Naturiste si homeopate (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pietre la fiere

Uneori cu toate tratamentele pietrele de la fiere nu se pot elimina si necesita controlul unui chirurg . Sfatul este sa urmati o luna sau doua acest tratament iar daca rezultatele nu vin atunci apelati la chirurg .
Sucul de ridichie neagra : se optine cu ajutorul mixerului di ridighi fara coaja . Cura incepe cu 100 ml suc luat dimineata pe stomacul gol , crescand in urmatoarele trei saptamani pana la 400 ml , deci in fiecare saptamana creste cu 100 ml . In urmatoarele saptamani descresteti pana la 100 ml . Daca suferiti de stomac aceasta cura nu poate fi luata . Un ceai excelent este urmatorul : 20 gr [ o lingurita ] patrunjel de camp [ pimpinella ] iedera [ hebera helix ] hamei [ humulus lupulus ] turita mare [ agrimonia aupactria ] menta si pelin toate aceste plante uscate se amesteca in proporti egale . Din acest amestec se iau 3 linguri de planta si se pun intru-n litru de vin de mere sau must de mere [ vil faceti singuri in mixer ] . Compozitia se pune rece pe foc se lasa sa se infierbante pana ce da un clocot ,apoi se ia de pe foc si se lasa 3 minute sase infuzeze . Peste zi se iau 8-9 linguri de lichid din ora in ora . Pentru ca bautura trebuie sa fie cat mai firbinte ea trebuie tinuta in termos . Important pentr-u a va vindeca este necesar sa se tina un regim din care trebuie eliminate urmatoarele alimente : oalegrasimile animale , cacaoa si ciocolata , conservele , mezelurile , branzeturile fermentate condimentele , tutunul , alcolul de asemenea si alimentele ce contin colesterol : prajiturimaruntaiele , pestele gras , mazare , morcovi . In aceasta perioada este bine sa tineti o cura de apa minerala .

Prepara#355;i urm#259;toarea re#355;et#259; : 250ml rachiu de drojdie de bere [se g#259;se#351;te în comer#355;] 250ml zeam#259; de l#259;mâie, 250ml ulei de m#259;sline, 250gr miere de albine multiflor#259;, 2 boabe de t#259;mâie sf#259;râmate[boabele s#259; fie de m#259;rimea unui bob de mazare]. Totul se amestec#259;, se pune în sticle acoperite, în c#259;mar#259; la rece #351;i întuneric timp de 8 zile. Se va agita de 2-3 ori pe zi. Dup#259; cele 8 zile, se bea un p#259;h#259;rel de #355;uic#259; diminea#355;a pe stomacul gol, pân#259; se termin#259; lichidul. Este bine s#259; se bea în tot acest timp #351;i 1litru de ceai pe zi din : m#259;tase de porumb, coada #351;oricelului, coada calului, amestecate #351;i preparate sub form#259; de infuzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, sper ca n-am suparat pe nimeni sau ca n-am incalcat vreo regula a site'ului cu mesajele astea lungi. Ce am postat aici sunt informatii culese de prietena mea, a carei mama se simte mult mai bine in urma tratamentelor naturiste, dar si a tratamentelor medicale. Sper ca informatiile postate sa fie cu folos.

Miri, sper din tot sufletul ca mama ta sa se simta bine in curand!

Mai am ceva despre un tratament pentru colon, dar este f lung - cam 100 de pagini. Nu am link la vreun site. Prietena mea mi-a trimis documente Word. Daca doriti sa postez si acest tratament, spuneti-mi. Cum sa fac? Sa il copiez aici sau se poate pune ca attachment? Dati-mi parerea voastra.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

miri, inca ceva: pe perioada tratamentului cu nicolit este interzis polenul! pe langa multele efecte extraordinare pe care le are,contine numerosi factori de crestere care pot grabi cresterea tumorala.
multa sanatate si noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde sa-mi spui la ce concluzie ai ajuns. As vrea sa stiu dc ar fi bun pt scaderea FSH-lui. Tu ce parere ai? Eu zic asa: Dc FSH creste odata cu inaintarea in varsta si ac HGH intinereste organismul at e posibil sa scada FSH-ul, nu? Te rog dc in cautarile tale dai peste ac informatie sa-mi spui si mie . Pupici

Miri imi pare tare rau pt suferinta mamei tale. Ai grija de samburelul tau .
Pt mama ta am cautat aseara pe net si am aflat ca e f bun napraznicul asa cum ti-a scris si Adimercedes iar pt cancer la stomac mai e bun si pelinul. Din diagnosticul care l-ai scris tu am aflat ca stomacul are strangulari si deci nu e indicata hrana solida absolut deloc. Tb f multe sucuri si fara pulpa.
Da , cunosc produsele GNLD , banuiesc ca ai luat Carotenoid Complex, Flavonoid Complex , Cruciferus Plus si Ulei de germeni de grau. Sfatul meu este urmatorul: Capsulele solide sa le faci pulbere cu rasnita de cafea si sa le pui in putin suc iar cele uleioase sa le intepe si sa inghita continutul lor. Sunt f bune impotriva cancerului dar tratam tb luat incontinuu.
O sa caut din nou si am sa dau link-ri cu informatiile de unde ac citit despre ce ti-am scris mai sus.
Dc doresti sa vb cu mine on-line da-mi adresa ta de messenger pe PM. (numai seara pot)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

Un sfat am si eu nevoie:m-am apucat sa iau tinctura de branca ursului,marar si cretisoara.Sotul meu e plecat in voiaj pt 5-6 luni si vreau sa urmez si niste tratamente naturiste.Cum pot sa le iau toata luna sau cum si pt cat timp.Ce altceva imi mai recomandati,pt lipsa ovulatie pt dereglari hormonale,pt vaginite, ca ma lupt si cu un trichomonas de ceva vreme.

astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si eu as avea nevoie de un raspuns:

Daca iau tinctura (sau nu stiu exact cum ii spune) de Marar, sunt sanse mai mari sa mi se regleze la loc ciclul dupa un chiuretaj sau sunt mai multe sanse sa se deregleze mai tare. Ca eu am senzatia ca ar fi a doua varianta dar nu ma pricep si de aia am nevoie de ajutor.

Va multumesc!

Alina

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Daca iau tinctura (sau nu stiu exact cum ii spune) de Marar, sunt sanse mai mari sa mi se regleze la loc ciclul dupa un chiuretaj sau sunt mai multe sanse sa se deregleze mai tare. Ca eu am senzatia ca ar fi a doua varianta dar nu ma pricep si de aia am nevoie de ajutor.

Va multumesc!

Alina

In asteptarea lui

Alina,

Tinctura de marar este estrogenica. Daca yu nu ai un deficit estrogenic atunci ar trebui un balans intre estrogen si progesteron.

Si sper ca nu se pune la tine problema de endometrioza sau sa fi suspecta de endometrioza caci atunci sunt strict interzise produsele estrogenice.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitza25

Un sfat am si eu nevoie:m-am apucat sa iau tinctura de branca ursului,marar si cretisoara.Sotul meu e plecat in voiaj pt 5-6 luni si vreau sa urmez si niste tratamente naturiste.Cum pot sa le iau toata luna sau cum si pt cat timp.Ce altceva imi mai recomandati,pt lipsa ovulatie pt dereglari hormonale,pt vaginite, ca ma lupt si cu un trichomonas de ceva vreme.

astept raspunsurile voastre.

Atentie la BU. Sper ca stii ca nu se ia pe toata perioada ciclului.
Uite aici s-a mai discutat despre efecte nedorite: Probleme cauzate de branca ursului?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Gudinde sa-mi spui la ce concluzie ai ajuns. As vrea sa stiu dc ar fi bun pt scaderea FSH-lui. Tu ce parere ai? Eu zic asa: Dc FSH creste odata cu inaintarea in varsta si ac HGH intinereste organismul at e posibil sa scada FSH-ul, nu? Te rog dc in cautarile tale dai peste ac informatie sa-mi spui si mie . Pupici
Miki

Miki

Daca aflu ceva despre efectul HGH asupra FSH iti spun.

Din cate stiu eu este folosit desptul de mult in USA pt efectul anti-ageing impreuna cu DHEA-Sul. In Europa este un "no, no".
Se pare ca este un subiect destul de controversat care a starnit polemici in lumea medicala si sunt doua tabere: unii sunt clar pro, altii nici sa nu auda.

Mi se pare ca a fost la un moment dat un reportaj pe Discovery despre aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Va multumesc!

Alina

In asteptarea lui

Alina, asa cum ti-a zis si gudinde deja, trebuie mare atentie cu mararul, ca e puternic estrogenic si trebuie balansat f bine cu produse progesteronice. Livia recomanda ca ticntura/semintele de marar sa se ia doar primele 20 de zile dintr-un tratament naturist (vezi prima pagina la tratamentul Liviei) de minim 3 luni.

Deci, mare atentie si spune-ne eventual pt ce vrei sa iei plantutele...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput