*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
astia trimit si la noi:
http://www.melijoe.com/Designer/absorba/index.php
Tania33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
au! au! au! ce preturi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
http://www.delaveine.com/promos.ips
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Hai ca avem si alte solutii. Eu am gasit asa:
- cumparat de la noi, in perioada reducerilor
- cumparat direct de la producator (Focsani, Naf-Naf, Ramnicul Sarat etc)
- cumparat de afara, in vacante/concedii
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Lorenza spune:
Saddie,trimite-mi si mie adresa ta de mail,te rog!
Am fost la banca sa-mi iau extrasul de cont si am intrebat si cat am in cont de la LR ,de la pantofi(mi-au trimis banii in cont),din 32 de euro am ramas cu 19 euro!

saddie spune:
Lorenza ai PM
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
claujro spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Saddie,trimite-mi si mie adresa ta de mail,te rog!
Am fost la banca sa-mi iau extrasul de cont si am intrebat si cat am in cont de la LR ,de la pantofi(mi-au trimis banii in cont),din 32 de euro am ramas cu 19 euro!
Pai cum? Nu ziceau fetele ca daca ii trimit in cont ii primesti integral??? Sau nu inteleg eu bine, te rog, ajuta-ma...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
mutunel spune:
Salut. Poate stiti voi ce se intampla cu laredoute.fr. si imi spuneti si mie. Eu am comandat de multe ori de la ei hainute pt. fetita mea si am fost foarte multumita de calitate. Pretul eu stiu ca se calculeaza in functie de greutatea coletului si mie nu mi se pare mare. La primul colet am platit taxe 6 euro si acum in vara cu reducerile de 80% pe care le-au avut am platit aprox. 15 euro la 25 de produse (o cutie enorma). Dar de cateva zile nu mai pot comunica cu ei, imi introduc codul si nu sunt recunoscuta de siteul laredoute.fr. Daca stiti ce se intampla anuntati-ma si pe mine. Multumesc
florea
Lorenza spune:
Se pare ca nu,asa am crezut si eu,nu m-am dus sa verific pana acum.Comisioanele probabil le-am suportat eu,avantajul fata de cec cred ca e acela ca nu dureaza.
Lorenza spune:
Saddie,multumesc!Ti-am trimis.Corespondenta de mailuri n-am cu ei,poate merge si asa.Ce zici,sa le trimit mail acum?
corap spune:
mutunel, nu mai livreaza in romania, in principiu.
nimeni din romania nu mai are acces la cont.
dak vrei musai sa le scrii, poti sa o faci la areski@redoute.fr sau cvancoil@redoute.fr.
indiferent ce scrii, vei primi raspunsul standard (asta daca s-or obosi sa-ti trimita raspuns):
- nu mai livreaza in romania
-comenile ti-au fost anulate
-le pare rau
-se gandesc cum sa-ti ramburseze suma
- PLIZ BI PEISANT (please be patient)
pentru mai multe lamuriri, citeste ultimele 3 capitole de-aici
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07