Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaE spune:
Va multumesc mult pentru incurajari. O sa va povestesc maine cum a fost. Sper sa fie bine.
Annisia spune:
Blueeyes era cu unul pe zi, seara inainte de culcare... La dracu cu rusii tai! Alta treaba n-au, bai nene? Ascunde vodka aia din frigider, poate nu mai vin la tine... Glumesc! Fac si eu haz de necaz....
Cred ca ar trebui sa te ocupi serios de treaba. Schimba medicul. Incearca si alte pareri. Fa tratamente... Fa orice e posibil!!! Nu se poate sa nu reusesti!!!! Exclus!!!!
Micul Yannis creste mare
Pozne
Shine spune:
Mirela, eu am mai zis.. sunt de aceesi parere cu Anisia. Mai incearca si alte pareri.
Mey, tomnai voua am uitat sa va zic de treaba www.rodino.ro/Default.aspx?TabId=128&EntryID=112" target="_blank">asta..
AZI NU IMI PASA de nimik. Sunt fericita!
blueeyes2003 spune:
Annisia thx!
Shine La Multi Ani,sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de baietelul tau!
Foarte bun tortul!
Mirela
Come on baby!
OanaE spune:
Buna dimineata fetelor!
Am fost ieri la doctor si totul a fost in regula. Am avut o mica dezamagire insa cand nayel mi-a spus ca o sa am un baietel. Nu ma asteptam ca la 12 saptamani sa se vada deja sexul, dar uite ca la ecograful asta nou pe care l-a achizitionat s-a vazut. S-a vazut foarte clar bb mic.. isi baga degetelul in gurita... era format bine. Cu toate ca mai am o fetita de 3 ani si jumatate (pe care am nascut-o tot cu nayel), imi doream foarte mult sa-i fac o surioara. Nu stiu de ce, dar nu prea ma vad mama de baiat... Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca sarcina merge bine si sper sa fie bine pana la capat si sa am un bb sanatos. Ceea ce va doresc la toate...
si tie blueeyes iti doresc sa ti se implineasa visul .
Am uitat sa va spun... ecografia m-a costat 100 lei + 50 lei consultatia (pe masa). Am vazut ca dr. face tot felul de ecografii cu diferite preturi. Mie mi-a facut ecografie vaginala... ma simteam mai bine inainte cand imi facea doar abdominala... acum a trebuit sa ma dezbrac de tot...
blueeyes2003 spune:
Oana ma bucur ca totul este bine!Felicitari pentru baietel,e foarte frumos sa ai pereche!
Mie si la ecograful ala vechi mi-a spus devreme ce sex avea bebe.
Deci acum face si eco intravaginala la cabinet!Nu stiam!Probabil este mai scumpa pentru ca ti-a facut si masuratorile specifice aceste varste a sarcinii.
Sigur la urmatoarea vizita scapi de eco intravaginala pt ca stiu ca mai tarziu nu se mai face.
Ti-a recomndat sa faci triplu test?
Numai bine!
Mirela
Come on baby!
norocik spune:
Iertare Oana,dar abia acum am vazut mesajul tau cu privire la costul ecografiei...o saptamana agitata la serviciu,iar seara cand ajung acasa numai de calculator nu-mi arde...deh
Intr-adevar,preturile ecografiilor variaza intre 100(de control normal/intravaginal)-250(de morfologie).E acceptabil zic eu,mai ales ca sta si face o mie de masuratori pe care mai are rabdarea sa le si explice unei nestiutoare ca mine de exemplu...stim ca nu multi medici fac lucrul asta...
Asa ca Shine,ti-am satisfacut curiozitatea,
Blueeyes...o sa fie bine
Oana,sarcina usoara si poate ne dam o intalnire la cabinet,eu mai merg la inceputul lui decembrie
Annisia,...da'stiu ca creste nu gluma comoara ta...un fratior,o surioara,ceva,ceva?
pe toate!
http://www.inorocik.hi5.com
21s+
blueeyes2003 spune:
norocik eco morfologica iti face ca la carte,cu masurarea IR-urilor si toate cele asa cum face Iosup?
Stiu ca dl dr este specializat si in ecografie nu numai in obstetrica-ginecologie.
Mirela
Come on baby!
norocik spune:
Mirela,da,din cate eu stiu eu asa face,cu masurarea tuturor chestiilor...si da,e specializat si in ecografie,nush unde prin franta parca...iti dai seama ca de asta si-a schimbat si ecograful...tot e specializat si poate sa le faca,de ce nu?
Pe la sfarsitul lui decembrie,inceputul lui ianuarie,depinde cum sa fie el la cabinet,o sa merg sa-mi faca eco morfo de trim III,si atunci va spun clar ce si cum a masurat.
http://www.inorocik.hi5.com
21s+