Atentie la Bricostore!
am cumparat in week-end niste gresie, lambriu PVC si alte maruntisuri de la ei si am fost neplacut surprinsa de marfa si serviciile lor. niciun angajat nu a fost dispus sa ma indrume ce unde gasesc sau ce trebuie sa mai stiu si sa iau, spre exemplu pt. montarea lambriurilor, profile, mod de prindere, etc.
gresia din magazin era mai toata sparta si abia am gasit cata aveam nevoie dintr-un anumit model. si pe asta am ales-o bucata cu bucata pt. ca era sparta la mijlocul cutiei. am platit transport, neavand auto cu care sa car acasa tot ce cumparasem si la BricoService era un tip plictisit, care ar fi facut orice numai sa nu iei transport de la ei. poate stia el ceva, pt. ca surpriza abia acum urmeaza. deci spuneam ca am achitat si transportul, urmand ca a doua zi sa ne soseasca acasa cumparaturile. si au sosit.
"domnul" sofer le-a lasat in strada si s-a grabit, cerand sa-i semnez de primire in bune conditii. asa ca am desfacut rapid, ca de, se grabea omu`, la un colt fiecare cutie de gresie si la prima vedere mi s-a parut in regula. in casa am constatat ca gresia era jumatate sparta. aia pe care o alesesem bucata cu bucata cu o zi in urma.
desi stiam ca teoretic, odata ce am semnat de buna primire, nu se mai poate face nimic, am mers totusi cu marfa sparta inapoi, am explicat situatia incercand sa rezolv ceva. bineinteles ca in afara de faptul ca m-am umplut de nervi inca odata, mi-am pierdut timpul si am ramas cu paguba, nu am rezolvat nimic.
acum stiu ca ar fi trebuit sa-l tin pe domnul sofer in strada, pana verificam toate cutiile, placa cu placa si sa nu-i semnez nimic.
asa ca atentie la acest magazin de tot rahatul, cu marfa proasta si servicii ingrozitoare!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
Raspunsuri
Mirrella spune:
Ai semnat"de primire",ori ca ai primit marfa in buna stare?
Eu as face reclamatie la OPC....(dar inainte m-as duce la ei sa ii atentionez,e uimitor cateodata cum schimba foaia...)
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
andriushca spune:
da, mirella, am semnat, tocmai asta e problema. totusi am fost la ei "sa-i atentionez" intai cu frumuselul, apoi i-am atentionat si cu o reclamatie scrisa. dar cred ca se vor sterge undeva cu ea...
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
nemary spune:
si eu zic sa mai insisti. eventual sa-i ameninti cu OPC. trebuie sa se rezolve cumva.
cat despre gresia sparta, vreau sa-ti spun ca si noi am cumparat cam acum 1 luna de la ei, nu avem masina, dar afara, chiar langa magazin, stau diversi domni care sunt dispusi sa-ti duca marfa cu masina lor(contra cost). cred ca ai fi iesit mult mai castigata asa.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
andriushca spune:
nemary, mi-am dat si eu seama ca daca nu as fi apelat la serviciile lor contra cost, as fi iesit mai ieftin oricum.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
Mirrella spune:
Eu te intrebam daca ai semnat ca "am primit marfa" ori ai semnat ca "am primit marfa in buna stare"....e o diferenta.
Faptul fiind consumat nu cred ca mai conteaza ce s-ar fi intamplat daca nu apelai la serviciile lor...
Oricum ,eu zic sa nu renunti,poti face reclamatie la opc chiar si online,nu ai ce pierde!
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
andriushca spune:
mirrella, am semnat doar, adica semnatura mea, fara sa specific nimic altceva.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by andriushca
mirrella, am semnat doar, adica semnatura mea, fara sa specific nimic altceva.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
da,normal ca tu nu ai specificat nimic altceva,da ce scria pe hartia pe care ai semnat?Ca doar n-ai semnat in alb.
Oricum,din proprie experienta iti spun,de fiecare data cand se mai intampla o minune ca asta,te duci inapoi la magazin(indiferent care) si faci scandal direct,nu asa cu binisorul cum ai spus tu.Stiu ca suna primitiv,dar stii ce bine functioneaza?Efectul surpriza
Cum bine spunea una din fete,(scuze,am uitat cine)ameninti cu opc-ul si se rezolva.
Du-te cu gresia la ei,fa ca toate cele,mai ia si vreo doua prietene cu gura mare si poate reusesti.Vorbeste cu managerul nu cu vanzatorii.Daca nu,OPC direct.A,ameninta cu televizunea sa vezi atunci bunavointa.
Cum am zis,eu din proprie experienta vorbesc.M-am saturat pana peste cap de tepele astea pe fata!Pana cand?
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
doradora spune:
imi pare rau ca ai fost pusa in situatia asta. eu am cumparat recent si de la ei si de la praktiker,dar am depasit 10 milioane si a fost gratis. doar transportul. caratul e problema clientului. si am impresia ca in momentul in care ai semnat, ai facut-o de receptie in buna stare. morala e ca alta data sa se verifice. nici eu nu am facut-o, dar cand si daca va mai fi cazul, stiu sa fiu mai atenta.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
ps: oricum, serviciile sunt de 2 lei, si pierzi o groaza de timp pana sa dai de careva care sa te ajute. plus ca verifica stocurile si nu le coincid datele. plus ca ce ti se zice de la informatii nu coincide cu ce se intampla pe raion, ca cica ,,se supara seful de raion"!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
andriushca spune:
ladyJ, nu mai stiu ce scria pe formular, probabil ca s-a primit marfa in bune conditii, la data de..., ora.. si asa mai departe. o sa ma uit.
chris, stiu ca la peste 10 mil. transportul era gratuit, iti dai seama cum o fi si transportul ala gratuit, daca asta platit a fost asa.
fetelor, m-am gandit de atunci si la OPC si la tv, dar am zis ca asta ca ultima solutie. intre timp am masurat exact spatiul unde vreau sa pun gresia si am constatat ca imi ajunge si fara cele sparte la colturi, alea o sa fie pt taiat, pt margini.
mi-e sila de toata tevatura asta asa ca o sa o las balta, daca nu merge decat cu scandal. bineinteles ca nu o sa mai cumpar in veci nici macar un cui de la ei.
dar am postat aici ca sa afle toata lumea ce se poate intampla si sa se pazeasca.
multumesc pt sfaturi, oricum.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS