Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mersi Liliana!

Am reusit sa pun cateva poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: superbe imagini, fara cuvinte.........
Pacat ca nu stim sa ne valorificam comorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmenp si numai fericire si sanatate!
Mihaela, transmite si tu numai bine sotului tau .
Multumim si noi de urari si primiti si din partea noastra numai urari de bine si fericire!

Noi am petrecut pe 15 in familie cu nasi si bunici si ieri cu colegii de grupa de la fosta gradinita. A fost super, am avut 21 de pitici si 30 de adulti. Nu va spun ca aseara nu am deschis toate cadourile pt ca nu am putut.
Va las, vin cu povestiri mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by alina71
Sunt convinsa ca exista printre voi persoane cu care am avut ceva de 'impartit" si de asta am un sentiment f. ciudat .

cu mine nu prea cred, ca eu sunt din Piatra, si oricum nu inteleg de ce anume esti asa convinsa...

oricum, mai treci pe la noi.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by siminoc

hop si eu in fuga sa va spun ca suntem bine, ca mi-e dor sa stau la taclale pe forum, ca incepem sa intram in normal (ce-o fi aia?) si poate ne prezentam la semnat condica mai des!
am scris mai multe aici!

si am o mica problema! va rog sa-mi spuneti, cele care aveti copilasi, daca vaccinul din spital, ultimul facut s-a inflamat si, daca da, cum s-a comportat (s-a spart, nu, etc.)? multumesc anticipat!

lori, horia e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

numai bine in continuare!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Simona, bine ai // ati revenit - imi place noua semnatura, dar cred ca nu mai esti gravi?...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!

tuturor sarbatoritilor din ultimele zile
- cat am fost noi in concediu sau in perioada cand mi-a "iesit pe ochi", cat m-am luptat cu o indigestie facuta de Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

.
[/quote]

cu mine nu prea cred, ca eu sunt din Piatra, si oricum nu inteleg de ce anume esti asa convinsa...

oricum, mai treci pe la noi.

Scuze , daca ai inteles prin 'impartit' ceva violent,
se vede ca nu ai citit tot mesajul meu care a fost unul sincer si nostalgic in acelasi timp.
Reformulez ...
Sunt convinsa ca printre voi exista persoane cu care am trait clipe minunate .
Dar lumea s-a schimbat.......

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

va scriu si eu din strainatate.

intai urez si eu LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor!

noi am plecat din tara de pe 24, am tot fost in excursii. am fost cu raftul, am coborat cascade, am mers la mare, maine plecam in siria.

bebe e bine, cred ca-i prieste aventura.

adriana, superbe fotografiile! si nu-ti zic ce pofta mi-ai facut cu ultima ta reteta...
mi s-a facut dor de tara cand am vazut pozele.ce-mi faci tu mie acum? il trimit pe al meu in tara dupa smantana

si eu as fi vrut fondant, dar cum ne intoarcem de abia la sfarsitul lui septembrie...

ce mai e nou prin iasi? tot asa de cald?

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

adi, superbe pozele. Mi-au amintit de copilarie - poate pentru ca si eu cu parintii obisnuiam s afacem trasee asa lungi si frumoase. Chiar ca frumoasa tara mai avem! Abia astept sa mai creasca putin baietii mei.

quote:
si eu as fi vrut fondant, dar cum ne intoarcem de abia la sfarsitul lui septembrie...

elbi - si cine mai e interesat - am intrebat la Coselli(Nu stiu, parca se scrie cu dublu "l"), au galeti de 10kg. Nu am intrebat cat costa, ca eram pe fuga. Dar mai pot intra luni. Ideea e ca nu vand la persoane fizice, deci tot avem nevoie de o firma, dar se rezolva. Si eu cam tot prin septembrie- octombrie am nevoie, ca prevad ca pe atunci ma reapuc de bucatarit. Cand folositi fondantul cumparat prin Cristina, punei niste poze cu produdul finit, sa ne clatim si noi ochii.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina71
Scuze , daca ai inteles prin 'impartit' ceva violent,
se vede ca nu ai citit tot mesajul meu care a fost unul sincer si nostalgic in acelasi timp.
Reformulez ...
Sunt convinsa ca printre voi exista persoane cu care am trait clipe minunate .
Dar lumea s-a schimbat.......

ba chiar am citit, si nu prea obisnuiesc sa citesc in diagonala.
nu am inteles ceva violent, pur si simplu nu am inteles deloc, pentru ca sensurile se contraziceau de la o fraza la alta.

poate iti vei gasi foste colege...care sa nu se fi schimbat chiar asa de mult...

sau poate lumea s-a schimbat, dar nu in asa masura incat sa nu mai traim clipe minunate.

Mergi la inceput