Naturiste si homeopate (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

adimercedes Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:

Autor: gudinde
MissParker,

La ce a spus Idaira as mai avea ceva de adaugat. Daca ciclul tau este mai scurt de 28 de zile sau ai ovulatie precoce atunci BU se ia mai putin de 10 zile tocmai pt a evita inhibarea ovulatiei. Tu scrii ca in ultimele luni ai avut ciclu la 24, respectiv 22 de zile. Asta inseamna clar ovulatie precoce.

Acum inca ceva legat de ovulatie.
Temperatura bazala este o metoda foarte, foarte nesigura. Singura metoda care iti arata exact daca ai sau nu ovulatie este monitorizarea ecografica: urmarirea cresterii foliculilor pana la spargerea foliculului dominant.
O alta metoda, nu asa de sigura - sa o numim de mijloc - este reprezentata de testele de ovulatie.
Dar temp. bazala chiar nu este relevanta.

gudinde, multumesc tare mult pentru raspunsuri. Nu stiu daca am ovulatie precoce, fiindca inainte sa incep cu anticonceptionalele (deci pana la 26 de ani) am avut ciclu intotdeauna foarte regulat, la 24 de zile, venea ca ceasul.

Totusi, este inadmisibil ca pe nici una din etichetele cu indicatii ale tincturii de BU sa nu scrie cand anume se ia, mai bine zis sa nu se precizeze ca trebuie luata numai intr-o anumita perioada a ciclului!!

Multumesc si pentru sfaturile referitoare la ovulatie si la temperatura bazala. Sincer si eu m-am saturat de masurarea temperaturii, mai ales ca nici eu nu am incredere 100%. O sa-mi cumpar un minicomputer personal (Persona) si imi voi testa individual perioada fertila si ovulatia.

Fetelor, va doresc la toate numai bine!! si

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by MissParker

quote:

Autor: gudinde
MissParker,

La ce a spus Idaira as mai avea ceva de adaugat. Daca ciclul tau este mai scurt de 28 de zile sau ai ovulatie precoce atunci BU se ia mai putin de 10 zile tocmai pt a evita inhibarea ovulatiei. Tu scrii ca in ultimele luni ai avut ciclu la 24, respectiv 22 de zile. Asta inseamna clar ovulatie precoce.

Acum inca ceva legat de ovulatie.
Temperatura bazala este o metoda foarte, foarte nesigura. Singura metoda care iti arata exact daca ai sau nu ovulatie este monitorizarea ecografica: urmarirea cresterii foliculilor pana la spargerea foliculului dominant.
O alta metoda, nu asa de sigura - sa o numim de mijloc - este reprezentata de testele de ovulatie.
Dar temp. bazala chiar nu este relevanta.

gudinde, multumesc tare mult pentru raspunsuri. Nu stiu daca am ovulatie precoce, fiindca inainte sa incep cu anticonceptionalele (deci pana la 26 de ani) am avut ciclu intotdeauna foarte regulat, la 24 de zile, venea ca ceasul.

Totusi, este inadmisibil ca pe nici una din etichetele cu indicatii ale tincturii de BU sa nu scrie cand anume se ia, mai bine zis sa nu se precizeze ca trebuie luata numai intr-o anumita perioada a ciclului!!

Multumesc si pentru sfaturile referitoare la ovulatie si la temperatura bazala. Sincer si eu m-am saturat de masurarea temperaturii, mai ales ca nici eu nu am incredere 100%. O sa-mi cumpar un minicomputer personal (Persona) si imi voi testa individual perioada fertila si ovulatia.

Fetelor, va doresc la toate numai bine!! si

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

MissParker,

Si cand aveai ciclulregulat la 24 zile tot ovulatie precoce aveai. Sa-ti explic: cicul "normal" are 28 zile cu ovulatia avand loc la 14 zile. Cand ciclul este mai scurt/lung de 28 zile se micsoreaz/mareste faza foliculara, nu cea luteala.
Deci la un ciclu de 24 de zile tu ar fi trebuit sa ai ovulatie in ziua 10.

Mergi la inceput

Fetelor,

Poate ma puteti ajuta: stiti cumva de unde pot procura Golden Yacca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde uite de aici poti lua: http://www.goldenyacca.cabanova.ro/page2.html
MissParker eu stiu ca Branca Ursului se poate lua toata luna dc vrei sa reglezi ceva dar.... nu se ia dupa ovulatie deoarece este toxica in sarcina nu ca inhiba ovulatia. Eu stiu ca e vasodilatatoare nu ca e progestativa. Si ai dreptate, nu ;la toate persoanele da rezultate bune. La unii barbati poate da rezultate dezastruoase.
Magdutza , am citit un art mai demult in care Tutunaru spunea ca , cu toate ca scrie pe produs ca e homeopatic el spune ca nu e deoarece contine alcool. Si pt ca te pregatesti de FIV zic sa nu iei impreuna cu tratam de stimulare si sa iei ce ti-a dat dr (dostinex sau bromcriptina). Mastodinonul contine mai multe plante care nu se stie cum interactioneaza cu tratam FIV-lui.
Rodicasoianu vitamina E nu ai voie sa iei prea multa (25 mg/zi e indicat). Dc iei d 3 luni ar fi bine sa o intrerupi. Mergi in continuare cu vitex si ulei de peste.
Aditza mai ai putin pana pe 26 sept. Te pupicesc pe burtic ca poate se ia si la mine.
Denisabia esti in vacantza si de DC? Tu ce mai zici?

-ici pt toate naturistele

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Miki,multumesc mult

quote:
Originally posted by miki-miki

MissParker eu stiu ca Branca Ursului se poate lua toata luna dc vrei sa reglezi ceva dar.... nu se ia dupa ovulatie deoarece este toxica in sarcina nu ca inhiba ovulatia. Eu stiu ca e vasodilatatoare nu ca e progestativa. Si ai dreptate, nu ;la toate persoanele da rezultate bune. La unii barbati poate da rezultate dezastruoase.
Magdutza , am citit un art mai demult in care Tutunaru spunea ca , cu toate ca scrie pe produs ca e homeopatic el spune ca nu e deoarece contine alcool. Si pt ca te pregatesti de FIV zic sa nu iei impreuna cu tratam de stimulare si sa iei ce ti-a dat dr (dostinex sau bromcriptina). Mastodinonul contine mai multe plante care nu se stie cum interactioneaza cu tratam FIV-lui.
Rodicasoianu vitamina E nu ai voie sa iei prea multa (25 mg/zi e indicat). Dc iei d 3 luni ar fi bine sa o intrerupi. Mergi in continuare cu vitex si ulei de peste.
Aditza mai ai putin pana pe 26 sept. Te pupicesc pe burtic ca poate se ia si la mine.
Denisabia esti in vacantza si de DC? Tu ce mai zici?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Miss Parker, iti pot recomanda sa iei niste supozitoare cu Carpicon.Este un antiinflamator care te poate ajuta in tratarea cistitei care o ai.Mai este si combinatia de Carpicon cu propolis , tot sub forma de supozitoare.Propilisul lupta si impotriva infectiei.

ali

Mergi la inceput

quote:

Miki

Miki

Multumesc mult, dar tb sa recunosc ca am ramas un pic socata. 4 flacoane X 500000 lei = 2000000 lei doar pt golden yacca?!?

vreau si eu un sist. endocrin fara probleme ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:

Miki

Miki, sa se ia, sa se ia . Eu dau la toata lumea cu drag ... Da, mai am de maine fix 5 saptamani.

Tu cum mai stai, ca nu ai scris de mult...

Multa sanatate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde poate gasesti mai ieftin. Aceea e prima cautare a mea pe net. Pt ce il iei de fapt? Eu mi-am comandat CHITOSAN, citeste aici :http://www.chitosan.ro/ Astept o parere a ta. Eu am un metabolism mai lenes, o usoara hipotiroidie si reusesc greu sa-mi mentin colesterolul coborat.
Aditza pup burticul dar nu cred ca se v-a lua prea curand. Eu stau pe loc, pt ca nu am avansat deloc. Numai varsta inainteaza. Azi facui 37 si nu am bb si nici gigei. Sperantele mele sunt intr-un tratam care doar ce i l-am cumparat sotului, tocmai din India. A fost testat de dr urologi la Cluj si a dat rez f bune. E f costisitor si impune anum restrictii printre care abstinenta o luna iar pastilele se iau numai cu lapte cald. Dupa 6 sapt de tratam tb sa repete anal si dc iese ceva mai bine mai continua 6 sap. Deci teoretic peste 3 luni ar fi indicat FIV-ul. Te pupic dulce.

Miki

Mergi la inceput