Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata....

CATUTZA LA MULTI ANI SA TRAIESTI, SA FII FERICITA SI IUBITA

daca cristi al meu are saracu numar mic si-si gaseste greu de incaltat, al tau Mihai este la polul opus. [trist]

ROXI voi nu aveti si de barbati ceva? sau stii pe unde am putea sa cautam niste masuri pt pitici cu nr 39???

aseara am fost in selgros si-a varza aia la incaltaminte. in schimb am gasit la adidasi ceva dragut si cu nr 39!!! doar ca el vrea pantofi sport, nu adidasi.

STEFANALEX vai de gurita lui saracutu'. se poate sa fie de la antibiotic daca zici ca dupa ce i l-ai dat a facut aftele...io zic sa insisti cu glicerina - si daca nu reusesti sa-i faci badijonarari, pune-i intr-o lingurita glicerina si sa-i asa. doar ca sa nu pui f multa, asa maaaxim jumate de lingurita ca oricum nu stai sa-i curga toata in gurita, mai ramane destul pe lingurita si nu insista sa o ia toata.

si ii dai glicerina cu nistatin si anestezin, nu? ca stiu ca-i naspa rau la gust, dar este mai buna decat cea simpla.

da-i cat poti de mult iaurt ca-i bun si ala...si in rest nu stiu ce sa zic. se vor vindeca numai ca saracutu sufera mult.

ROXI mai, m-ai dat pe spate cu pirahnia si doroftei...

PISCHI concediu placut in continuare si te asteptam cu poze.

LEEA tu numai pui ceva poze? ca mai vreau...

FELI nici eu nu i-as da antibiotic pana nu vad antibiograma. mai ales ca Chiti face urat la burtica de la el.
poate mai astepti...

CRISTINAN io am facut acum 3 saptamani sumarul de urina si mi-a iesit si un pic de albumina si flora bacteriana.
doar c arecunosc ca nu m-am spalat inainte... asta pt ca si asa era sa fac pe mine, noaptea abia ajung la wc, s-a intamplat chiar sa fiu nevoita sa ma schimb ca nu a mai tinut supapa

dar si alta data s-a intamplat sa nu apuc sa ma spal si mi-a iesit ok.
vad eu acum ce iese ca mi-am facut urocultura.

sa va spun acum ca aseara am tras o super spaima. de cateva zile am inceput sa am o scurgere destul de intensa, inodora, un galben spre verzui, (nu intensa, asa...un picut). (cand am gost gravi cu vlad am avut scurgere mai toata sarcina, dar era...mai "normala")
aseara mi-am facut baie si ce credeti voi ca stand asa in cada, au inceput sa apara in apa niste firisoare mici ca de sange. adica era secretie din asta gelatinoasa rosiatica, cu firisoare de sange.

acum am stat si m-am gandit ca poate erau niste ate, sau cine stie....semana cam cu bucatele mici mici mici de pepene. DOAR ca nu a mancat nimeni pepene in cada si eu spalasem cada inainte sa intru...

de cand am venit de la tara, am inceput sa am dureri de burta dese si cam dureroase care trec pe moment la nospa, dar revin.

si asa stresata am fost aseara ca am visat azi noapte numai tampenii...ca nascusem, alaptam bb-ul, dar l-am scapat pe jos si cand l-am gasit numai sugea bine, si eu tooot incercam sa-l fac sa tina sanul bine in gurita si vine mama si-mi zice ca nu vad ca ala-i un pui abia nascut de SORICEL????

si intradevar, uitandu-ma mai atent, asa era si de aia nu sugea ci lipaia cu limba...si era mic mic de-l tineam in palma!!!! si apoi am inceput sa-mi caut bebelusul care era tot asa de mic, mic, mic....

ziceti si voi nu-s dusa cu pluta bine de tot??
si o fi de rau firisoarele alea? pt ca sigur scame nu erau, pepene nu avea cum, eu spalasem cada, dar refuz sa cred ca era si sange...

hai ca v-am zapacit de tot. ma duc sa pap si eu ca mi-e foame rau.

Joy 34+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Catutza, La Multi Ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tie!

Joy, eu zic sa suni dr sa-i spui de problema, ca sa stai linistita si sa nu-ti mai faci probleme.

Maria(29.11.2005) si Ioana 27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Joy poate ti-a gasut dopul!Cum te descurci si cu sarcina si cu Vlad si cu CRisti?

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

La multi ani, Catutza!sa fii fericita , iubita si multa sanatate.

am nevoie de un sfat ,din Cluj pana la mare sunt vreo 800 km nu stiu exact ,cu Sorana la bord nu am mai fost asa departe si in conditiile in care se cam plictiseste pe masina nu stiu ce sa fac sa mergem noaptea sau ziua.

fetelor daca ati sti ce mult astept eu acest concediu.......in 2005 a decedat tata in iulie asa ca am anulat concediul ,in 2006 am fost la Felix vreo 5 zile,anul asta tot la Felix 4 zile de 1 Mai,asa ca acum nu mai am rabdare sa ma vad la mare la soare.

Mulata sanatate bolnaviorilor ,ma rog ingerasilor pt sanatatea lor.

SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hellol!

Hai ca a plecat Adila la trebi, deci am pc. azi e mare incercare mare - ma duc cu Titit cu tot la cosmetica + mani+pedi. Adica un epilat scurt sigur cred ca va rezista, celelalte 2 le las la voia...rabdarii ei.

Joy- hi hi hi, si io am visat in sarcina ca am nascut-o pe titi si era mica-mica, pui de ceva..dar nu-mi amintecs exact ce.O fi semn ca scoti un habauc ca fii-mea?Sper ca nu.

Catutza- multumesc de urare. Stam pana miercuri cand ne intoarcem seara. Dar plecam maine, nu azi, ca are Adila treaba.Sarbatorire frumoasa si sa primesti cat mai mute cadouri!

Roxana- noi mai nou am renuntat la gasca de cca 20 d ecopii si stam cu Vecina Mihaelala, deci cu Tzitzi, cu MimiDumy cu daria si inca 2-3 copilasi d eprin parc. asa, in grup restrans sunt mult mai cuminti. I mai apuca si pe ei batzul, dar a mea cu daria si tzitzi se impaca bine. Problema e cand apar copii pe care nu-i cunoaste-agreaza. Si "ataca" daca vrea cineva sa-i ia jucaria sau daca vrea mortis sa-i ia cuiva jucaria si ala nu o lasa - astea sunt cazuri muuult mai rare, de fapt s-a intamplat o data sau de 2 ori. In principiu sut atenta daca vad ca se cearta, ca stiu ca poate urma vreo repercusiune dureroasa pentru partea adversa. Iar daca nu ajung la timp sau nu vad si musca copilul, oricum e certata la greu, cateodata recunosc ca mai primeste si cate una la fundic, in orice caz, mergem la copil ii cerem scuze, ii facem gigea si pupam buba.
Asta pentru ca ea musca intr-un acces de furie necontrolata, dar imediat apoi isi da seama ca a facut o prostie si vine si-mi zice "mami, buba".

Intrebare off-topic, pentru cine stie - monitor LCD de 19"" nu e cam mare? Nu e enervant-obositor pentru ochi? Mama lucreaza cam 15-16 ore pe zi la el...Asa rezolvam problema, ii dau laptopul la Bisrita, isi cumpara monitor si-l duce si pe ala, ca si-asa demult trebuia schimbata cutia ei de monitor antic....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Am dormit si eu in sfarsit bine..da' mai am de recuperat

Soanso nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu una as pleca noaptea, dr faceti calculul sa nici nu ajungeti acolo prea devreme, sa va puteti caza. Ia-i la tine ceva carticele, jucarii..ceva de rontait. Bafta si drum bun!

Noki+Roxi pot s-o bag si io pe Miruna in grup..da' ea da cu piciorul nene...cum se supara pe cineva..hop un sut in "posterior".

Catutza la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!!

Joy ia presteaza mataluta una bucata vizita de urgenta la dr. Ca ceea ce descrii tu acolo poate fi dopul. Mai ales ca nu stai deloc potolita, aaaa...si incearca sa eviti baile in cada.

Stefanalex musai sa-i faci badijonari, altfel trec foarte foarte greu.

Noki drum bun si vreme frumoasa!

Pischi wow...ce misto, io am crezut ca plecati fara Alex, cum s-a comportat pe drum? Adica in avion, a dormit, ce-a facut?

Sa va spun si de Miruna acum, ieri s-a tot uitat la mine cum faceam supa cu galusti, si i-am explicat acolo cum taiem legumele, cu luam gris si facem galusti, etc. Ei azi dimineata, se duce in bucatarie, deschide dulapul, ia punga cu gris si vine la mine foarte serioasa :

ea : mami ghish
eu: ce facem mami cu grisul?
ea: gogushti

Iar acu tocmai si-a scos chilotii...si mi i-a pus pe birou...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki e mare rau monitorul de 19", eu am din ala flat, dar ma cam rupe la ochi, ca sa stai confortabil ar trebui sa stau undeva in sufragerie...el fiind pe hol. E frumos nu zic, se vede mareee...dar e si obositor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia draga pe care o ai!

Joy unu la mana: in timpul sarcinii n-ai voie sa faci baie in cada; cu cat mai fierbinte cu atat mai prost;
Cu tensiunea cum stai (apropo de albumine)?
Urmareste pe chilot sa nu mai pierzi sange. Eu as zice sa mergi la mai ales ca nici secretia zici ca nu e in regula. Bafta!

Noki pentru programatori - cu cat mai mare monitorul = cu atat mai bine, ca sa vezi cat mai mult pe el. Daca maica-ta are nevoie sa vada mai multe lucruri in paralel, ii prinde bine un 19".

Hai, mai madau daca astea flat te rup la ochi cum era cu cele vechi? Mie mi se pare super odihnitor monitorul meu actual, flat, comparativ cu ala bombat pe care mi-am facut toate proiectele prin facultate. Mai e inca ceva: ca sa fie comod pentru ochi trebuie sa fie reglat pe o frecventa de refresh cat mai mare. Cu cat frecventa e mai mare, se improspateaza mai des imaginea si ochiul o percepe ca neschimbata. (In mod normal se imaginea "paleste" pana se face refresh-ul). Si inca ceva, poti sa-l regleazi la un contrast mai mic ca sa fie mai odihnitor.
Iar daca se vede cam mare la fel, regleaza-l pe rezolutie mai mare (se vor vedea caractere mai mici), al meu este la 1280x1024, monitor de 17 inch.

Tare Mirunica cu ghish-ul!

soanso drum bun! [masina]
Incercati sa prindeti cat mai mult din somnul fetei pe masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, chestia ca mama lucreaza cu Word si Excel. Lucreaza mult timp, dar nu face cine stie ce chestii deosebite.Dar cred ca totusi unul de 19 ar fi ok.Tu de cat ai? Oricum pare mai mare la LCD decat echivalentul ca diagonala la cel clasic....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki al meu e de 17; acum daca are de vazut ditamai cearceaful (pe latime) in Excel ii foloseste un ecran mai mare.
Sa stii ca sunt programatori care prefera 21"
Ea ce zice, ca asta-i cel mai important?

Monitoarele vechi, care nu erau extra-plate, sunt de 2 tipuri: cu ecran "rotund" si cu ecran "plat". Alea cu ecran rotund sunt mai proaste.

Mergi la inceput