Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor! Revin si eu printre voi dupa o absenta de trei saptamani! Jadi, merci ca te-ai gandit la mine, tocmai aveam de gand sa va scriu azi, ca in sfarsit incep si eu sa intru in normal.
Am trecut printr-o perioada tare nasoala, cu depresie in toata regula. Bebele meu e un scump, din fericire nu el a fost cauza depresiei. Doua saptamani m-am chinuit cu epiziotomia, care ma durea ingrozitor. Am o taietura imensa, abia de citeva zile reusesc si eu sa stau pe scaun. La citeva zile de la externare m-am intors la spital sa ma vada medicul, ca nu mai puteam de durere. AM crezut ca mi s-a infectat taietura de ma doare asa rau, dar din fericire nu era nimic grav. In fine, acum ma simt bine. Nasterea a fost foarte, foarte rapida. Am ajuns la spital cu dilatatie de 6 cm, si intr-o ora jumatate deja nascusem. Din pacate epidurala nu a prins deloc, asa ca in ultima jumatate de ora m-am cam chinuit un pic, dar a trecut repede. Zilele petrecute in spital au fost un cosmar. Cel mai rau era ca trebuia sa alaptez pe un scaun, nu aveam voie sa luam bebeii in salon, si va imaginati cum stateam eu pe scaun, cite jumatate de ora la fiecare trei ore, cu durerile mele de la epiziotomie. Atunci a inceput depresia, plangeam non-stop si nu ma puteam opri nicicum, se uita lumea ciudat la mine, dar nu aveam ce face, ca eu nu puteam sa ma opresc din plans. Acasa iarasi, da-i si plangi. Nu stiu ce am avut, ca bebele e cuminte, sanatos, frumos tare de tot, doarme noaptea, lapte am, nici eu nu ma mai inteleg, dar acum sunt in sfarsit bine, am inceput sa ies cu bebicul la plimbare si parca toate au revenit la normal.
Le felicit din toata inima pe fetele care au nascut, v-am citit zilnic, in timp ce alaptam, asa ca sunt la curent cu toate noutatile, doar ca din cauza starilor prin care am trecut nu am mai putut sa va mai scriu nimic.
Luna, mi-a placut in mod deosebit povestea nasterii tale, ai fost tare de tot. Si eu mai aveam putin si nasteam acasa, nu stiu ce a fost in capul meu, ca am avut contractii regulate toata noaptea, mi-a cazut si dopul tot in noaptea respectiva, doar ca eu m-am gandit sa nu imi trezesc medicul la ora aia, si tot asteptind sa se faca dimineata, am adormit . SI uite asa am ajuns eu la spital dimineata cu dilatatie de 6 cm, de m-a bagat doctorul direct in sala de nasteri.
PS: m-am hotarat: urmatorul copil il nasc la Spitalul Medlife , e mult prea multa mizerie in spitalele noastre, si eu chiar nu sunt o persoana fitzoasa, dar zilele petrecute in spital nu o sa le uit niciodata, din pacate!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

cristina, ai un baietel superb. sa va traiasca! imi pare rau ca ai trecut prin peripetii, dar ma bucur mult ca acum esti bine.

ce mai stiti de andicu?

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Danis pentru botez iti recomand un site care se cheama ghidul miresei (.ro) si unde poti alege tu singura restaurante dupa nr de locuri, locatie, terasa sau nu, etc. Mie mi-a fost f util. Tot acolo am vazut si o chestie ultra misto, in Magazinul lor online. Carti de joc cu imagini cu bebe-ul, sau de la nunta ta. Alegi 55 de poze si ei ti le fac carti de joc, fiecare pe o carte, azi mi-au venit si sunt super misto, plastifiate. Eu am facut cu poze de la nunta, dar o sa fac si cu bebe0-ul. Si pentru botez tot de acolo caut si cameraman, ca au firme multe pt nunti si botezuri. Sper sa te ajute.. Poti cauta pe google ghidul miresei ca sa ii gasesti,k nu trec aici sa nu fie reclama.

Luna mersi de gandul bun, sper sa nu mai astepte mult lenesul meu, ca mooor sa rontzai picioruse. |Intre timp ma uit la cele ale bebeilor vostri, si sunt toate delicioase. Sper sa nu mi se aplece!

Fetelor, azi m-a apucat un gand. Doctorul meu e in concediu pana pe 27, si eu sunt sigura ca nasc pana atunci. Oare e prea tarziu sa merg la Medlife? Stiti doctori buni pe aoclo, aveti recomandari cumva? Voi ce parere aveti, sa ma duc asa, in ultimele zile la cineva de acolo si sa nasc acolo? Ca in fond tot eu nasc, nu doctorul in locul meu, nu? Poate imi povestiti si mie cum e pe acolo.

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina chiar ma bucur ca ai revenit printre noi! Ce sa zic, banuiesc ca ai acumulat mult stress si frica in sarcina asta si odata nascuta cred ca te-ai eliberat! De aia se si zice ca e bine sa plangi, acum nu mai conteaza! Bb are niste ochi superbi, te mosteneste!

Pe mine ma doare reumatic un picior, o ploua maine?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Pe mine ma doare reumatic un picior, o ploua maine?

Deni & Vlad & Tudor

Cre'ca da, ca si pe mine ma dor umerii. Acu sa vedem unde ploua, la mine sau la tine???

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Chestia cu umerii e mai ciudata, cand eram internata pentru analize pentru sterilitate, toate asistentele ne laudau daca avem dureri de umeri, nu am idee de ce dar cica e legat de fertilitate! Ai dureri de umeri, iti funtioneaza aparatul reproductiv .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Chestia cu umerii e mai ciudata, cand eram internata pentru analize pentru sterilitate, toate asistentele ne laudau daca avem dureri de umeri, nu am idee de ce dar cica e legat de fertilitate! Ai dureri de umeri, iti funtioneaza aparatul reproductiv .

Deni & Vlad & Tudor

...tare!!!!!

La mine se explica prin niste carii urate rau de tot netratate in copilarie. Acu` sa vedem daca e mai adevarata expplicatia ta...poate umlu casa cu arabei

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

vezi sa nu faci fete ca trebuie sa le faci si zestre sa le mariti .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

La arabi e invers, baiatul tre sa vina cu toate alea, plus cadou MARE pentru mireasa...Asa ca pe baieti ii cresc in spirit romanesc si pe fete in spirit arabesc! M-am scos!

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina ma bucur ca ai trecut cu bine de depresie, am avut si eu la Cosmin si e oribil. Sa nu zic hop pana nu sar gardul, se pare ca am scapat de data asta. Felicitari ca ai fost asa curajoasa sa stai acasa pana la dilatatie 6, asa am fost si eu la prima sarcina, cred ca e mai usor sa treci peste dureri acasa decat in spital.

Am vazut pozici cu Bogdan-Andrei bebe de Danis si sunt socata cat de bine seamana fie-mea cu el, chiar sotul mi-a zis ca e poza reusita a trebuit sa-i explic ca nu e cupilu nostru. Nu stiu daca tie ti se pare insa eu cred ca seamana leit si mai seamana fie-mea cu Arina in primele zile de viata.

Trimit si eu acum o poza cu mine si cu Adelicioasa pe mailul comun.

Pup

Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput