Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Spumeg...sun la firma de montaj al AC-ului - care bineinteleg ca trebuia sa sune ieri si nu a sunat - cica montajul se va face astazi.
Si la intrebarea la ce ora? Raspunsul -nu se stie, depinde de celelalte de dinainte....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu, Maria, pe Buc-Transfagarasan-Sibiu-Medias-TgMures-Bistrita. Drumul am inteles ca e bun, dar cred ca ies mai rau la timpul scos. No way valea Oltului, ca e prea departe.
Cat despre Ciuc si-n partea aia, am mai fost si e rau de tot drumul + ocol.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Drumul Brasov-Ciuc-Odorhei l-am facut noi in iulie si a fost absolut ok. E drept ca de obicei e intr-o stare mai proasta (la ce ierni grele sunt pe-acolo, nici nu ma mir), dar acum chiar era bun.

Cu Transfagarasanul... mie mi se pare mare ocolul. E senzational acolo sus, intr-adevar.
Aaa, stai putin: cand cobori de la Balea in DN1 spre Sibiu e horror, semafoare din km in km . N-o luati pe-aici, o sa va intarziati fff mult! Pe bucata Brasov-Sibiu citisem ca sunt vreo 60 de semafoare, repartizate pe tot parcursul drumului . Am dat si noi piept cu ele, si un drum de nici 2 ore l-am facut in aproape 4 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, brasov-sibiu: 2h ieri, un prieten.
mdt, bafta cand suna americanu'!
feli, sanatate maxima ilincai. tine-ne la curent.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

oricum, toate traseele propuse de tine sunt frumoase, mai ales dk mai opresti pe ici pe colo, deci pana la urma nu conteaza pe unde o iei. dk nu esti presata de fii-ta si e intelegatoare la drum, te-as sfatui sa alegi drumul cel mai pitoresc, nu cel mai scurt, ca doar nu te grabesti in delegatie la intalnire, ci pleci in concediu.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

acum o sa zica Noki ca nu vreau sa vina prin sibiu...

Anda, pe la ce ore s-a intamplat minunea? Ma indoiesc profund ca si in weekend se va putea circula la fel de lejer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Feli, multa sanatate Ilincutei!

Lavi, bafta la interviul final!

Leea, am ras cu lacrimi la postarea ta cu mobilul. Vb Inei, iaca asa ti-a demonstrat Doamne Doamne ca nu-i chiar asa de rau in tara noastra

Stefanalex, sanatate multa puiului!

Pischi, distractie maxima in continuare! Si poze la greu!!!!!!!!

CristinaN, lasa, ca la mare va trec toate durerileOrium si fara sa se fi imbolnavit isi schimba Elise programul. Majoritatea o fac cand schimba mediul. Ba nu dorm, ba nu mananca.

Gabitaco, cuma fost in concediu?

Maria(29.11.2005) si Ioana 27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

maria, ieri pe la pranz, 2h oricum reprezinta mai mult decat trebuie pe bucata aia. se poate in we sa fie simaisi.

am uitat ceva de ieri: meems, mi-a placut raspunsul tau referitor la tara. m-a uns pe inima, si eu simt asa, desi nu petrec timp asa indelungat ca tine afara din tara, dar sunt de aceeasi parere.

pe de alta parte, mi-au placut si pozele leei:)

mai, ieri am scos niste poze pe hartie fotografica, nu mai scosesem demult. SUper marfa! Mey, se vad muuuuult mai bine decat pe pc:))) Am avut o revelatie:))) Sau oi avea io ecranele la pc-urile de la serv si acasa murdare:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki am monitor din ala TFT..si asa abia am loc pe birou..daca mai aveam si ditai magaoaia...muream cu el de gat. Cu AC-ul e cam balamuc cu montajele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Fetele, nu pot sa ma abtin!! Sunt ff fericita si simt nevoia sa impartasesc....
Tocmai a nascut nasica mea gemeni: un baiat si o fetita, ambii de 3 kile!! E incredibil, pt ca a avut o gramada de probleme si sincer am fost fooaaarte sceptica ca o sa duca sarcina. Dar cu cerclaj si la pat...i-a facut mari. Si e mica si slaba.

NOKI, nu cred ca e bine pe tranfagarasan. Oricum, iti cam rupi masina pe o portiune, cea dinspre Arges. Daca vreti sa ajungeti la Sibiu, faceti asa. Inainte de Predeal (sau ma rog, la intrare...exista indicator) mergeti spre Paraul
Rece, Rasnov. Nu coborati in Brasov si mergeti spre Sercaia, prin Poiana Marului. Dc sunteti atenti, o sa vedeti indicatoarele. Drumul e de tara, dar e bun. Noi il folosim ca sa mergem la
Sambata. Si e muuult mai scurt, pentru ca suntati eventuale stauri in Brasov si mai ales semafoarele de pe drumul Brasov- Fagaras. Ma rog...dupa Sercaia, o sa mai aveti semafoare pana la Avrig, dar asa e ceva mai bine. Drum bun!

Mergi la inceput