Cand apare un bb si nu vrei asta...
Raspunsuri - Pagina 31
Elise spune:
quote:
Venim aici si tzinem predici, fluturam crima pe sub nasul femeii, fara ca vreodata sa fi fost si de partea cealalta a barierei.
...vezi ca exista doua parti ale barierei.
Nici tu nu cred ca ai fost de cealalta.
Elise & BBLisa
qsar spune:
quote:
Originally posted by fdoina
eu nu sunt sigura ca inteleg , poate stie cineva sa ma lamureasca...cand,in care zi anume se schimba statutul embrionului? limita de demarcatie exista? eu pot sa zic: azi ma duc sa fac un avort, e doar un embrion, da maine chiar nu mai pot s-o fac, maine e vorba de un fetus?
si care e atat de marea diferenta, cand embrionul acela are si el o inima care bate, unii spun chiar ca are sentimente si ca se sperie cand se simte atacat
Da. Asa vad eu lucrurile. Cu precizarea ca embrionul este doar o formatiune de celule nediferentiate (deci nu "are si el o inima care bate"). Nu este in mod stric o chestiune legala ci de bioetica. Pentru ca, daca embrionul este 100% superior in orice circumstanta, atunci reproducerea umana asistata medical devine imorala/ilegala si profund inumana.
Pe de-alta parte, ce simte o femeie in legatura cu asta este cu toootul si cu totul alta poveste. Poate sa-l iubeasca infinit si sa-i spuna din prima secunda bebe-din-burtica chit ca e vorba de-o morula, blastula... sau de un vis. Sentimentele nu pot fi nici monitorizate, nici reglementate in vreun fel.
Q
nume spune:
Elise, vorbesti de bariera care nu lasa un om sa respecte dreptul altui om de a decide asupra propriei vieti? Ca bariera aia se cheama aroganta...
Sau de bariera care desparte pacatoasele de de virtuase? Cine da nume acestei bariere?
Te rog defineste ``bariera`` ca nu cred ca te referi la bara de metal care semnalizeaza vehicule de mare tonaj.
nume
dpintilie spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
cred ca daca atzi fi fatza in fatza v-atzi lua de par, pe bune.
diana
Nu toate relatiile intre oameni includ tzipete si paruiala. Chiar daca tie ti se par firesti , eu sunt convinsa ca fetele ar fi foarte civilizate.
annablue spune:
Subiectul si-a atins scopul (ba chiar l-a depasit cu mare "gratie").
Si, cum spunea unul dintre moderatori care abia astepta sa-l inchida, eu ca si initiatoarea acestui subiect, rog moderatorii sa-l inchida ca altfel ajunge la ZZ... Si e pacat...
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
dianaintruder spune:
si care era scopul??????????? plas spune-mi ca prietena ta nu a facut avort, pls.
diana
Elle_seb spune:
Amin.
Elle_seb
... si totusi... nu s-a raspuns la neshte intrebari...
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!