Corectare pete pe fatza

Corectare pete pe fatza | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Am deschis anul trecut tot cam pe la vremea asta, un subiect despre pete pe fatza. Am una pe obrazul st sub ochi si nu ma simt deloc bine cu ea.
Am aflat atunci de la voi ca nu exista remediu, sau cel putin e foarte greu de indepartat pata aia. Eu sunt aproape sigura ca pata e de la soare si mi-a aparut vara trecuta.
Toamna cand se duce bronzul pata se estompeaza asa ca pana a venit iar vara nu m-a mai deranjat. Acum deja se apropie toamna si va disparea din nou dar pana atunci am nevoie sa arat bine si ma gandeam sa folosesc un creion corector sau altceva ce-mi recomandati.
Acum va cer sfatul ce produs sa folosesc si cum sa-i aleg nuanta dat fiind ca tenul meu acum este oarecum inchis de la bronz.
As lua ceva de la Oriflame sau Avon dar e greu de ales nuanta din catalog, sau sa ma duc la un magazin de cosmetice sa cer ceva si sa probez (daca se poate)?
Si vreau ceva rezistent, nu sa dau toata ziua cu creionul pe fatza..

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

In orice caz nu iti recomand de la Nivea, se strange sub ochi si se vede f f urat, daca mai pui si pudra, in 2-3 ore trebe repetat.

ultimul concealer mi lam luat de la Loreal, si mi lam luat dupa ce vanzatoarea mia aratat cum sa-l intid corect (se intinde si intre sprancene si putin deasura lor pe frunte), si tot ea mia ales culoare pt tenul meu.
Parerea me e sa probezi in magazin, ar trbui sa aibe testere

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu am nici o treaba cu sprancenele si nici cu zona de sub ochi. Desi am ceva cearcane nu am de gand sa dau cu mult smac pe fatza, vreau doar un creion corector cu care sa acopar o pata de cca 1 cm/0,5cm, pe pomet sub cearcane deci.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

http://www.covermark.com/

Bafta

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput