*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit cod: 15 euro fara conditii + cadou + livrare gratuita...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by claujro

eu am comandat asta seara in Germania. am stat si am intors problema pe toate partile: la 100 euro nu luam atatea produse aici nici din en-gros-ul Europa..(pt Matei 99%- multeeee tricouri cu maneca scurta/lunga, jacheta, trening, pijama, pantaloni, ghiozdanel, cizmele cu flori pt Mara si balerinii de macrame pt mine ).

Urmeaza sa vad cum fac cu posta, cat costa, eventual imi trimite doar "urgentele". Nah, am comis-o!

Vacanta Europa 2007

Claujro, cum ai comandat in Germania? Ai comandat pe adresa cuiva cunoscut si apoi iti trimite coletele in RO?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si io am primit oferta
ma rog, pastrez mailu' pt nr de client, ca-i pe contu' cu papucii, la care n-aveam

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mneatza!!!!

Nu am dat bir cu fugitii, doar n-am avut net. Pe aici, de cate ori e o furtuna, la crapa astora tzeava cu bitzi. Asa ca am fiert in suc propriu de vineri incoace, incercand sa aflu ce noutati mai aveti - m-am apucat si sa dau mesaje catre Lavi si Feli care au fost dragute si m-au tinut la curent!

Oricum, am citit si m-am desumflat, nici eu nu am chef de cecuri si umblatura, mai ales ca am un feelng ca mai repede nasc, pana sa vad eu banii inapoi.

Nu stiu ce sa zic de coletele sosite. Eu primisem cele doua comenzi din 5 iulie prin douazeci si ceva iulie. Asa ca la astea din 11 si 13 nu prea mai am cum sa sper.

Cu reorientarea...eu cred ca revin la prietenul ebay. In primavara mi-am luat mobila de acolo, si acum sunt incantata de patul de piele nou pe care am dat 200 de euro si pe mobilierul de living nou-noutz, luat la 150 de euro. E putin mai riscant ebay decat Redoute, pentru ca mai sunt si tzepari pe acolo, dar poti lua lucruri frumoase si ieftine. Eu intru pe Germania, pentru ca firmele de acolo trimit cel mai frecvent in Romania. Dar se poate intra si pe Franta sau alta tzara.

Poftiti la si povestiti ce mai shoppinguiti!

CORAP, ce-mi place titulatura ta! . Mai da poze cu A&A, cund ai vreme .

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Tania,cum faci plata pe ebay?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Jasmine, pana acum am platit prin ordin de plata, trimiteam pe cineva in germania sa-mi plateasca, ca era comisionul muuuult mai mic. Dar acum mi-am facut PayPal (pana acum cateva luni nu se putea in Ro) pe acelasi card ING cu care plateam pe LR si voi plati cu sistemul asta. Se pare ca e cel mai sigur. Eu intru pe www.ebay.de

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Alina, asa am facut. Prietena mea a dat comanda, a platit si urmeaza sa-mi puna coletul la posta.

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by claujro

Alina, asa am facut. Prietena mea a dat comanda, a platit si urmeaza sa-mi puna coletul la posta.

Vacanta Europa 2007

NOROCOASOOOOOOOOOO !!!!!
Eu azi noapte visam numai avize de la posta , colete.......uf ce ma mai supar.
Am si eu o prietena in franta dar parca nu as pune-o pe drumuri cu pachete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salut

Claudia ai vazut ca tot la vorba mea ai ajuns pana la urma?. Bravo...sa ne zici la ce suma ai ajuns cu tot cu transportul.

Eu am vb aseara cu cineva din Franta, un prieten de-al unchiului meu, care locuieste acolo sa vedem daca ma poate ajuta cu ceva colete. Sansele sunt destul de mici insa, ptr ca el sta destul de putin in tara. Astept raspuns. Daca nu...asta e, pe altcineva " afara" nu am..

Io nu stiu de ce tot plangeti voi ca puneti prietenele pe drumuri cu pachetele..pe mine personal nu m-ar deranja catusi de putin daca m-ar ruga o pietena sa fac asta ptr ea..ce-mi cad picioarele daca fac 2-3 drumuri la posta pe luna?. In fine...acum depinde si de disponibilitatea fiecaruia, la mine prietenii sunt prieteni..ca tot era un subiect pe la "generale" parca

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

E prietena mea cea mai buna. Si in plus, la mine chiar era o urgenta, trebuia sa-i completez tinuta lui Matei, pentru ca incepe gradinita...Asa ca ori de aici, ori de acolo...tot cumparam.Am preferat de acolo, nu cred ca gaseam aici tricouri cu 1 euro...

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput