Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt de acord cu Simo. Sincer deja imi lipseste perioada cu burtik si parca ma uit la pitik mea si imi e dor de cum era in prima zi. Se schimba pe zi ce trece! Stiu ca atunci cand se apropia momentul nasterii eram si eu la fel de nerabdatoare, dar acum mi-e dor de perioada aia. Am uitat de durerile de spate si de burta, de pipi la fiecare ora, de picioare umflate, etc. Ma trezesc si acum ca ma mangai pe burta fara sa imi dau seama...dar nu mai e bebe acolo.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi, mamici si bebici!

Gravidutelor, m-am distrat bine cu 'formula sampon+balsam'. Astazi tot asa, nici un bb?

Tizo, felicitari pentru greutate! Acum v-am vazut si eu in poza ce frumosi sinteti toti 3.
Otilia.
Lavinia, la multi ani printesei de ziua numelui! Zi cum merge albirea.
Mihaela, ma bucur ca acum stai mai bine in fund. Palpitanta povestea nasterii.
Ashera, cum a fost prima noapte singuri cu bb?
Iulia, felicitari pentru Iris si la multi ani de prima ei onomastica.
Luna, v-am admirat si pe voi in poze.

Dupa masa de la 5 dimineata am avut parte de o repriza de plins; dar eu m-am mutat pe canapea in living, a stat sotul sa linisteasca fata.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Hai fetele ca azi e o zi foarte buna de nascut! E mare sarbatoare!! Noi de sf ILIE am fost 4 deodata! Bag poate va fac pofta!

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Andutzy - nu te vad pe mess asa ca iti raspund si eu la intrebarea cu sterilizatorul de la avent - il gasesti in farmacia sensiblu de la medlife. nu mai stiu pretul exact dar jadi ti-a dat o marja foarte aproape de realitate intre 350-450 ron.

pentru balansoar - eu am luat unul 2nd hand de pe net de la okazii.ro cu 150 ron. e minunat, extrem de curat si am primit chiar si o papusica de la gagica respectiva cadou. (papusica e un pinguin care canta daca-i tragi o ata din popou. este extrem de linistitor. tipa aduce balansoarele din Germania... are doua pozitii inalt si jos functie de varsta copilului si doua viteze slow si fast. totul dintr-un buton simplu.

daca vrei pot s-o caut pe tipa si sa -ti trimit pe mess un link eventual sa-l vezi.

call me!

paticut 40+ 3 cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana desi nu am folosit inalbitor , ne-am albit si acum aratam de milioane, ma rog, exceptand bubitele alea rosii. Alaltaieri am fost din nou la analize si rezultatele au multumit-o foarte pe dna dr si pe mami, de altfel

Si mie mi-e dor de burtica, am ajuns la cuvintele Anyei. Am revazut o foto de prin luna a 8-a si nu-mi vine sa cred ce burta mare aveam

Fug ca face nazuri Mariuta mea

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Dragutelor am si eu o intrebare pentru cele care va aflati la prima nastere.
Am auzit ca s-ar da pt primul copil o prima de la stat.
Stiti ceva?

merci pt raspuns.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! Si eu la un ness cu lapte!Parca, para incepe sa mearga alaptatul!
Multumesc mult pentru complimente!
Luna al meu are aceeasi privire gaga cand o priveste pe fie_sa! Rasturnica e superba!

quote:
Originally posted by brazuca25

Jadi acum am vazut ca stai in Tei si scriai de strada asfaltata...ai mei stau in Tei si acolo am stat si eu pana acum 1 an. Ei stau pe Opanez....tot abia asfaltata. Sa nu imi zici ca am fost vecine!

poze cu gogoshik noastra

Eu pana acum 2 ani jumate am stat pe Vidin! Si ce as mai merge in Parcul Circului nu va povestesc..

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Paticut, mersic mult, deja am aruncat banii pe fereastra .

Ma pregatesc de alaptat, acum sa se trezeasca si copilul.

Am adaugat deja 3 bebelusi si o mamica, nu uitati sa trimiteti poze sau sa le adaugati voi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va povestesc, dimineata la 7.30 cand s-a dat semnalul de alaptat, l-am hranit pe ala mic culcata, a supt el 10 minute, l-am ragait si ne-am asezat iar culcati, cert e ca eu am adormit si m-am trezit peste 35 de minute si copilul inca sugea! Acum ca a supt toata perioada, ca o fi dormit si el, nu am de unde sa stiu ca eu dormeam . Si de la 9 sta afara si inca doarme!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca aseara am fost si noi la pediatru. Am gasit o doctorita care mi se pare foarte draguta si a avut rabdare la miile de intrebari pe care i le-am pus. Gogoshik are 3.800kg si 54 cm. Nu e prea grasuna asa cum ma speriasem eu, ba chiar incep sa imi fac griji ca nu ia fix 1kg pana la 1 luna.

Ne-a dat Debridat pt burtik si saptamana viitoare ne asteapta la control. Vad ca azi pitik mea nu mai plange de burtik dar se streme si ea foarte tare. Se enerveaza ca nu iese nimic si se inroseste toata.

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput