Hai la inca o cafea

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ina, frumos!

Sfatul meu...citeste acum cat mai poti, umple-ti sufletul, fa-ti plinul.

Dupa ce va veni un bebe in viata ta, in afara de carticele de povesti abia ai sa ai timp sa deschizi...cartea de bucate.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

vad ca v-ati pus la povesti ... frumos!
sa povestesc eu:
ies sa duc gunoiul (il dam pe topogan). vecina mea sta mai mult cu usa deschisa spre holul mare, ca gateste toata ziua si asa aeriseste ea. trecem peste asta ... noi punem in galeata de gunoi, saci. cand ducem gunoiul legam sacul la gura si-l dam pe topogan. acu' vecina iese repede: "doamna ... am vazut ca aruncati gunoiul cu punga si l-am vazut si pe sotul!!" era f impacientata. eu o intreb care e problema ... stiam de la sotul, se luase si de el cand eram eu la tara. "pai asa se infunda ghena si nu stati d-voastra cu mirosul in casa!!". lasand la o parte ca ea sta pe partea cealalta de ghena si EU stau langa ghena. am incercat sa-i explic ca e mult mai igienic sa duci gunoiul cu sacul si ca din cauza ca se arunca resturile menajere direct cu galeata se infunda ghena si PUTE. da' cred ca a ramas tot nelamurita!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Maadi cine stie ce-om pati si noi ... nici nu vreau sa ma gandesc!

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

vad ca v-ati pus la povesti ... frumos!
sa povestesc eu:
ies sa duc gunoiul (il dam pe topogan). vecina mea sta mai mult cu usa deschisa spre holul mare, ca gateste toata ziua si asa aeriseste ea. trecem peste asta ... noi punem in galeata de gunoi, saci. cand ducem gunoiul legam sacul la gura si-l dam pe topogan. acu' vecina iese repede: "doamna ... am vazut ca aruncati gunoiul cu punga si l-am vazut si pe sotul!!" era f impacientata. eu o intreb care e problema ... stiam de la sotul, se luase si de el cand eram eu la tara. "pai asa se infunda ghena si nu stati d-voastra cu mirosul in casa!!". lasand la o parte ca ea sta pe partea cealalta de ghena si EU stau langa ghena. am incercat sa-i explic ca e mult mai igienic sa duci gunoiul cu sacul si ca din cauza ca se arunca resturile menajere direct cu galeata se infunda ghena si PUTE. da' cred ca a ramas tot nelamurita!!

poze cu matei

Am patit acela si lucru , si eu am topogan. Nu conteaza ca ei arunca pe topogan bucati de gresie, faianta lemne, cu care intradevar se infunda ghena. EU am infundat-o cu sacul meu...
Vecinii....

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Daca nu stati la casa... numai avantaje...

Barza gaseste mamica, nu impartiti ghena...

PS. Si eu stau tot cocotata la bloc... dr va necajesc si pe voi asa cum fac si acasa, cu disperare, sa incercam sa ne mutam la casa - vreau doar eu inca...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Mai, dar ce o fi cu Wonderful de a lipsit la cafeluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si Iuliana cu printesica cea nazdravana?

Mergi la inceput

momentan le punem absente si motivam mai pe urma, dar sa vina cu explicatii!

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Si Beleutza... beleuza...
de citeva zile nu e.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Helooo gagici.
sa nu ma puneti absenta ca sunt aici.

Un pahar de apa cu lamaie da-ti si voi?

Multumim pt urari.Pe donsoara mea o cheama Maria si pe soacra.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput