*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 20
gama spune:
Croco21, cardul ING este in lei, al meu, dar se poate face incasarea la fel cum am facut si plata, eu stiu ca la ING cardul este in primul rand de debit, ai doua conturi unul de debit si unul de credit ptr o limita de creditare pe care o utilizezi sau nu!!!!Misto e ca eu din credit facui platile, manca-i-ar mama pe ei de francezi, mai platesc si dobanda la bani!!!![]()
Am trimis din nou mailpe service_client, si am raspus un mesaj mai mult ca sigur automat, cum ca sa stau calm ca raspunsul e in curs....he,he, nimika,nimika, pur si simplu nu le citeste nimeni!!Am intrebat daca mai onoreaza comenzile din iulie si daca nu rog frumos returnarea cat mai urgenta a banilor pe cardul cu care am facut platile catre ei....Incerc sa ma mobilizez sa nu fac o obsesie din acest subiect, tzeapa de la LR!!
si Matei(2.aug2004)
rall spune:
Am gasit un site cu preturi bune (oarecum comparabil cu laredoute) dar... "We are sorry but we do not accept orders from outside of the UK at this time" ![]()
http://www.next.co.uk/sale/
corap spune:
christine are in fiecare ora mail de la mine
. da' cred ca reduc la 30 de minute.
diseara cred ca-i umplu casuta. o sa-i trimit si poze, numa sa o disper ![]()
PS: cred ca varianta cea mai convenabila ar fi o persoana din franta (bine, nu mai beneficiem de detaxe) ca sa coste putin posta pana la ea. da' io nu cunosc pe nimeni asa disponibil, din pacate.
a... sau cineva care sta la ruse, ca nu-i asa departe, sa poti sa te duci personal dupa colet. da' nici la ruse nu cunosc pe nimeni...
din rep. mold. tre sa platesti taxe vamale :(
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
canda_h spune:
Saluti,
Vad ca si voi sunteti fara colete. Eu am comandat pe 18 iulie si pana acum nu am primit nimic. Am resfoit un pic ce ati scris in ultima vreme si se pare ca nu mai primim nici un pachet. Foarte urat din partea lor ... si chiar imi placeau hainutele de acolo 
Spuneti-mi si mie unde ati scris ca sa cereti explicatii? Am vazut pe laRedoute o pagina pentru Aides&Service parca dar nu am gasit unde pot scrie si eu doua vorbe... Please help!
Angi
de motanel
(5.02.2006)
corap spune:
canda, uite adresa lu' tanti aia de ne-a scris ca nu mai livreaza in romania:
cvancoil@redoute.fr
poti sa scrii si pe site daca vrei, acolo la "aide"
c & andrei-ardei
07.05.07
ionela-roxana spune:
christine are in fiecare ora mail de la mine
. da' cred ca reduc la 30 de minute.
diseara cred ca-i umplu casuta. o sa-i trimit si poze, numa sa o disper ![]()
HAI CA AM BUFNIT IN RAS LA BIROU.
SI EU CARE MA GANDEAM CA UN MAIL LA 2 ZILE E MULT.

canda_h spune:
Corap multumesc!
Mai sa va zic o faza, tocmai am sunat-o pe o prietena cara astepta un pachet din 4 iulie ... si mi-a zis ca a primit azi pachetul ... eu chiar ca nu mai inteleg nimic. Ea a nascut intre timp asa ca nu prea s-a agitat sa vada de ce nu vine pachetul ...
De cand au zis ca sisteaza livrarile???
Angi
de motanel
(5.02.2006)
corap spune:
eu nu mai inteleg nimic... de muuuuult!
eu una nu-i pricep, pentru ce dreaq s-au complicat atat. ca indiferent cat de antipatica mi-e christine/sabine etc, tot lor si-au dat de lucru. ca daca stergeau conturile cum au facut-o si trimiteau pachetele de pana atunci era mult mai simplu si pt. ei (ca sa nu mai spunemca si pt noi)
c & andrei-ardei
07.05.07
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by corap
ca daca stergeau conturile cum au facut-o si trimiteau pachetele de pana atunci era mult mai simplu si pt. ei (ca sa nu mai spunem ca si pt noi)

Cam pana prin 10 iulie s-au primit pachete, din 11 iulie incolo nix
Jasmine spune:
si eu zic ca pana pe 10 iulie au primit comenzi din RO.Si eu ca desteapta am dat comenzi pe 11.07,12.07 etc.
Corap,imi place ca o bombardezi pe Christine asta.Trimite-i niste poze cu copiii,niste retete culinare,niste bancuri,orice.Keep up the good work!![]()