Revelion 2008
poate ca e prea devreme, dar am inceput sa caut oferte revelion 2008 intern sau extern
ati avut pt anii anteriori agentii cu oferte bune?
am dat o cautare pe google, dar parca nu ma multumeste oferta
este oare prea devreme?
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
Si pe mine ma intereseaza oferte pentru revelionul 2008 .
Daca aveti ceva k lumea scrieti sau daca ati fost pe undeva si v-a placut foarte mult va rog sa ne spuneti si noua !!!
Astept cat mai multe oferte si propuneri !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
claujro spune:
Noi am facut 2 Revelioane pana acum si mergem si la iarna, la Gura Humorului.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
madairina spune:
Noi am rezervat la Bran. Cei drept ca am rezervat de la paste (ca sa fim siguri). Am inchiriat tot motelul (6 camere si 3 apartamente) si bineinteles restaurantul.
madau spune:
Eu as vrea sa mergem undeva in afara tarii...ceva recomandari? Dar sa se poata merge si cu copilul. Ms
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ina78 spune:
Vreau si eu o idee... As prefera tot in afara tarii su chiar si in tara. dar nu vreau sa mergem cu gasca noastra, mi-a ajuns.(... as face o incercare in grup ad-hoc...)
Vre-o idee???
Pe unde ati ami facut revelionul in ultimii ani?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Laura T spune:
Eu ma gandeam la Austria, zona Tirol, cu copiii. Dar om avea ce face pe acolo, daca nu suntem schiori?
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
anamariame spune:
Noi nu avem foarte multe zile libere la dispozitie si ne-am gandit la doua variante. Una ar fi sa mergem la Atena (daca reusesc sa gasesc un zbor ieftin), iar cealalta optiune este Budapesta, cu masina.Pe net nu prea am gasit oferte pentru revelion, ma gandesc ca e inca devreme.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Laura T spune:
Ana Maria, ti-am gasit zbor ieftin la Atena (vezi subiectul celalalt), dar ai ceva informatii despre cum se petrece revelionul la greci? Am auzit ca ar fi printre putinii care sarbatoresc cam ca si noi, toata noaptea, asa o fi??
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
madau spune:
Fetelor, dati si aici linkuri cau ce gasiti...va rooogggg
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anamariame spune:
Laura, Revelionul la Atena nu am idee cum ar putea fi (tinand cont ca noi mergem pe cont propriu - si din raspunsul celor de la hotel am inteles ca nu au nimic organizat pentru anul nou), insa in alte zone ale Greciei se organizeaza programe prin diferite agentii. In urma cu cativa ani am lucrat la o agentie de turism si veneau organizatori de la agentii colaboratoare (uneori chiar si oameni pe cont propriu, vorbitori de greaca si cu o experienta in organizarea excursiilor spre Grecia) si ne prezentau oferta. Din ce am retinut, in program era trecut culesul de portocale dintr-o gradina de portocali, si petrecerea de anul nou pe un vapor de 5*. Mi-a placut faptul ca asigurau drumul spre hotel in timpul noptii la doua ore diferite (pe la 2:30 si apoi dimineata), astfel incat cei care nu rezista toata noaptea sa nu fie nevoiti sa doarma pe scaune).De aici am dedus ca se petrece toata noaptea. Din pacate informatii din experienta nu iti pot da, sper sa te ajute cat de cat ce am scris.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.