Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

lalaD , Melisa este nascuta pe 6 iulie si parca e un pic mai mare decat Bogdan ?! stiu ca este rac si chiar se potriveste partea de evolutie si involutie si ar mai fi..(sensibila dar si mandra , foarte visatoare si deloc curioasa).trebuie sa fii foarte fericita ca ai un asemenea baiat.
invatatoarea ma asigura ca la scoala este foarte receptiva si atenta si nu ar trebui sa-mi fac probleme ,la fel imi spune si sotul meu ,insa eu cred ca ea este genul careia "ii cade fisa dupa..."
Ramona,din cand in cand , consider ca poate pot schimba ceva ... si de aici , aceste sentimente...
anrdeia , ma uimeste Bianca ,are o gandire matura.a fost la film doar cu prietena ei ?
o zi buna va doresc

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina Bogdan este nascut pe 23 iunie , deci tot rac, cu toate caracteristicile zodiei plus o incapatanare si o ambitie de nedescris
Dar sa stii ca desi este un copil sensibil , nu i se potriveste partea cu lipsa de atentie, din contra , este extrem de bine infipt in realitate si tot timpul ne uimeste de cat de multe lucruri marunte observa, aude, comenteaza ( multe fiind in general si lucruri pe care as prefera sa nu le bage in seama ).
Si da , sunt extrem de mandra de el . Imi doresc ca fratiorul lui sa ii calce pe urme .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Alina,Melisa e rac si crezi tu ca nu e curioasa?Si ca-i cade fisa mai greu?Eu cred ca e sensibila,optimista,curioasa...oho!!!-,cu o memorie foarte buna,,ambitioasa,si -ti zic mai multe,daca vrei,iti dau un PM!
Sa nu ziceti ceva rau de raci....hmmm,eu sunt pe 1 iulie!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

lalaD , cred ca de aici pleaca si nemultumirea mea : fac prea multe comparatii cu Deniz ,sora ei de 4 ani si8 luni. este exact opusul Melisei (boacane la maxim , curiozitate excesiva etc...)
stiu.... stiu ca nu e bine .
Ramona ,chiar nu stiu prea multe despre zodie.
o seara buna va doresc

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, Bianca a fost al film cu prietena ei si mamica acesteia.
Saptamina viitoare e plina de "evenimente". Pe 3 octombrie e liber aici (ziua Germaniei) si avem invitatii la zile de naste si la Party Beach Tare imi e ca la cea dein urma ajunge, ca asa mult isi doreste. Iar la una din aniversari fiind prieteni f buni, probabil ca vom merge intr-un WE. Apoi, din 6 intra in vacanta 2 sapt si va merge in afetr school unde, de fiecare data au avut activitati super dragute- Cred ca vor inopta iar acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine v am regasit fetelor am citit ce ati scris dar mai greu cu scrisul.
Am pasit in clasa doua zic eu cu dreptul, incepe sa si intre in ritm.

Vroiam sa va intreb dupa ce manual sau carte se lucreaza la voi la engleza?
La cristi se va preda engl. dupa splas II dar nu stiu autorul astai problema. Li se asigura manualul doar in timpul orei si vreau neaparat sa aiba si acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Ne inscriem si noi (desi am mai postat la topicul asta cand v-am intrebat de lectura de vacanta). Deci, Victor e clasa II la o scoala din Drumul Taberei. Nu prea se da in vant dupa scoala (uneori considera ca "e timp pierdut din joaca"), uneori ii place ( mai ales matematica si educatia rutiera). Dar una peste alta a facut fata onorabil clasei 1. Sa vedem anul asta.....

As vrea sa va intreb, copiii vostri (din Romania) au engleza in program sau la materia optionala? Noi la optional facem educatie rutiera.

Mergi la inceput

Ana noi facem engleza inca din clasa I.
Atunci au fost doua ore pe saptamana pe care le-am platit separat profesoarei .

Acum avem 3 ore pe saptamana din care o ora este acoperita de programa scolara ( optionalul) si doua ore le platim separat.
Avem si manual si caiet astfel incat anul asta vor lucra serios.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Mercedes uite aici :

Splash - manual de limba engleza pentru clasa a II-a
Autor (i): Brian Abbs
Pret: 28,50 L E I
Editura: Longman

Noi invatam dupa manualul de la Corint , cel de clasa a III a

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos lala d vroiam sa stiu daca mai sunt si alte edituri cu acest titlu de carte. Asta l am gasit si eu pe net si mi a confirmat si cristi cand am ajuns acasa( i am listat pagina cu poza cartii de pe net).
Tot optional este si la el in clasa incepand cu clasa I.

lala d- pe langa cele 3 ore care le fac la scoala o mai dai si in particular la engleza?

Cristi face la scoala o ora pe saptamana si de luni in partic dar tot asa o ora si tare mi ca nu ajunge. Voi sa inteleg ca sunteti mult mai avansati daca ati trecut pe manual de clasa III, gresesc?

Mergi la inceput