Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si de la noi

Alina.a bine ca ai scapat de o grija cu luxatia de sold. Acum ma gandesc ca vom mai avea griji de astea pt copilul nostru "fara numar, fara numar" cat om trai, asa ca ar trebui sa ne imunizam Elisei si mamei ei curajoase

Danis u back

Ashera mie dr pediatru mi-a spus ca bubitele alea sunt o reactie alergica la balsamul de rufe, deci am "sistat" tratarea rufelor ei cu balsam. Acum i-au mai trecut pe fata dar are la ceafa muuulte. Sa vedem cum scapam si de alea.

Dana si eu am discutat cu sotul, dar la mine problema e ca, de multe ori, el imi alimenteaza temerile. El e mai panicos decat mine si tot el e cel care vrea sa infofolim fata, desi ii explic de n ori ca nu e nevoie. Soacra-mea e si ea cu capul, tot timpul imi face observatie ca scot fata afara fara caciulita sau ca e prea subtire caciulita . Imi vine sa-i bat pe amandoi. Asa ca pe socrosenie o tin iar la distanta (ca sa nu ma apuce paranoia si sa ma duc si eu cu capul), iar sotul vine oricum tarziu acasa, asa ca mai toata ziua tot cum vreau eu imbrac fata, na!

Lunita chiar voiam sa-ti spun ca se vede pe fatuca lui Cosmin ca e mai smecheroi, adica asa cu mai multa personalitate Si imi place tare mult fotografia in care ii tine manuta Cezarei (frumos nume ).

Witchy stiu ca e mai greu pe ultima suta de metri, dar totul va trece si vei uita toate grijile astea. Asa cum spunea si July, incearca sa faci o "intelegere" cu chiriasul sa coboare la timp si sa te ajute sa-l aduci cu bine pe lume. Chiar daca o fi un mit, e important pt psihicul tau sa ai incredere ca totul se va desfasura asa cum vrei tu. Eu pot confirma asta (sunt o fire mai alarmata, dar reusesc sa ma mobilizez in ultimul moment). Pupicei sa fie bine.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata!

Am urmarit ultimele discutii si ma bag si eu putzin in vorba ....
Dana,mamica de Dariuta,nu te ingrijora cu sanii. Eu alaptez exclusiv si cateodata sanii sunt ca 2 sosete cu motz .... dar lapte este si bebe se satura!Referitor la urlatul la san, al meu copil a supt frumos o luna, dupa care a inceput show-ul.Suge 2,3 minute si urla ca din gura de sarpe...il alaptez semi-adormit sau chiar in somn...ce sa mai zic,e un chin in toata regula.Daca unii copii se linistesc la san,al meu zici ca il tai. Dar dupa parerea mea merita efortul-copilul are parte de cea mai buna hrana pentru el si cat timp ia in greutate,numarul de scaune si mai ales urinari sunt OK nu am de ce sa imi fac griji.De asemenea, in legatura cu greutatea,din cate stiu eu, bebeii cu greutate mai mica la nastere iau mai mult in greutate ca sa recupereze, iar cei mai maricei iau mai putzin (ii asteapta pe ceilalti).
Ashera,referitor la cum se pune bebe la san,ai mai jos un link care ar putea sa te ajute:

http://www.ameda.com/breastpumping/videos/popup_video.aspx?id=LatchOn

Te poate ajuta foarte mult si topic-ul de pe DC: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=102368
Si sa stii ca in general in spitale,mai ales in Romania, rar sta cineva de capul tau sa iti arate cum se alapteaza.E mare pacat ca se intampla asa....sunt convinsa ca mult mai multe femei ar face-o daca ar fi ajutate putzin...deoarece "cel mai natural lucru din lume" necesita un pic de ajutor,de informare,de promovare.

In alta ordine de idei, am vizionat pozele cu bebei.Doamne ce frumusetzi! (Jadi, Alina.a,Ddanagh,Luna,Anya....etc....ca le-am vazut si m-am emotionat la toate!!!).

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Vreau sa o laud pe Smaranda, sper sa nu citeasca si sa si-o ia in cap. A inceput sa se trezeasca doar o data pe noapte, si sa aiba reprizele de somn de noapte de 6 ore (s-a culcat la 22, s-a trezit la 4 si apoi la 9 dimineata). In rest, tot galbena pe fatza, peste 6 zile mergem la controlul de o luna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua, mamici si bebici! desi pana acum, pe toata durata sarcinii m-am multumit doar cu citiul (fiecare cuvintel, desigur), mai ales pt ca am avut o sarcina fara probleme, acum cu bebe si nestiutoare cum sunt trebuie sa apelez la sfaturile voastre.
ma tem sa nu fi racit baietelul meu! e fornait, mai ales cand mananca desi poate respira pe nas cand e linistit. mai stranuta, desi asta stiu ca e normal si mai si tuseste uneori dar nu-mi dau seama daca e din cauza ca s-a inecat putin sau poate fi de la raceala. eu tot am vrut sa nu infofolesc copilul, nu i-am pus caciulita afara desi bunicile si vecinele stiti prea bine cum au reactionat, l-am scos afara la 12 zile (ca a tot fost vreme ploioasa si racoroasa pana atunci), l-am imbracat potrivit de gros (nu asa subtire cum mi-am propus inainte de a naste, dar nici atat de gros pe cat imi zicea mama). ma tem sa nu fie vina mea ca a racit bb, daca a racit si in cazul asta ce pot face?
va dati seama ca am o mie de intrebari si ma tot tem sa nu gresesc cu ceva, desi am un copilas tare cuminte si eu ncerc sa fiu cat mai "infipta" cu el, nu fricoasa si panicoasa.
sper ca ce are el acum sa nu fie raceala si nasucul sa-i treaca cu desfundatul cu pompitza. daca si bebeii vostri mai sunt fornaiti sau mamicile la al 2-lea copil stiu sa ma sfatuiasca, va rog tare mult sa o faceti! reiese si din semnatura dar totusi precizez ca bb are aproape 3 saptamani!
va multumesc si va doresc multa sanatate voua si copilasilor vostri si mamicilor nenascute multa rabdare (nici eu nu mai aveam), ca e tare frumos cu copilasul langa tine, dar si gravidutza e tare bine!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana felicitari pentru somnul indelungat!

Si al meu mai fornaie din cand in cand...nu o consider o problema.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ma prezint si eu la o cafea tarzie..
Felicitari fetelor care au mai nascut!
Am pierdut vre.o 2 capitole sper sa am timp sa ciresc...
Bebitzoiul meu a inceput sa se joace cu somnicul meu...ma trezeshet la 5 juma ...sau la 6 juma!...si nu se mai culca dekt pe la ora asta!

Si al meu fornaie dar banuiesc ca e normal am sa intreb pediatra cand ma duc la consult zilele astea!

In rest totul ok!

Pupam toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele, acum am vb cu Paticut, are un baietel de 3.740kg si 52 cm, apgar 9 si se numeste Miron Petru, ca astazi e Sf. Miron. Deci nu se mai numeste Rares! Sunt bine amandoi! Sa traiasca si sa aiba mult noroc!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Paticut felicitari!!!!!!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari paticut pentru minunea de baietel! sa fie sanatos si sa va faca mereu la fel de fericiti!
si refacere grabnica!

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari LUNA!
Felicitari PATICUT!

sa va traiasca puiutii si voi sa fiti sanatoase sa ii puteti creste frumos!

Ce sa mai zic... surprizele s-au tinut lant... eu zic asta mai ales pentru ca am absentat... si de aceea ma mir acum de orice noua mamica! trece timpul cat ai zice 'peste'.... mai sunt "cateva" gravidutze.. nu? vreo 100 asa, nu? glumesc.... iar bebeii noastri ne cresc mari... invata una alta deja... de exemplu a mea deja la o luna tine usor usor capsorul si urmareste jucaria zanganitoare.... in plus o aud din cand in cand cum icneste "e-u" "a-i" etc

pupicei la toate fetele mele dragi
abia astept sa ma intorc pe forum zi de zi, sicer va spun imi lipseste - insa mi-e bine si aici totusi, de ce sa zic... natura aproape 100% si aproape si fara telefoane.... e excelent

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput