Luati-ma de urechi !!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

principe , b.nica

M-am gandit muuuuuuult la ce a zis Rufus ...dar nu , nu merita , necazul lor e partial banesc si Salva domnului are cine sa ii ajute au 6 copii adulti ( 3 ai lui ,3ai ei ),desi se vede treaba pana si copii i-au uitat .Au avut un accident de circulatia ..acum ea e ffff bolnava in spital,iar el la puscarie ptr ca avea anumite mandate de arestare si in Belgia si in Olanda ( de insalaciune ,delapidare etc ) si cand a produs accidentul ,l-au inhatat
Mereu imi zic ca si eu am avut nevoie si stiu cum e sa nu ai pe nimeni aproape ,nimeni care sa te bata pe umar si sa iti spuna " totul va fi ok , nu esti singur " dar nu , nu pot sa o fac ,din respect pentru domnul meu ,el a patimit cel mai rauuuuu din cauza lor ,cu rusine va spun ca a dormit si pe la politie cateva nopti ,raspuzand la intrebari , explicand documente si fapte ...si ei ??? ea ,isi faceau operatii estetice de zeci de mii de euro,el isi cumpara masini si motocilete , se plimbau impreuna in cele mai exotice locuri de pe pamantul asta ,iar noi eram vai de noi ,al meu raspundea pentru faptele savarsite de acel minunat domn ( e adevarat ca avea si al meu vina lui ca nu a deschis ochiila ce scrie pe hartie ) , eu singura in tara straina ,fara nimeni alaturi , cu un copil de un an ( pe cel mare nu il pun la socoteala chiar daca a avut si el de suferit ptr ca el era in siguranta de toata nebunia in Romania ) , a trebuit sa ne mutam in Olanda ca sa putem sa ne punem pe picioare ,nici acu nu suntem ok ..dar oricum ne-am ridicat de jos .
Ma roade sufletul( dovada ca iar scriu in miez de noapte ) , dar nu , nu pot ...nu pot trimite nici macar o felicitare de incurajare ...nu pot sa o fac fara sa am in fata nu prin ce am trecut eu ...dar prin ce a trecut al meu ...nu pot sa uit ..nu pot sa iert .Nu pot decat sa ma rog pentru ei si sa il las pe Doamne Doamne sa faca dreptatea ...reget ca macar pentru un minunt m-am bucurat de necazul lor , dar va spun sincer si deschis ...m-a uns la inima ... chiar daca acum am mustrari de constiinta din cauza asta ..dar stiu ca acolo cineva sus face dreptate .
Ma ingrozeste faptul ca pot fii atat de rea si egoista, dar ma calmeaza gandul ca si ei au fost insutit ...nu imi sta in caracter sa fiu razbunatoare ,ci mai degraba cea care intinde si obrazul celalant, dar nu pot sa uit ochii plini de lacrimi ai domnului meu ( care e un tip superrrrr tare si cu fff mare stapanire de sine ,dar in sit asta a clacat si el ) spundu-mi ca o sa fie bine si ca tre sa mergem inainte ptr copii .Nu pot ierta , nu e crestineste stiu ..dar nu pot ..cum sa o fac ? de unde sa incep?M-am inarmat cu toate argumentele crestinesti ..pur si simplu ...nu pot .asa ca o sa iau sfatul ....Mariutezei mele dragi ...si o sa stau pe fundul meu ( exact cuvintele astea le-a zis si al meu "sit on ur ass woman..." )

off topic ...Mariaa ,draga mea cand ai timp si chef ,da si tu un buzz, sa te pupacesc ca tareee imi e dooor de tine , ca poate cu buzz "soacra mare" si mai lasa si pe mine la pc

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput