*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna fetelor!
Dupa cum am mai spus eu nu astept nici o comanda de la ei , dar ieri le-am trimis si eu un mail (asa sa ma aflu in treaba)in care ii intrebam daca in viitor vom mai putea comanda de la ei.
Acu 5 minute am primit si raspunsul :
Bonjour,
Je confirme le fait que La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie.
Notre service informatique fait le nécessaire pour supprimer la Roumanie de la liste des pays sur internet.
Je regrette autant que vous cette décision.
Je vous remercie de votre compréhension.

Christine
Relation Clients
Mi-au raspuns in franceza si nu inteleg nimic.Poate ma ajutati voi.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Va confirm faptul ca Lr a oprit pentru moment trimiterile in Romania. Serviciul nostru informatic face cele necesare pentru a scoate Romania de pe lista tarilor de pe internet. Regret la fel ca si dvs aceasta decizie. Va multumim pt intelegere.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna fetelor!
Dupa cum am mai spus eu nu astept nici o comanda de la ei , dar ieri le-am trimis si eu un mail (asa sa ma aflu in treaba)in care ii intrebam daca in viitor vom mai putea comanda de la ei.
Acu 5 minute am primit si raspunsul :
Bonjour,
Je confirme le fait que La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie.
Notre service informatique fait le nécessaire pour supprimer la Roumanie de la liste des pays sur internet.
Je regrette autant que vous cette décision.
Je vous remercie de votre compréhension.

Christine
Relation Clients
Mi-au raspuns in franceza si nu inteleg nimic.Poate ma ajutati voi.

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Va confirm faptul ca Lr a oprit pentru moment trimiterile in Romania. Serviciul nostru informatic face cele necesare pentru a scoate Romania de pe lista tarilor de pe internet. Regret la fel ca si dvs aceasta decizie. Va multumim pt intelegere.

Vacanta Europa 2007

Multumesc Claudia.
Deci de aici sa inteleg ca nu au sistat de tot livrarile in Ro?
Eu tare sper sa se razgandeasca pt ca la fel ca si voua imi era tare comod sa imi cumpar hainute de acasa si mai ales erau si foarte ieftine .

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Mey,terminati!Si eu as vrea sa fie altfel...dar...

Nu ai citit si mai jos ca tehnicienii scot Romania din lista de pe internet...??!!!

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu cred ca are rost sa ne agatam de exprimarea "pour le moment".

Mai ales daca se fac reclamatii la foruri mai inalte...chiar nu cred ca vor mai relua vreodata livrarile catre RO.

totusi,vl-ad,da-i te rog un reply la mailul ala si scrie asa :
"La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie?
Ca veut dire que c’est possible a l’avenir de recommencer les envois vers la Roumanie?"

mersi pt raspunsurile despre printare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci si voi aveti mail...asa ca be patient in continuare:

Hello,
First of all, I apologize for the delay to answer.
I really understand your dissatisfaction and I apologize for all the inconveniences.
Our international management took the decision to stop all order for Romania. All the files are blocked for the moment. We are working on it. I assure you that we will reimburse you. Please be patient.
Thank you.
Christine
Relation Clients

Mergi la inceput

Bai, frate!!!! Da chiar ma supar acum! da cu mine ce au de nu-mi scriu si mie un randuletz...acolo!!!!!!!!!

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by gama

si eu tot la ING, 155 euro in 2 comenzi, am primit acum primul mail din viata mea de la LR, acelasi ca la voi, cel cu files-urile blocate!!!!Am sa trimit pe mail la banca acest mesaj, iar dupa vreo 10 15 zile de la primirea lui am inteles ca se apuca si banca sa ceara banii daca nu au venit pana atunci.....

Magda si Matei(2.aug2004)

ai fost inainte la banca sa povestesti exact despre ce e vorba?Sau ai vorbit numai la telefon si le trimiti direct mail?
Ar fi grozav daca ar merge asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La ce adresa le scrieti voi? Ca eu le tot trimit mail si nu am primit niciun raspuns pana acum

LA : cvancoil@redoute.fr si la areski@redoute.fr

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Jasmine, te duci acolo si depui o cerere ptr fiecare plata facuta, ce-i drept nu f. elaborata!!Dureaza putin, apoi pe mine m-au sunat de la Dep.de......recuperatori si mi-a dat niste adrese de mail unde sa le trimit eventuale raspunsuri primite, ceea ceam si facut.Numai ca eu am inteles ca banca oricum isi ia un timp f mare de asteptare pana incepe demersurile, vreo 10-15 zile, timp in care daca nu primim banii incep sa faca ceva.....

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am primit de la prima adresa, a cristinei

Mergi la inceput