... As prefera tot in afara tarii su chiar si in tara. dar nu vreau sa mergem cu gasca noastra, mi-a ajuns.(... as face o incercare in grup ad-hoc...)

Vre-o idee???

Pe unde ati ami facut revelionul in ultimii ani?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Ina, eu stau de o saptamana si tot caut pensiuni montane in tara. Suntem 5 persoane, dar nimeni nu inchiriaza cate 2 camere. Toti vor un grup mare, care sa le ocupe toate camerele.
Am gasit aici http://www.erdelyivendeghazak.ro/partners.html ceva interesant, dar va fi plictisitor in 5.
Oferta este 100 euro/zi/cabana/maxim 8persoane.
Pretul nu ar fi mare. Vreo 13 euro, in cazul in care se strang 8.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Si eu tot in acelasi gen de cautari sunt: pensiune, in tara, undeva la munte si nu la niste preturi din alea de Dubai!!!
Ma confrunt cu aceeasi problema : si noi avem nevoie de 2 camere(noi suntem 3 + un cuplu fara copil)...Am trimis niste email-uri catre pensiunile la care am mai fost in timpul anului...dar deocamdata nu am primit nici macar un raspuns.
Sunr trista, dezamagita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nu mai vine nimeni cu idei de revelion pentru anul acesta ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Anca nu inteleg nimic din pagina respectiva... Cred ca trebuie sa deduc... prin incercari succesive... ... e grele...
Ati reusit sa faceti rezervari?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Ciao fetelor ,

Incercati aci , au citeva oferte bune in afara tarii . Dar cred ca iese mai ieftin pe cont propriu .

http://www.marshal.ro/romana/revelion-2007-2008/revelion-in-strainatate

Mergi la inceput