Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 14
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
- de la "sa-i ia foc urechile cind l-o folosi" pina la "sa-i cada cucu mort la fiecare incercare de intrare in cuib, da nu oricum ci ca o stafida".

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Din ciclul INCREDIBIL DAR ADEVARAT
Doaaaaaamneeeeeee nu-mi venea sa cred.Am zis ca halucinez.Ca-s in moarte clinica si am auzenii.
..........
Mi s-au umplut ochii de lacrimi.Nu pt ca am gasit telefonul ci pentru ca am intilnit si un astfel de om.
......
Am deblocat cartela si aia de la vodafone era inmarmurita.Nu-i venea nici ei sa creada cit de norocoasa sint.Si in gind mi-am retras toate blestemele si i-am urat tot ce poate fi mai frumos in viata.
asta o fi fost o replica de undeva de SUS de tot, ca sa-ti schimbi impresia despre romania/romani

Feli
sanatate chitisoarei
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
pumba spune:
neata si de la noi!
lee-- trebuie acum ,musai sa mergi la popa sa faci matanii ,ca l-ai blestemat pe saracu om , un asa blestem ...........![]()
-ina -e o faza trecatoare chestia cu dezbracu ,mai nasol ar fi sa dezbrace in magazine ,dar pana una alta , dai ignore, s-a prins pustoaica ca nu-ti place si acum e o joaca pt ea.
cea mare cand avea vreo 2 ani urla efectiv de fiecare data cand trebuia sa o schimb sa plecam in oras, ea plangea si urla ,eu la fel de nervi si de cele mai multe ori renuntam sa mai plecam .
- miri si meems- multam pt incurajari ,nu a mai scris de acum 10 ani de cand cu tehnologia asta moderna am uitat sa scriu, pana imi gasesc cuvintele si fac o fraza ,se trece la alt subiect.
-lavi-le spui ca timp de 2 ani ai fost manager la compania
" LAVI # CO" -SARCINILE TALE -planificarea bugetului pe termen lung
- aprobarea bugetului
-atentie la detalii- unde ai pus sticluta cu medicamente in caz de urgenta ,daca are Nati diaper rash sau nu
-studiii de piata.
bafta multa!
pumba spune:
aha chestia ca nu mai stiu sa scriu e o trista constatare si nu o scuza.
noki- si eu sunt zombi,a mea pitica se trezeste de vreo 4-6 zile fix intre 1 si 3 noaptea ,vrea apa , de 10 ori si eu adorm pe covor de cele mai multe ori pana se linistete ,ca nu cumva sa ma auda cand plec ( patul din camera ei scartie si mai scartie si parchetu).![]()
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
habar n-am cum e cu personalitatile sintetice / analitice, ideea mea era ca Lavi a sintetizat bine datele de la fata locului. In cateva fraze mi-a conturat ff clar statiunea, plaja, hotelurile, incat a fost mai usor sa luam o decizie...

hai ca ma spargeti de ras cu sintetice si analitice; Maria, ti-am conturat-o eu clar, sa vedem daca si corect; vei vedea la fata locului
Langa Sirena sunt Hora, Balada & Cerna = nordul statiunii. De la Sirena inspre Venus e bucata de plaja faina si lata. De la Sirena spre camp (sau spre drum) e "balciul", cu trocomente in care se pot da copiii.
Mai in centrul si sudul statiunii sunt in general hoteluri de 1-2*, cele de 1* arata destul de naspa, in special pe interior ca am avut ghinionul sa intram in unul cautand un cabinet medical.
In Mangalia, chiar in sensul giratoriu este un loc unde au(aveau) covrigi si braga, daca va place. Noua da.
negaracristina concediu placut si multa sanatate Elisei!
lavi02 spune:
Feli dimineata urina e mai concentrata, poate de-asta numai dimineata o deranjeaza. Eu una te incurajez frenetic
sa-i dai un telefon dr P. inainte sa-i dai amtibiotic, sa vezi ce te sfatuieste si ea; si la fel, mai ales daca Ilincuta nu are febra eu votez sa astepti rezultatul de la antibiograma inainte sa-i dai antib. si atunci sa i-l dai pe ala care iese.
Nu, Nati din fericire si mai ales datorita dr P
n-a luat inca antibiotic.
quote:
Originally posted by pumba
-lavi-le spui ca timp de 2 ani ai fost manager la compania
" LAVI # CO" -SARCINILE TALE -planificarea bugetului pe termen lung
- aprobarea bugetului
-atentie la detalii- unde ai pus sticluta cu medicamente in caz de urgenta ,daca are Nati diaper rash sau nu
-studiii de piata.

ai fost simpatica, pumba!
As mai adauga:
-managementul alimentelor si imbracamintii (achizitie, intretinere, prelucrare)

-planificarea deplasarilor in scop recreativ

-managementul conflictelor (intre Silvia si Nati, intre mine si bona, etc)
lavi02 spune:
Multumesc de urari si incurajari! 
Eu de fapt tocmai m-am intors de la primul interviu, care a fost cu directorul filialei din Ro. (Firma e filiala uneia din State). Interviul a fost mai mult general, urmeaza un al doilea interviu cu seful diviziei in care vreau sa intru (in fine, divizie e mult spus ca nu-i CHIAR asa mare);
Al doilea interviu va fi cel mai important, ca va fi tehnic; probabil o sa ma frece ala pana spun TOT
O sa fie la telefon, ma suna respectivul pe mobil, intr-o seara (=dimineata la ei).
M-a convins tipul pt un program 8-14, cu pauza de sandwich
; nu e chiar criminal pt mine sa incep de la 8, fac 30 min pana acolo, cu metroul.
Mi-ar placea din multe puncte de vedere numai ca trebuie sa-i fac o impresie buna americanului.
Naspa interviu la telefon, in engleza, dar... asta e. Trebuie sa ma arunc in valtoare, daca nu acum, cand?!
miri__b spune:
Lavi tinem pumnii. ptr pierderi de memorie tine un e-dictionar romano-englez deschis.si o prietena care stie bine termeni tehnici in engleza.
Miri si
David - 23.12.2005
lavi02 spune:
Termenii tehnici nu-s problema, ca in engleza sunt si cartile. Dar si-asa e stresant un interviu de specialitate (e ca un examen oral pana la urma); e in plus stresant in engleza la telefon.
Asta este! tre' sa ma grabesc sa ies in oras cu Virgil si niste tipi de pe un forum pe unde scrie el. Ceea ce-i cam naspa ca nu-i cunosc. I-am zis ca eu nu tin sa vina la intalnirile colectiei, dar el a zis ca-i musai sa merg cu el.
miri__b spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Asta este! tre' sa ma grabesc sa ies in oras cu Virgil si niste tipi de pe un forum pe unde scrie el. Ceea ce-i cam naspa ca nu-i cunosc. I-am zis ca eu nu tin sa vina la intalnirile colectiei, dar el a zis ca-i musai sa merg cu el.

Miri si
David - 23.12.2005