incepem cresa! cum va fi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Luana voi la ce cresa mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ciobanasului, pe langa piata muncii.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Luana

In aceasi oala ne scaldam? Si noi incepem cresa. Sunt tare curioasa cum se va acomoda, cum o sa-i mearga. Sa vii cu detalii.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

daca veti fi peseverente si veti avea rabdare va fi bine se va obisui si apoi o sa ajungeti sa v arugati de ei sa plecati de acolo!

noi cresa am inceput-o la un an si 10 luni in brasov, perioada de acomodare a durat max 2 saptamani!

Intre timp ne-am facut si imunitate primul an a fost mai greu dar acu e ff bine si sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

A fost cea mai traumatizanta experienta pentru fetita mea. Acum regret nespus ca am dat-o la cresa. Am renuntat dupa aproximativ 2 luni si mult timp dupa aceea se trezea noaptea si tipa plangand: Vreau la mine acasa!!! Ii repetam ca este acasa, ca e cu mami si tati, foarte greu se linistea... Si am mai observat ceva atunci - cand o certam avea acelasi refren in timp ce plangea... Va doresc mult bine si sa va acomodati la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

26 Octombrie, acum am vazut ca ai intrebat cum se numeste cresa unde a fost inscrisa fata mea. Posti sa respiri usurata, nu e aceeasi, ci Titan IV.
Mult succes si sanatate (si poate ne tii la curent, ca acusi-acusi incepeti)!

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna

si noi suntem in aceeasi situatie, am inceput numaratoarea inversa. de pe 3 Adina merge la cresa Jiului din Pajura. eu ce am vazut aici e ok. sunt scosi afara si copii mici cam de la 6 luni in sus - care stau in fundulet. ii pun pe paturica le canta se joaca cu ei...
sper sa fie ok
dar tinem aproape si revenim cu detalii sapt viitoare

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Trebuie sa recunosc nu am avut timp sa citesc toate raspunsurile, dar eu vin cu un sfat (din experienta proprie). Daca ai putea sa nu o duci chiar din prima zi ar fi super. Toti copii sunt noi, educatoarele nu au cum sa retina la toti numele si informatiile pretioase lasate de parinti si iese un talmes-balmes! Concret, am dus-o pe Stefi la cresa si i-am lasat si un bibron de lapte cu numele ei pe biberon (ea adormea la pranz cu un bibron de lapte), am spus la toata lumea si am plecat (fara ca Stefi sa planga). Cand am venit la 4, Stefi era bine, totul a fost ok pana la somn. Saraca a adormit plangand, pentru ca nimeni nu stia ca pe ea o cheama Mironeanu Stefania, asa cum era scris pe biberon. In seara respectiva am cusut etichete cu numele ei pe toate hainele si dupa aceea nu am avut probleme. Stiu ca nu ma credeti, dar Stefi nu a plans decat in 2 dimineti (in a treia saptamana de cresa), i-a placut tare mult la cresa si a invatat o gramada de lucruri. De racit a fost mai tot timpul racita, dar nu grav si am avut noroc si de o dr. care nu ne dadea antibiotic decat cu analize, asa ca a luat o singura data antibiotic iarna trecuta. Sper ca si trecerea la gradinita sa fie la fel de lina.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

ei cum e la cresa? v-ati dat la fund? noi asteptam pareri din experienta voastra.
la recomandarea lui amironeanu noi am amanat cu o sapt inceperea cresei si maine va fi prima zi. i-am scris numele pe un tricou cu care o voi imbraca in primele 2 zile peste hainute pana o invata. deasemenea i-am scris numele pe lucruri.
sper sa fie ok. maine o sa va scriu cum a fost dar mi-ar placea sa stiu cum a decurs si la voi.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

Si noi am inceput azi cresa. Am o fetita de 2,2 ani si sunt asa fericita ca am intrat cu dreptul in colectivitate. Nu a plans deloc. Ii place sa fie cu copiii, ii place si locul in sine. Doamnele care au grija de grupa lor mi-au spus ca s-a comportat foarte bine, a mai bazait pe ici pe colo, a mancat tot, deci e bine si sunt multumita. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima cu cresa asta. Sa vedem si mai departe cum o fi dar pentru inceput e nesperat de bine pentru ca sincer va spun ca nu as fi rezistat sa o aud urland dupa mine.
Numai bine si acomodare usoara urez tuturor puiutilor si parintilor care au de trecut acest mare hop din viata lor.

Mergi la inceput