Buna...sunt insarcinata in 3 luni...bebe este foarte mic acum asa ca inca nu este evidenta burtica dar am inceput sa ma intreb daca este ok sa continui cu epilatul cu ceara?!...mai ales in zona inghinala....am radacina puternica si parul negru ...deci nu se poate sa renunt ...tb sa gasesc o alternativa?...de lama nu poate fi vorba pt ca imi creste foarte repede si ma irit....credeti ca acele creme depilatoare nu sunt contraindicate bebelusului?Ce sa fac, sa continui cu ceara...si daca da, pana in ce luna este ok sa fac acest lucru?Multumesc anticipat pt raspunsuri...pupici
nu pricep ce tb are epilatul cu bebe din burta????te epilezi cum o faceai si pana acu
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Nu cred sa fie probleme, depinde cum suporti durerea, numai sa nu provoace contractii. In rest...cale libera.
Eu m-am epilat inghinat total cu ceara saptamana trecuta, aveam 37 de sapt implinite. Fara probleme!
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
singura problema va fi cand vei avea burta mare (daca te epilezi singura) pt ca nu o mai vezi pe "dansa"...... si atunci orice metoda de epilare vei folosi va fi ami greu!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
Diana, nu e nici o problema sa te epilezi inghinal cu ceara in timpul sarcinii, mai ales daca practici acest tip de epilat de mai multa vreme. Uite, s-a discutat si aici recent.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad