Sincer Andreia nu stiu. Asta ma framanta. Poate e prea constiincioasa. Ceva oricum se intampla cu ea. Am tot incercat sa o linistesc dar parca se teme de ceva. Ieri mi-a spus ca daca o bate doamna ca a gresit caietul in care sa faca tema_ Am remas perplex. Am intrebat-o daca doamna a batut doamna pe cineva si a negat. Nu stiu ce sa fac. Cred ca dau o fuga maine pana la scoala sa discut cu inv sa vad cum se comporta la scoala. Ma sperie fata asta.
lala, felicitari si de la mine pentru Bogdan. nici noi nu am primit inca note si constat ca Meli a devenit mai constiincioasa si cu o verva de nu o recunosc!(oare o fi citit discutiile noastre....?)
lala , scrie-ne si pe noi -Melisa-06.07.2000- Multumim
alina71
a fi om e lucru mare...
Multumim mult 
April probabil este doar o faza de sensibilitate mai deosebita, cu siguranta Andrada va trece peste ea curand .
Sau poate i s-a parut doamna un pic mai severa dupa vacanta asta mare ... 
Felicitari Bianca pentru rezultatele bune si vacanta placuta 
Pupici lui Cosmin ca sa ii treaca raceala si tusea 
Alina am modificat 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
Fetelor,va multumesc inc-o data tuturor;Lala,i-am aratat lui Cosmin ce-ai scris si-ti multumeste.Helbi,cred si eu c-a fost noroc sa iasa la teatru chiar de ziua lui!April,fa o ancheta si vezi cine-o sperie pe aia mica!Sa ne zici cum mai stau lucrurule!Gata!Va pup c-am alergat mult azi si sunt ff obosita.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
UN CAPITOL NOU VA ASTEAPTA AICI :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108556

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)