Gradinita in Drumul Taberei
stiu ca e foarte tarziu acum sa inscriu copilul la gradinita.Am tot ezitat si a trecut timpul,acum n-am incotro si aman pt la anu'.
Ce vreau sa va intreb:
-se poate duce copilul la gradinita in primavara?Adica as putea cumva sa ma duc sa-l inscriu acum dar el sa mearga efectiv la gradi prin aprilie?Mi-e tare frica de virozele care bantuie iarna.
-mi-ar fi foarte la indemana o anumita gradinita din Drumul Taberei.E localizata in zona Raul Doamnei,cumva in spatele blocului de 10 etaje cu magazine la parter.Sau altfel spus,cum vine autobuzul 368 pe str Raul Doamnei si face la dreapta sa intre pe Prelungirea Ghencea,pe colt e o scoala si in aceeasi curte e si gradinita asta.
Stie cineva cum se numeste gradinita si ceva informatii?E OK?Aveti copii inscrisi acolo?
Multumesc.
Raspunsuri
ronin spune:
Buna!
Zau n-am priceput nimic... desi locuiesc pe-acolo...
Care bloc cu 10 etaje cu magazine la parter? Pe care colt dupa ce face 368 la dreapta...Nu te supara, da cam cautam acu in caru cu fan...
Sa fie oare gradi de la blocurile ANL, iar scoala sa fie 279, adica cea care se renoveaza si langa care e o sala de spot, mai nou o circa de politie...
In principiu, poti inscrie copilul la gradi in orice moment al anului, cu conditia sa aiba locuri gradinita respectiva. Cel mai bine ar fi sa te duci acum sa vorbesti, daca gasesti pe cineva in masura fiind vacante, ca mai apoi, prin octombrie, cand multi copii renunta caci nu se acomodeaza sau se sperie parintii de virozele contactate de copii, sa il duci. Sa pregatesti din timp dosarul.
Succes! Daca ma poti lamuri exact la care gradi te referi poate pot sa iti zic ceva de ea...
Anny spune:
Jasmine, daca vorbesti despre gradinita de langa sectia de politie, atunci este nr. 230 (Aleea Potaisa)
E ok gradinita asta, fi-miu merge acolo de 1 an.
Cred ca poti sa il inscrii si sa-l duci in toamna, dar cred ca trebuie sa faci "rezervare" ![]()
maraki spune:
Ce sectie de politie e la Raul Doamnei? Pt. ce zona? Mai e circa 22 de la Moghioros? Nu am venit in tara de aproape 4 ani 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Theiuta spune:
Este Sectia de Politie nr. 25. Este si Sectia 22, bineinteles.Depinde pe ce strada locuiesti...fiecare cu competenta sa, teritoriala.
Si eu am baietelul la Gradinita 230, intra acum in grupa mijlocie. Eu am fost foarte multumita.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Jasmine spune:
Aia e gradinita fetelor.
Iruse,pe strada Raul Doamnei e un singur bloc de 10 etaje cu magazine la parter.Cum vine 368 de la Raul Doamnei spre Prel Ghencea trece prin fata acestui bloc si la colt face dreapta.Asta am vrut sa spun si imi pare rau ca nu s-a inteles,scriu de la birou si se intampla sa scriu in timp ce vorbesc cu cineva.
Cam cand am sanse sa o gasesc pe directoare acolo?Prin septembrie?
Puteti sa imi povestiti si mie mai multe despre gradinita asta?Orice detalii sunt binevenite.
Ce cuprinde dosarul ala,please?
Va multumesc pt ajutor.
Theiuta spune:
Jasmine, am mai dat detalii unei fete...cauta putin in urma.Asta ca sa nu uit ceva acum...
Vezi, depinde de asteptarile fiecarei mamici, dar eu, in ansamblu am fost multumita, adica:
-educatoarele implicate, pasionate, blinde, serbari frumoase cu costumase facute de ele (eu nu ma pricep la croit;
-au grija de copilasi, in gr.mica ii imbraca, ii ajuta sa manince, etc;
-nu au perceput o suma exagerat de mare la inceput si chiar ne-au justificat banutii prin achizitiile ce le-au facut pentru copii, in clasa.
-in ceea ce priveste dezvoltarea baietelului...foarte buna:cunostinte noi, mai mare deschidere catre societate...eu chiar le mai intrebam despre el cum se manifesta, cum se comportacu ceilalti copii, daca este atent, in fine!Spuneau ca apreciaza cind parintii se intereseaza si despre altceva decit "daca a mincat si a dormit copilul".
Acum nu mai imi vine in minte altceva...mai intreaba-ma.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
claujro spune:
Jasmine, nici nu stiam ca suntem vecine. Matei va merge la gradi din spatele BRD Billa. Am niste emotiiiii!!!! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
geniest spune:
quote:
Initial creeata de Jasmine
stiu ca e foarte tarziu acum sa inscriu copilul la gradinita.Am tot ezitat si a trecut timpul,acum n-am incotro si aman pt la anu'.
Ce vreau sa va intreb:
-se poate duce copilul la gradinita in primavara?Adica as putea cumva sa ma duc sa-l inscriu acum dar el sa mearga efectiv la gradi prin aprilie?Mi-e tare frica de virozele care bantuie iarna.
-mi-ar fi foarte la indemana o anumita gradinita din Drumul Taberei.E localizata in zona Raul Doamnei,cumva in spatele blocului de 10 etaje cu magazine la parter.Sau altfel spus,cum vine autobuzul 368 pe str Raul Doamnei si face la dreapta sa intre pe Prelungirea Ghencea,pe colt e o scoala si in aceeasi curte e si gradinita asta.
Stie cineva cum se numeste gradinita si ceva informatii?E OK?Aveti copii inscrisi acolo?
Multumesc.
Da. Se poate. Te duci prin februarie la sfarsit si intrebi daca s-au mai eliberat ceva locuri la gr mica. In functie de raspunsul directoarei (te duci la directoare nu la vreo educatoare sau altceva pe acolo) iti vei da seama cum sta treaba: se poate fara sau cu spaga....
Eu am facut lucrul asta anul curent trebuia sa-l duc de la 1 martie (fara nicio spaga) insa s-a imbolnavit si am amanat.
Oricum incercarea moarte n-are.
www.andreialmeu.piczo.com
ronin spune:
Jasmine, gata, m-am prins acum... Te referi la blocul de pe Raul Doamnei...
Da, intr-adev. e gradi 230, cea pe care o banuiam. Ii merge numele ca ar fi o gradi buna, dar, din auzite, cica se iau cam devreme copii, iar cei care nu au bunici, ar fi cam dezavantajati... Asta te poate lamuri una din multele mamici care ti-au raspuns.
Bafta si sa colectati cat mai putine boli. Poate ne vedem prin parcul ala de langa gradi, cine stie...