Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Alinus, parera mea e sa te duci negresit la doctor. In functie de ce vede la echo, iti poate trecomanda un alt tratament, mari doza sau mai stiu eu ce indicatii pretioase poti primi. Plus ca ai si tu habar ce se intampla cu bebe. Durerile pot avea cauze multiple si oricat ne-am da noi cu presupusul, numai un doctor poate interpreta simptomele tale. Asa ca imbracarea si fuguta. Incetisor ca nu e graba, fara sa sari garduri sau sa alergi dupa taxi. Numai sa ajungi la doctor si sa ne dai si noua vesti bune. Succes!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
miaunici spune:
Salutare gravidute,
scuze ca nu m-am mai indurat sa scriu, dar uite ca am reusit sa-mi umplu zilele asa de bine ca nu prea am mai avut timp liber. Am mai patimit un pic si dupa o pardalnica de diaree (scuze de detalii, dar nu a fost prea placut - deh combinatii savante de pofte si mancaruri). Asa ca am fost o vreme un pic cam pe butuci.
Ce am mai facut intre timp:
- am reusit sa zugravim camera lui bebe;
- ne-am debarasat de o multime de lucruri inutile care se depozitasera in aceasta camera (nu stiu zau de unde s-au adunat atatea lucruri, parea o camera destul de goala - insa am reusit sa ne ingrozim la cate au fost la final de aruncat);
- ne-am comandat mobila pentru camera lui bebe, adica pat, dulap si rafturi. La sfarsit de saptamana o sa vina sa ne-o si monteze. Abia astept sa vad si eu cum prinde contur camera.
Acum urmatoarea etapa de pe lista ar fi achizitionarea de perdele, jaluzele, lustra, evident tot pentru camera lui bebe.
Tot saptamana asta ar trebui sa iau legatura si sa-mi fac programarea, chiar sa si ajung daca s-ar putea, la ecografie la medlife. Abia astept sa-l vad pe bebe, sa aud cu urechile mele ca este bine si sa-mi spuna ce mai face colul meu. Nu de alta dar bebe evolueaza la greu, zi de zi, si am emotii uneori asa de tare da. Ce nu-mi place de nici o culoare este cand se baga ca berbecul cu capul inainte in colul meu. Ca nu-i placut nu ar fi nimic dar am emotii sa nu se intample ceva. Asa ca sunt super nerabdatoare sa ajung la ecograf.
Intre timp mai merg si pe la serviciu si zilele trec asa de repede uneori.
Momentan incerc sa mai citesc si din paginile anterioare scrise, ca de fiecare data ati fost foarte harnicute.
Pupacim pe toata lumea, fiti tari si nu va lasati prada grijilor,
Iulia si bebe mic
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Pai credeam ca tu aduci sarmalele Sim.. sau sunt deja amintire?
Ce-a zis sotul tau cand a auzit ca o sa nasti in cateva zile? Ca data trecuta - cand a nascut Ayumi parca- a fost tare amuzat ..
32+ cu Ioana
Eu aduc parjolute. O las pe Gabriela cu sarmalele.
Sotul? Hihihihihi, a venit acasa mai devreme si e cam zapacit. A vrut sa il sune pe un prieten de-al nostru si a sunat-o pe maica-mea. Mai rau e ca nici macar nu si-a dat seama pana cand nu a sunat mama inapoi agitata rau pentru ca a crezut ca m-a apucat nascutul. Si ma tot intreaba: ce faci daca ti se rupe apa cat sunt la servici eu I-am zis ca il sun, ce sa fac? Dar e agitat rau. Mi se pare haios ca s-au agitat toti in jurul meu: sotul, mama, nasa. Numai eu sunt flower power linistita. Diseara bag si eu lucrurile in geanta si ma pun pe asteptat.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
Teodora Felicitari iubita!!...Sa va traiasca bebe Andrei si sa va lumineze viata!
Betty,Sim,Rox,Afibebe vad ca voi sinteti urmatoarele pe lista...asa ca va urez nasteri cit mai usoare si bebei sanatosi!
Pupici pt toata lumea si sa auzim numai de bine
Picca 35+ cu Matteo
pussi spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Dragele mele, Am nascut......., joi seara, astazi am venit cu bb acasa,sunt putin dezorientata...cand ma linistesc va povestesc cu lux de amanunte.
bebe Andrei,2500 kg, 47 cm, data 09.08.2007,apgar 9, prin cezariana la ora 20.30.
bebe Andrei
FELICITARI MAMICO!!!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Sabina spune:
Teodoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, norocos, fericit, si sa ai laptic din belsug!! te astept la sfaturi despre alaptat :)
Nu pot sa cred, deja a doua mamica in grupul nostru!!!
nici nu mai stiu ce sa zic de emotie.decat Suuces Simona!!! Se pare ca dr te-a cam pregatit sufleteste pt nascut :) O sa fie bine, ai savezi!
Si tu Betty, curaj!
va pup. noi suntem la fel, mai o contractie, mai o durere.Si eu ma duc la dr tot marti pe 21.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Kya spune:
Fetelor dragi,
am venit de la odiseea mea si am bagat un cap la voi, sa va intreb daca merge cineva de aici la dr. Ioan Parvu (Elias)?
Noi incepem sa avem oarece intrebari (a se citi dubii) despre el, si vroiam sa mai culegem impresii.
Merci!
Nu pot sa nu-i urez si eu felicitari lui Teodoran pentru bebe Andrei!!!!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Annisia spune:
Majoretele pentru baieti le-am gasit , dar pentru fetite nu e decat amaratul asta ...
Nu e corect...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
despre uleiul Weleda, eu il folosesc din sapt 14 de sarcina. insa vergeturile sunt la locul lor:)))
mai fetelor, si ce daca ramanem cu vergeturi? si eu laprima sarcina am fost trista, deh, 22 de ani si deja brazdata...insa m-am convins curand ca NU conteaza. Dam prea multa importanta aspectului exterior.Nu ma refer la silueta, la asta sunt si eu obsedata, plus e vb de santate aici, o greutate nmormala e mult mai sanatoasa, evident.
insa vergeturi si alte semne ale maternitatii...pe cuvant ca nu merita sa ne facem sange rau pt ele.
mai glumesc eu cu barbatu in zilele in care merita tigailea alea in cap si-i spun ca daca dau divort nici nu ma mai ia nimeni, asa urata m-am facut pe langa el,si ca e deci dublu vinovat.
Da in afara de asta....:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia