Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
RAMONELLA spune:
Anca,Roxy m-am mai linistit.Ma gandeam eu ca e bebelina.Mama,ce se intinde cateodata.Saraca cand va iesi va striga:"Iupiii!!!!!Am iesit!!!!!"
Roxy uau ce mari sunteti!!!!!30 de saptamani!!!!!Mai ai umpic.
Ati vazut ca au inceput nasterile la septembrie????Urmam noi.Si eu sunt printre primele.Mai ales ca mie intotdeauna la eco imi zicea 27,28 octombrie...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
dana vio spune:
Pai da, ca voua va da mana sa ziceti ca se intinde bebelina la 28/30sapt, dar eu ce sa mai spun?! La 20sapt am 54.5kg si asta dupa ce am slabit3kg si am luat 3.5kg. Eu de unde sa stiu ca este bebelina? Ca doar de-aia i-am facut doctorului capul-calendar ca eu nu-ma-ngras si n-am burta! De-abea astept sa-mi dea si mie un sut asa sa-l simt! Bebelina, nu doctorul!
Seful a zis ca ce-mi trebuie mie prenatal, ca dupa cum arat mai pot veni la serviciu 5luni! Nici nu mai imi sta capul la nimic altceva decat BB!
Am luat ieri 2 no-spa si n-au fost ele dureri/contractii, doar ca m-am speriat foarte tare! Eram la un pas sa fac o criza de panica! Si cred ca nici azi nu-s departe!
Oare un extraveral pot lua? E din plante.
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia
RGE spune:
RAMO..si eu 26,27 octombrie
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dana vio spune:
quote:
Originally posted by g24hit
dana eu stiu ca nu e bine sa masezi uterul cand e contractat. cel mai bine sa te asezi in pozitia cea mai confortabila si in care durerea cedeaza mai usor. ia cate un no-spa daca mai apar contractii.sunt dureroase? la cat timp apar?
ENI 25+
Si sotul meu spune ca sa nu masez, m-am zapacit de tot!
Si este aceeasi durere ca la un carcel, tine cateva secunde pana schimb pozitia. In total ieri am avut vreo 4-5 dimineata la serviciu si cam 2-3 acasa, spre seara. Stateam in pat si a trebuit sa-mi ridic un picior.
Eu m-am gandit ca sunt contractii BH ptr ca sunt neregulate si cedeaza la schimbarea pozitiei. In cartea mea spune ca sa schimbi pozitia sau activitatea si sa bei apa, lichide, ptr ca uterul este deshidratat.
Nici sa stii prea mult nu-i bine!
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia
anacami spune:
Dana,nu stiu daca ai voie Extraveral.Mai bine bea un suc natural de fructe (stoarse de tine) pe post de energizant si trage adanc aer in piept.
Raluca, si eu am zis la fel de BabyExpo- mai ales ca am vazut anul trecut oferte promotionale (uneii au preturi mai mari decat in magazine ) la carucioarele care ma intereseaza- Bebeconfort si Inglesina. Si nu este de refuzat o asa oferta, mai ales ca este vorba de cateva milioane..De restu' ii cumpar altceva
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
DANA sincer si eu am simtit ce simti tu acum multe saptamani dar nu erau contractii erau ligamantele ...eu zic sa stai linistita...ai foarte mare cand te ridici din pat sau cand te intorci sa o faci intr-un ritm foarte lent ..eu sunt sigura ca nu sunt contractii!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RAMONELLA spune:
Fetelor voi cum stati cu ?????La mine e teroare!!!!Nu mai intra numai putin.Plus ca nici nu prea am chef.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
ancadragoman spune:
Ramo eu stau ffffffff prost ,ca in afara de faptul ca nu prea mai am chef ,tati zice ca lui nu-i mai vine cand vede ca fata misca in burta
anca 27+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by g24hit
erika si bb daca stiam ca bantuiti prin zona veneam si eu pt ca nici eu nu am prea dormit.
ENI 25+
nici o problema ca ne vedem diseara....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Dana, pe mine m-a apucat de vreo ora storsul creierului in privinta datei in care sa intru in prenatal .Daca totul merge ca pana acum si nu apr urgente, ma gandeam pana ieri sa incep din octombrie (adica la vreo 33 saptamani implinite). De aseara ma "roade" gandul sa mai stau pana pe 15 octombrie (adica sa mai vin 2 luni la serviciu), adica pana pe la 35 sapt. implinite.
Sa vad, oricum mai am vreo 7 zile de CO pe care vreau sa le iau cand incepe Sebastian gradinita (cred ca voi pazi peretii ei vreo 2 zile..). In timpul zilei sper sa reziste la gradi...Dupa el nu pot sa mai alerg, asa ca oricum va sta mai mult cu bunica...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania