Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 21

ina78 spune:
Ioana sa-ti traiasca tatal. Nu e la festivitati? E o nebunie in zona.
Nu prea ma impac cu laptele - laptele crud imi declnsz o intoleranta la lactoza (su ceva de genul... imi este f. rau).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

ina78 spune:
Mare linistita.
Ratati petrecere de petrecere... eu v-am chemat la mare.

ioanaradu spune:
poate ajungem si noi in weekend. trebuia sa venim si saptamana trecuta, dar a lucrat sotul. facusem si bagajele ... saptamana asta nu le mai fac decat daca stiu SIGUR ca plecam! mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei

ina78 spune:
Saptamina asta e o adevarata nebunie. E foarte aglomerat. Am vazut cu surprindere ca dis de dimineata era deja o groaza de lume adunata ptr. festivitati.
Iar din birou aud galagia.... si vreau si eu sa plecccc... dar inca nu pot.

Maadi spune:
Neata fetele.
"La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata.
Si noi am fost dimineata la impartasit, lucru pe care Calin il adora. Sa bea vin si sa manance painica.
O cana cu lapte vreau si eu. Va ofer croissante cu alune.
O zi super sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)

andrath spune:
Si io la cafea! Neagra si amara!!!
Ioana, incearca sa-i pui lui Matei in patut o haina de-a ta care miroase ca tine. Io am incercat smecheria pe Stefan de vreo doua ori si a mers, ori ca era el prea obosit, ori ca l-am pacalit eu. In fine, incearca!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

ioanaradu spune:
Andreea multumesc de pont, o sa incerc diseara, ca parca nu-mi vine sa ma trezesc din ora in ora. mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei

ina78 spune:
Ioana, Matei vrea s-o vada pe mami nu hainutza ... asa ca trezirea...
Fetelor spuneti voi e corect sa-l pacaleasca?

andrath spune:
Nuuuuuuuu!!!
Am zis si io asa....dar acu' ma caiesc!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."