Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
La multi ani, Cosmin si mult succes la scoala! Sa fi sanatos si sa ai parte doar de fericire in viata 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
RamonaD spune:
Saru'mana,va multumesc tuturor pentru urari!Aveti un pahar de sampanie
si-o felie de tort cu frisca si fructe
de la mami si Cosmin!Sa va traisca si ai vostri si sa va bucurati de ei!
Helbi,foarte buna ideea ta,ca doar despre ei vorbim aici si ei sunt viata nostra!
Ramona,mamica lui CosminAlexandru(LA MULTI ANI COSMIN-3 octombrie,ora 2.15)
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
april spune:
La multi ani Cosmin!Succese depline la scoala!
Ramona, ai dus ceva la scoala pt copii de ziua lui? La noi asa se obisnuieste.
cge spune:
"La Multi Ani, Cosmin" !!
Ramona, sa va traiasca baiatul.
Am scuze, aici e inca 3.10.
A, si Lala, Victor e nascut pe 07.01.2000.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Lala_D spune:
A aparut si primul calificativ din clasa a II a in carnet : FB
la testul de evaluare la limba romana 
Azi dau la matematica .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
)
april spune:
Felicitari Lala!
Noi inca nu am inceput cu testele. Chiar ma gandeam cum de se intarzie atat. Poate saptamana viitoare. Andrada e foarte stresata si nu stiu cum sa o linistesc. Isi face probleme din orice si plange cam mult, fara rost. Sper sa treaca de starea asta.
Andrada 21 dec. 1999
Mercedes spune:
La multi ani Cosmin!
Felicitari pentru FB lala si bafta sa aveti azi la mate.
I-am luat lui cristi un dictionar al lb. romane pentru clasele I-IV de la aramis zic eu util are si cateva ilustrate.
RamonaD spune:
Va multumim tuturor pentru urari...Dumnezeule ,cat de repede trec anii!
April,Cosmin a servit copiii cu bomboane toffife(el le-a ales).A fost o super zi,mai ales ca n-au facut ore;au fost cu clasa la Teatrul Ion Creanga la piesa "Alba ca zapada".Am avut si party in familie si cu cativa pitici;eu nu sunt adepta sarbatoririi la MacDonalds si evit cat pot sa-l duc acolo.Ce sa va zic?Am un flacau mare de care sunt fff mandra.
Lala,felicitari pentru FB!Noi n-am inceput inca sa luam calificative;au fost cele 2 teste in a treia zi de scoala,la ambele a luat FB,dar nu s-au trecut in catalog!
Cosmin inca e racit si tuseste,ia tratament si degeaba.Nu stiu ce sa-i mai fac.E suparat ca nu-l lasa doamna sa faca sport,fiind racit(ma repet).As vrea sa-i treaca mai repede i sa gasesc vaccinul antigripal sa i-l fac.Nu se gaseste,am cautat la toate farmaciile din jur(sector 4).
Va pupic si vorbim;aveti grija de pitici!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
Lala_D spune:
Gata, a trecut si testul de evaluare de la matematica cu un FB fara nicio greseala
, am scapat 
Mai mult decat atat ne-am trezit cu o minivacanta : maine nu merg la scoala, au liber de Ziua Profesorilor 

Asa ca ne distram si ne relaxam ca doar am invatat destul 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
)
helbi spune:
Felicitari Bogdan pt cele 2 FB-uri!
Si Bianca a trecut cu bine de a doua dictare la germana si n-a avut iar, nici o greseala.
Azi trebuiau sa dea si ei un test la mate, insa nu stiu daca l-au dat. Aflu cind o iau acasa.
Maine e ultima zi de scoala. Au numai 3 ore si, de la ora 10 2 sapt. Vacanta!
Ieri am fost la o aniversare, am ajuns tarziu acasa, insa a fost tare frumos! Bianca s-a bucurat sa-si revada prietenii si s-au jucat frumos!
Ramona, chiar vroiam satzi zic ca.......Cosmin isi va aminti mereu de aceasta aniversare serbata cu clasa la teatru
April, ce-i cu Andrada? De ce i-i e teama, ca ea e o fetita f. constiincioasa!