Iasule, mandra cetate (57)
Raspunsuri - Pagina 4

palmyrah2002 spune:
Adi,am fost in iulie la Sinaia 1 saptamina si 4 zile la Eforie.E fost suuper dar a trecut grozav de repede!

palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU !
Sa cresti mare ,sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc!
[flo

carmenp spune:
la multi ani, alex!
la multi ani, sot de mariussimiuc!
multumesc din suflet, va poftesc pe toti la o felie de tort si`o cupa de sampanie

lgireada spune:
Cristina multumesc mult. Inseamna ca ramane la tine pana cand ajung eu acasa si apoi vedem noi cum facem.
Si cu imparteala, cum iese, nu-i pb din partea mea.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

alipiticot spune:
Multumesc Cristina,te sun vineri sa stabilim cumva,eu am masina si pot veni in orice loc.cam in jurul pranzului cand vin de la servici...
Si mii de scuze ca am uitat sa urez la multi ani tuturor Mariilor si derivatelor de nume.Multa sanatate si fericire!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

siminoc spune:
hop si eu in fuga sa va spun ca suntem bine, ca mi-e dor sa stau la taclale pe forum, ca incepem sa intram in normal (ce-o fi aia?) si poate ne prezentam la semnat condica mai des!
am scris mai multe aici!
si am o mica problema! va rog sa-mi spuneti, cele care aveti copilasi, daca vaccinul din spital, ultimul facut s-a inflamat si, daca da, cum s-a comportat (s-a spart, nu, etc.)? multumesc anticipat!
lori, horia e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
numai bine in continuare!
Simona, mamica de
Miruna (13 Iulie 2007)

mariussimiuc spune:
Multumesc frumos de urari,Carmen! LA MULTI ANI si tie...Sa fii sanatoasa si fericita!
LA MULTI ANI si pentru Alex!! Sa cresti mare si frumos puiule!
Miha si Robert

palmyrah2002 spune:
Paula,o sa iau toate produsele acasa si o sa impart fondantul.
Stau la Piata Pacurari si iti trimit pe PM numerele de telefon.

palmyrah2002 spune:
Simona e normal ca locul in locul in care a fost vaccinul sa apara umflatura.E reactia tipica si dureaza destul de mult pina trece si cade cojita.La Mihnea a trecut mai repede,dar la Rares s-a vindecat pe la 6 sau 7 luni(s-a imflamat abia pe la 3 luni).
E bine sa incerci sa protejezi locul la baita cu un pansament.In rest nu e nevoie de precautii speciale.

acvi spune:
LA MULTI ANI,CARMEN!!!!SA FII SANATOASA,SA TE BUCURI DE CEI DRAGI SI TOT CE-TI DORESTI SA SE REALIZEZE!!!
LA MULTI ANI,ALEX!!SA CRESTI MARE SA AI O COPILARIE SUPER SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI!!
LA MULTI ANI,SOT DE MIHA!!!SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!
MULTUMESC MULT PENTRU URARILE DE IERI mi-ati luminat ziua pe care am inceput-o cam mohorit(asa sint eu de ziua mea,nu stiu alti lei cum sint)dar pe care am terminat-o cu zimbetul pe buze.Ii multumesc in special Gabrielei care m-a adus ieri pe linia de plutire,si m-a convins ca o sarbatoare tb tratata ca atare
!!!Pupici!!