Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

lorina de veselie e mereu nevoie, asa ca doar mai trebuie sa-ti faci curaj ... noi abia asteptam detaliile picante ... sa punem majoretele la dans ca sa-ti faci curaj??

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari mamicilor care au nascut!
multa rabdare celor care mai au un pic ,jur ca merita!
lunitzo ai doi copiitare reusiti,ma uit la pozele tale,ale lui valen,anya,jadi si alte mamici cu 2-3 copii si realizez ca oricat ne-a fost de greu cu sigurantza mai fac cel putin unul.sotul meu da ochii peste cap dar l-am amenintat ca o pateste ca boris becker daca mai comenteaza mult....glumeam,ca se da el pe brazda peste 2 ani...si cu masina sa o stapanesti sanatoasa!pai eu am vrut sa anunt cand vine acasa a noastra.de, si al meu sot a prins un pont si a comandat un golfV care vine acum in septembrie.cica suntem fete cuminti si cum in matiz cand incarcam caruciorul si fata deveneam neincapatori....mama rade de noi,era mai ieftin sa schimbam caruciorul decat masina.si de treburi"lumesti" ne-am apucat la 6 sapt dupa ce am primit liber de la dr.dar nu a fost dureros dar trebuie multa bladete.chestia e ca noi stateam pe tusa din decembrie.dar eu am nascut prin cezariana,acum poate fetele care au nascut normal au alta experienta.
lia chiar ma pregateam sa intreb de tine.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Danis am admirat fotografiile trimise de tine, de fapt am admirat una bucata bebe superb , una bucata mami fericita si radioasa. La tatic nu m-am uitat sa nu fii geloasa
De povestit oi povesti cand oi avea curaj, ca acu nu am, e cam ca in pataniile lui Pacala si Tandala - si na, ca v-am facut mai curioase (acu, la suspansul creat, s-ar putea sa fiti dezamagite de istorie )

Lasand modestia la o parte, avem niste bebei foarte reusiti, fetelor, cine mai are bebelusi ochiosi si nazdravani ca noi?

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare la amiaza, mi-am culcat baietii, pe cel mai mare adica sotul si pe cel mai mic adica Dodo.

Felicitari Madalina pentru bbea, sa va bucurati de ea si numai bine!

Luna am vizionat poze de frumusete de fata! Asa da cadou de nastere!

Pentru durerile sexuale, recomand calduros lubrefiant de la Durex, un picutz nu exagerati ca nici prea lubrefiat nu e bine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eu va recomand lubrefiantul de la durex numai evitati-l pe cel verde.nu va zic de ce

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am mai avut timp de nimik din cauza colicilor astia nesuferiti. Imi pusesem toate sperantele in Debridat dar vad ca nici un efect nu are. Urla Denisa mea de se inroseste ca racul de durere de burtik. Face kk maxim o data pe zi si atunci f putin, mananca f bine si burtica e mare...se vede ca e plina.

Am schimbat ceaiul, acum bem Baby Calm de la Fares, ca am zis ca e mai natural si i-l dau fara zahar. Sa vedem cum ne-o fi cu asta, poate e mai bun.

Imi vine sa plang si eu langa ea cand vad cum i se scurg lacrimile din ochisorii aia mici si draguti.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lunitzo, sa iti traiasca pćuiutzii, sunt minunati amandoi iar Cosminel tare o mai iubeste pe rasturnica. Se vede cu cohiul liber!

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Deni, saru'mana!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele multumesc pt complimente la adresa comorilor mele. Eu nu stiu ce sa ma fac cu rasturnica mea ca maraie acum de durere de burtica si ziua. Acum e in brate si plange.

Va pup

Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

quote:
Originally posted by andicu

Ioanadara, eu ii dau Baby drink 100 ml intr-o zi; al meu nu mai papa de la san, asa ca nu e o problema cu bibe; cat despre cat sa-i dai, ii dai cat vrea, dar nu tot o data! eu ii dau cam 20-30 ml, asa , de sete, de obicei intre mese.

Am priceput.Ii dau cat vrea, si ii pot da toata cantitatea de 100ml pe parcursul unei zile.
O sa vad daca ne descurcam cu bibe.Daca nu,o sa incerc cu lingurita de plastic.

Merci mult

Mergi la inceput