FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 17

ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Tuculucu imi pare rau ca treci prin asa ceva! iti doresc multa sanatate, sa te refaci si sa nu mai fie nevoie de operatie! Multi si te asteptam cu vesti bune cand vei putea scrie.
Andra iti doresc sa depasesti acest moment de nesiguranta si de stress si sa poti incepe tratamentul cu forte proaspete.Iti doresc ca aceasta sa fie ultima incercare si sa se finalizeze cu Multa bafta si te asteptam cu detalii de la consultatie!
Crisis si eu sunt de aceeasi parere cu Pussi (chiar imi place tare mult cum ti-a scris mesajul, foarte clar). Conteaza f. mult starea psihica si fiind singura fara sotul tau , iti va fi mai greu. Dar poate reuseste sa rezolve problemele, astfel incat sa poata veni cu tine, sa treceti impreuna prin asta.
Ma bucur ca ti-a raspuns deja dr. Z, ti-a facut si programare pt prima consultatie? Maine faci si hormonalele si infectioasele?
Iti doresc sa iasa f. bune analizele si sa fii in continuare vesela!
Gabitasper sa te vedem si pe tine pe listuta cu gravidute!
Darianu pui si tu poze cu baiatul tau?
Pussi
Magduta
Azi a luat sotul meu rezultatele de la hormonale si nu a avut rabdare sa-mi spuna (la tel) decat ca sunt in limite si acum stau in suspans pana vine el deseara.Sunt tare curioasa cum o fi fsh-ul dupa fiv.va zic maine, sper sa fie bine.
Va pup pe toate!
Ioanapoze szeged
poze cu animalutele mele

crisis81 spune:
Da Ioana maine fac toate analizele in afara de cele din col pentru care astept sa-mi treaca rusii. Inca nu mi-a facut programare. A zis sa-i scriu daca am analizele ca sa stie cand sa-mi faca.
Sotul meu nu munceste la cineva, are afacerea lui si sunt oameni care depind de el, oameni care au familie de intretinut si depind de el. El trebuie sa fie aici. O sa gasesc pe cineva sa stea permanent cu mine. O sa o iau pe menajera sau pe mama. Nu stiu ce sa fac. Dar e un lucru sigur ca daca el lipseste atat de aici se duce totul in cap. Of! Si poate ma mai nimeresc cu vre-o una din voi sa ne tinem companie. Nu mai sunt vesela . El nu are cum sa stea cu mine acolo. O sa vorbim non stop la telefon, dar cam atat
. Nu avem ce sa facem.
Cristina

sunshine4ever spune:
Uraaaaaaaaaa am zis ca nu scapa ungurii de gura mea , am rezolvat pe luni is la szeged pt eco si vedem cum incotro, abia astept.
Ioana sa dea DD sa fie rezultatele asa cum le vrei tu.
Crisis lasa plinsul si capul sus,uite eu cam prin mijloc de septembire ma gindesc ca voi incepe procedura de fiv, oi vedea eu ami sigur luni ce imi zice, dar si de nu incep stimualre lunga tot in sptembrie is acolo. Dar is ferm convinsa ca nu te las invinsa si tot iti gasesti tu cu cine sa te duci. Psihicul conteaza, nu uita !!!!!!!!!!!
Gabitu, Daria, Chiara, Pussi, Sandica, Cornelia, Cenusareasa, Tuculucu, Andrao si toate fetle
in asteptarea unui ingeras

gabitu spune:
Magda iti tin pumnii pentru luni.
Ioana si eu imi doresc asta. Sigur se va implini acest vis al meu. Asta va doresc si voua.
Pupici

cornelianeli spune:
buna
eu am ajuns cu fsh-ul la 9.85.....ma ingrijoreaza si asta si chisturile,sper sa dea inapoi pana in nov...
si tiroida e varza
magduta bafta luni,te astept cu vesti bune bune
crisis mult succes sa iasa analizele bine
gabitu
tuculucu doamne,ce patanie...ai grija mare d etine di sa dea DD sa fie bine si pentru cele trei printese
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey

sunshine4ever spune:
Gabitu, Cornelianeli va multumesc sa dea DD sa fie cu noroc
in asteptarea unui ingeras

gabitu spune:
'Neata fetelor. O zi minunata va doresc.
Cornelianeli nasol cu hormonalele astea
. Eu mi-am facut la sfatul endocrinologului hormonalele de 21 si...surpriza. Progesteronul este cu mult sub limita minima
. Bine... eu am si endo
dar
... anul trecut erau bune
. Imi este si frica de cele din ziua 2
.
Va pup si va doresc sanatate si reusite maxime.

ioana_p76 spune:
Buna dimineata! Cine mai vine la
?
Eu sunt tare incantata de rezultatele la analize, hai sa vi le zic si voua: FSH 6,62 LH 5,54, TSH 1,98 si prolactina e si ea ok, cam 300 si ceva, in limite (cam la jumatatea intervalului de pe buletinul de analize)
Dar am totusi o nedumerire: si fsh-ul si lh au scazut fata de cum le-am avut acum un an si ceva FSH 7,25 (inainte si de inseminari) si apoi in martie FSH 8,15 (inainte de FIV)facute la acelasi laborator Synevo. Cum se poate sa scada fsh-ul, stiam ca asta nu scade, creste.Voi ce parere aveti?
Cornelia am uitat sa-ti spun in mail, ma gandesc ca si la tine poate scadea FSH-ul pana in nov.Nu stiu de ce depinde, dar cine stie..
Magduta multa bafta luni la echo, sa fie totul in ordine si sa-ti dea ok-ul pentru fiv!
Crisis totusi ma gandesc ca poti sa-l convingi pe sotul tau sa lase afacerea pe mainile cuiva de incredere, viata voastra e mai importanta decat o afacere. Voi sunteti printre cei fericiti ca muncesc pentru ei, nu pentru altcineva, deci va puteti permite sa faceti si ceva pentru voi, mai ales ceva asa de important. Altfel, ce rost mai are atata munca? Hai, nu te supara pe mine, ca poate ma bag unde nu e cazul!Si bafta la analize, sa iasa bune!
Va pup pe toate si va doresc o zi super buna!
Ioanapoze szeged
poze cu animalutele mele

dariaioanaxx spune:
Gabitu- te salut, ce mai faci, cand incepi o noua procedura FIV si unde?
Ioana- o sa incerc sa pun niste poze dar nu am scaner si de pe telefon nu ma pricep, dar cand o sa reusesc sa le transfer in calculator o sa te rog sa ma inveti cum sa mi fac album;dar sa nu va asteptati sa vedeti un bebelus, baiatul meu este mare pot zice deja, are 8 ani jumatate si este putin spus un nazdravan;
Mirelus-te pup si eu si pe tine si pe piticei;cand o sa reusesc sa scap de chisturi cred ca o sa ne revedem, pt. stimularea usoara care se face acolo cred ca am sa optez tot pt. Szeged si cred ca o sa ma mut la dra. Krisan.
pupicei tuturor!
in asteptarea unui al doilea bebe!
pupici tuturor!
daria

gabitu spune:
Daria nu prea curand o sa ma apuc de un alt FIV. M-am procopsit
cu o mastoza chistica la ambii sani so...
. Am inteles ca dureaza minim 6 luni tratamentul
asa ca mai devreme nici nu se poate dicuta de o alta incercare. Nu stiu unde o sa fac dar tind spre tara.
Pupici