Mamici de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata nenica, azi m-am destrabalat pe aici. Ma duc sa ma relaxez ca mi s-a incins creierul... Noapte buna bebici si burtici!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Vad ca voua va arde de intalniri, Thalia ... fara noi!

Nu-i nimic, va tradez si eu: m-am intalnit cu 5 burtici + o moasa, la curs de pregatire si gimnastica in apa. (cam 40 min teorie si 40 min bazin - de tot!)

Apa la 32 grade, mi-nu-na-ta! As ramane acolo, ca o foca in bazin, pana nasc. Sa-mi aduca papa acolo si sa nu mai ies.

Si - aviz amatoarelor - moasa ne-a spus ca daca avem contractzii usoare, junghiuri, dureri de spate, chestii: O BAIE CALDA! Relaxeaza si calmeaza contractziile. Mi-a dat unda verde si la baile termale! (...ca am zis ca in vana de acasa nu imi mai intra burta sub apa sta ca o insula spalata de valuri.)
Contractiile nevinovate trec cu o baie - si cica baia calda nu declanseaza ea nasterea: daca incepe travaliu, oricum nu trec contractiile in apa calda, dimpotriva. Hmmm...?
Oricum, si drl mi-a spus ca-i OK cu apa calda, acuma si moasa - asa o fi. Oricum, e TARE FAIN!

Gata, ma duc sa dorm ca un bebe imbaiat - super a fost...!!!
Si bebe era vesel si mare gimnast in bazin...

Noapte buna!

Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

FELICITARI TEODORAN !!! SA AI BEBE SANATOS,FARA COLICEI SI MANCACIOS !!!
nana,sim,moldoveanca multumesc ca ati intrebat de mine!
annisia dragutaaaa,ce burta mare ai.cum o mai duci?nu tie greu?pe mine ma rupe de spate burta mea.

scuze fetelor ca nu am mai dat nici un semn,dar sunt si eu suparata.nu am avut chef de nimic absolut.plus ca ma simt tare rau,am carcei ingrozitor de durerosi la gambe,rana sub sani fiindca sunt enormi si stau atarnati pe burta iar eu mai transpir si ma scarpin.ma doare stomacul de mananc mai multisor si bebe impinge in el de simt ca imi iese afara.noaptea numai gem de durere cand ma intorc de pe o parte pe alta,masaj la talpi nu ajung sa imi fac singura (altcineva nu e dispus sa imi faca) si uite asa am ajuns sa ma tarasc prin casa si sa gem si cand ma ridic de pe scaun.plus ca mai am de pregatit bagajul,camera bebelushei (asa se numeste camera noastra acum ) si de aranjat o gramada de lucruri pe care nu le fac decat singura.

astept si eu cu nerabdare sa nasc si sa o strang tare tare in brate pe bebelusha asta a mea ca tare o mai iubesc

ma duc la somn ca sunt rupta de oboseala.
sa visati cu ingerasi!
noapte buna!

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

eu tare cred ca myral are o surpriza ptr. noi
tin pumnii fetelor care urmeaza.
sim nu mai ai mult deloc.cred ca esti nerabdatoare sa treaca mai repede saptamana asta!

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Felicitari Teodoran pentru printisorul tau Andrei!multa sanatate pt amindoi....asteptam povestea ta cind ai ceva timp...

"Cind devi mama nu mai esti niciodata cu adevarat singura in gindurile tale."

Scumpelo,..va citesc zilnic cu mult drag si sunt aproape de voi chear daca nu prea scriu decit foarte rar...sper ca nu sunteti suparate din aceasta cauza... ....tinem pumni pt cele care urmeaza si fara prea multe emoti ca urmam sa ne intilnim cu bebei nostri scumpi!!!!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Teodoran, felicitari . Sa traisca mamica si feciorasul si taticul si sa va bucurati unii de altii!!!!!!

Asteptam povestea!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Fetelor, fetelor, eu am asa un chef si o buna dispozitie!!! SI chef de dans. Maine implinim si noi 34 de saptamani. Mai avem putintel. Nu mai zic ca inca nu am apucat sa aranjez nimic, nici patut sau carucior si altele sa cumpar. Dar o voi face si pe asta!!!

Pana una-alta, uitati-va o dedicatie de la mine pt toate fetiscanele de la odisee: www.youtube.com/watch?v=i-5vJJS9Fxo" target="_blank">Things. Eu sunt asa, mai retro, mai in Dixie Land .

Aaaa, si sa nu uit, operatia sotului a decurs bine, azi dupa amiaza il aduc acasa si sper sa se recupereze repede...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Si vreau sa urez tuturor din trupa noastra o nastere usoara si bebelusi cum ne dorim . Nu uitati sa fiti optimiste, vor trece si momentele grele si ne vom tine minunea in brate. Si cu dedicatie speciala pt monetele finale ale acestei etape din viata noastra: www.youtube.com/watch?v=pwd7_y3kopQ&mode=related&search=" target="_blank">My way.

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

eu am-am trezit cu niste dureri jos si de spate de mama focului.
m-am asezat pe scaun pt ca s epare ca nu mai pot sta in pat.imi sunt asa amortite picioarele ca nu mai suport.

Merg acum sa fac niste ture pe aici.
am visat numai nasteri si copii mici.

ce sa-i faci Teodora m-a facut sa constientizez fa[ptul ca mai e putin.

hai vapup.somn usor in continuare.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 6 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hai ca in noaptea asta este randul meu sa bantui ca huhurezul pe DC...
Am intrat aseara, pe la 22,30 abia si am gasit inca 10 pagini scrise si o veste minunata despre inca un bebelus din trupa noastra
Felicitari proaspetilor parinti si multa sanatate pentru mamica si bebic, sa cresteti mari, papaciosi si necolicosi !
Doamne, asa m-am emotionat ca uite rezultatul, s-a dus somnul meu... Si cat am reusit sa dorm pana la ora asta (in mai multe reprize) am tot visat forumul, ca postase teodoran povestea nasterii...
Fetelor, eu inca nu-s pregatita de nastere, trebuie sa recunosc...

Luy 37 fix cu

Mergi la inceput