Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 25
Annisia spune:
Pai da mai Sim, dar cand ma duc sa-mi scoata firele? Asta e la o saptamana doua dupe nastere. Taman cand da firul ierbii... De nu o sa am ce sa-i fac. Plus ca nici cu cera nu poci sa ma fac, pentru ca deoarece imi smulge alea pe acolo si imi deschide franjurata... Assssaaaa, nici cu lama nu o sa fie treaba, ca nu am cum sa ar pintre taieturi si fire. Cred ca o sa ma duc momoasa si cu o dunga de miriste taman pe cusatura. Hihihihihihihihi.....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun: am reusit sa imi fac pedichiura
Si altceva: eu cosmetice imi cumparasem de la Bubchen, dar m-am gandit ca ar fi mai bine sa nu le iau pe alea cu mine la spital din motive legate de asistente. Asa ca am luat azi un gel+sampon de la Sanosan ca sa il am cu mine.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
andreea, asa mi-a zis barbatu./da la sinaia nu mai sunt doctori draga? ce ne ducem noi pe caldurile alea la bucuresti
tot nu au venit aia cu contractele.am sunat la bucuresti, cica sunt pe drum. uof.
aaa...sim, nu stiu cantitatile.eu fac cate o oala eu fac si sxi, adica las cateva secunde sa clocoteasca apa impreuna cu semintele, apoi stinmg focul si las oala acoperita 10 minute.cred ca o lingurita e ok la o cana.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Annisia, daca te epilezi cu ceara inainte de nastere, nu cred ca o sa creasca asa de mult intr-o saptamana.
Bine ca mi-ai adus aminte sa o sun pe cosmeticiana sa vad daca ma primeste azi pentru ultimele retusuri.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Pinacolada spune:
Fetelor eu am fugit acasa! Nu cred ca mai rezist mult la job!
Va pup si nu va mai faceti atatea griji, caci lucrurile mai se rezolva si de la sine! asa imi place sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!11
pupicei!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
danielle02 spune:
sabina da da,stiu de care.eu mi-am luat allways si de la mothercare cateva pachete ca aici nu au auzit astia de vata si la cat o sa stau in spital cred ca o sa suport absorbantele.imi pregatesc eu ptr. acasa cateva din vata cu pansament si imi pun ca tine cu absorbant obisnuit.
aniast mi-am luat si de alea de la mothercare 2 pachete fiindca nu mi s-au parut asa "plasticate" arata mai finute.
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danuta36 spune:
Eu am fost dimineata la luat de sange pt. titrarea de anticorpi,iar pt. livretul de familie am depus cererea si vineri ma duc sa-l iau.Ma mir ca m-a intrebat tipa de acolo la ce-mi trebuieIeri m-am harnicit si am facut un tort cu frisca si multe fructe...dar trec de la o extrema la alta;cand imi trebuie dulce,cand pop corn cu saresi mi s-a pus pata pe fanta de struguri.Numai din asta as bea si nu prea gasesc...
Roxana,Gabrielasi nu mai fiti triste mamicilor!
Sabina am citit cu mare atentie ce ne-ai povestit din experienta ta cu alaptatul.Cum se fac vinetele alea la tava,ca mi-ai facut pofta si nu stiu care sunt 'pasii'...
Betty iti tin pumnii pt. maine si mult curaj!
Danielle sper ca esti mai bine
Nana cum e acasa,e bine,nu?
Dana +32s
danielle02 spune:
annisia vezi ca te poate cose si cu fire din alea ce se topesc si nu ai tu de umblat pe la doctor sa ti le scoata.aici,in caz de te taie,numai cu fire din alea te coase.
danuta ma simt ceva mai bine.multumesc de intrebare
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
aeperju spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Emma, la multi ani, sanatate, nastere usoara si orice altceva iti doresti!
Si la multi ani tuturor Mariilor pentru astazi!
Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
Emma
sim_stoian spune:
Yesssss! Pe la 3 ma duc la cosmetica. Asa ca am timp sa imi fac o cana de ceai sa vad cum e.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze