Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor dragi,

am venit de la odiseea mea si am bagat un cap la voi, sa va intreb daca merge cineva de aici la dr. Ioan Parvu (Elias)?

Noi incepem sa avem oarece intrebari (a se citi dubii) despre el, si vroiam sa mai culegem impresii.

Merci!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asta noapte am avut o noapte grea..cu arsuri groaznice- am luat un rennie, ca nu mai puteam.
si apoi am dat-o si in diaree..cu dureri de burtica si toate cele..ufffff..acu ma dreg cu orez si crud si pilaf..numa s atreaca odata, ca ma apuca toate poftele- de fructe, lapte, rosii..adica tot ce e interzis in ac. situatie

27+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

darleena,eu am pus la Addresses,langa mail,asa ne putem pune si adresa de mail+tel si nikname,ca sa ne aducem aminte care suntem,e o idee buna oricum ,ca sincer dupa ce nastem nici atat nu o sa mai avem timp de iesit in grupuri afara,asa ca tot intre noi o sa ramanem,ca sa ne mai spunem ofurile sau bucuriile!!
irina,cred ca ati tras o sperietura azi noapte,bine ca ati scapat usor,pacat de papagal,saracul ...,habar nu are ce se intampla cu el acum..,imi pare rau!
Dar hai sa va dau o idee ,ca sa va fac sa radeti,in cayul in care cineva va incearca usa noaptea si sunteti singurele,agatati-va o tigaie langa usa...si cand forteaza usa ,banggg dati una la usa cu tigaia,sa vezi ce super o sa va simtiti...,dupa aceea ,o ia ala la goana de nu-i mai trebuie nimic...!!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Buna seara si de la noi!

am intrat sa vedem ce se mai intampla si ce mai fac fetele!
Irina,[imi pare rau pt patania cu hotii. bine ca sunteti ok.

asa cum spunea si erika, putem sa ne trecem numele de telefon si adresa de email in agenda electronica a yahoo, la linkul addresses. este singurul instrument editabil. pussi, darleena,am trecut eu numerele voastre de telefon acolo. celelalte fete care doresc si stiu, le pot trece tot acolo. cele care nu stiu, imi puteti da un PM si ma angajez eu sa vi se scriu.

ma pregatesc pentru 20 de bazine ca merg la inot.

somn usor si sa ne auzim cu bine maine

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA ..imi pare rau pt ce s-a intamplat cu papagalul tau..cum spuneau si fetele bine ca nu i-ai surprins pt ca un soc nu ar fi tocmai bun pt tine..
...fetelor va pup pe toate ..SUPER ideea cu nr de telefon...daca ma sunati si nu raspund sa-mi dati un mesaj ca eu nu prea raspund la nr necunoscute...sau sa le bag pe toate in memorie ca sa fiu sigura?...eu sunt rupta de la gimnastica dar ma simt bine fata de zilele trecute...ne bagam la patut si va "tinem" maine de vorba..
NOPATE BUNA, SOMNIC USOR SI PUFOS!!

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

somn usor si de la noi!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heiii fetele mai stati!!!!!! ca am aparut si noi!!!!!
mai e cineva pe aici>??? Yuhuuuuu

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

offf am ramas singurica..... si sunt singurica si acasa....de fapt nu sunt singura sunt cu bebelina...

viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Chiar asa BB, nu esti singura. Ai o persoana de baza acolo la tine in burtica. Acum am intrat si eu putintel ca azi am umblat cam mult. Sincer, ma cam doare spatele acum.
Dany, chiar te rog sa muti pozele in folder-ul de mirese.
Cred ca ma retrag si eu la somnic ca sunt rupta, iar maine am iar o gramada de treburi. Pupicei pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor,oare mai e cineva asa de somnambula ca si mine?! ca pe mine ma mancat undeva sa pap un pic de ciocolata si acum nu ma somn ,plus ca si eu sunt singurica acasa,ptr 5 zile,ufff ce ma fac!!!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

eu sunt treazaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput