Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Anacami multumesc mult. Cred ca trebuie, totusi, sa-mi iau o harta a Bucurestiului, ca sa o am in fatza okilor mereu. AI facut programarea la dr Munteanu? A inceput programul de ieri.
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
anacami spune:
Raluca, asa este, au preturi f. bune. Spre ex. am vazut bodyuri fumusele cu 70.000; aseara am cumparat 2 bodyuri de la Coccodrillo, 200.000 buc. (si mi s-au parut ieftinute, ca pt. Sebi un body costa peste 300.000 la aceasta firma)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
Laura, programarea era pt. sora mea geamana care este momentan in zona- este si ea insarcinata in sapt. 16-17. Putea sa se programeze dupa data la care va pleca de acolo, asa ca a renuntat. Multumesc oricum f. mult!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dana vio spune:
quote:
Originally posted by pussi
Dana daca se si intareste locul si si doare.. se contracta uterul!
anacami, da! s-a dat drumul la nasteri.. peste 2 luni incepem si noi...cine e prima??
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Da asa este, se intareste si simt ca o umflatura intr-o parte sau alta si doare usor, cateva secunde. Masez si-mi schimb pozitia si trece.
Darleena pozitia asta "altfel" poate fi si din cauza uterului retrovers? La un eco trecut medicul s-a chiar chinuit sa "vada" BB ptr ca zicea el placenta este in fata si BB era prea jos.
Nu mai stiu, ieri am fost foarte morcovita.
Dar daca continua ma duc la medic.
Multumesc ptr raspunsuri.
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia
g24hit spune:
dana eu stiu ca nu e bine sa masezi uterul cand e contractat. cel mai bine sa te asezi in pozitia cea mai confortabila si in care durerea cedeaza mai usor. ia cate un no-spa daca mai apar contractii.sunt dureroase? la cat timp apar?
ENI 25+
RAMONELLA spune:
Pai fetelor si mie mi se face o umflatura cam pe o parte,cam la nivelul buricului,cateodata in ambele parti,ar eu zic ca e bebelina,se intinde,nu????Si nu doare,si isi revine repede la loc.Ce,alea is contractii????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
ancadragoman spune:
Nu Ramo este bb care nu prea mai are loc si daia observi tu ca da pe afara
anca 27+
Maria
poze
ralucis spune:
camelia, da, sunt bune la pret, eu ma gandeam sa comand on-line ca am incredere in calitatea produselor de la carters etc, dar normal ca e mai bine sa le vezi live. nu cerd ca astia merg la targ, acolo apar doar aia scumpi!
oricum, ideea cu baby-expo e ca au intr-adevar reduceri, de exp eu am luat anul asta la editia din martie un carucior inglesina trip pt ilinca cu 300 de lei, in timp ce in magazine l-am vaut cu preturi variind intre 400 si 500, deci e bine, zic eu.
si inca un sfat, cum au mai zis si mamicile cu experienta, n-are rost sa luati multe haine pt perioada 0-3 luni, pt ca bb creste asa de mult in acest timp incat pe unele nici nu le va purta, basca nr mare de cadouri pe care le veti primi, ca am observat ca majoritatea celor care merg la un nou nascut iau hainute strict pt varsta de atunci. eu am avut mai multe 6-9 si 9-12, ba chiar la unele firme e atat de aiurea etichetarea, incat nu prea se mai potriveste luna trecuta pe ele cu realitatea. si acum poarta ilinca un pulovar de la premaman care cica e pt 6 luni, asa ca...
RGE spune:
RAMO si eu simt la fel stai linistita ...daca apesi putin o sa dai chiar de o poponeata sau un piciorus care se trage cand pui mana..
..fetelor eu v-am pupacit astazi ne facem frumosi mergem la coafor!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Dana uterul retrovers nu prea mai are importanta acum, pentru ca nu prea mai e retrovers. De pe la 2 luni si-a schimbat pozitia si este un uter normal; placenta poate fi in fata si la un uter normal pozitionat.
Eu ma refeream la pozitia lui bb, ca si el se mai schimba din cand in cand, si poate s-a asezat cumva incat tu nu mai simti asa de bine.
27+ si baby Kara