Constanta (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Buna dimineata, fetelor!

Sunt veche pe forum, dar nu foarte activa. M-am intors in CT de putina vreme dupa aproape 8 ani de studii (cu prelungiri) la Cluj.
Si nu m-am intors singura... O sa avem un bebe peste citeva saptamini, desi asta e ceva relativ de acum. Inteleg ca tine de vointa lor, nu de calculele noastre si ale aparatelor.
O sa nasc la CT. Dintre cele la care s-a petrecut deja minunea, imi puteti da sfaturi, va rog?
Cum vi s-a parut? Ce ati fi vrut sa stiti dinainte de a intra in spital, dar ati aflat abia acolo?

Multumesc pt orice sfat care sa ne ajute cit de cit.

Tina, 37+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Tina, felicitari! Eu una am ales sa nasc la Cernavoda, ca medicul meu e sef de sectie acolo. La Constanta( de fapt ca peste tot) trebuie sa ai fonduri cu tine si multa incredere.
La ce medic esti? Vorbeste si cu el/ea despre ce ai nevoie.
Liste de necesar gasesti pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Tinabeve

Buna dimineata, fetelor!

O sa nasc la CT. Dintre cele la care s-a petrecut deja minunea, imi puteti da sfaturi, va rog?
Cum vi s-a parut? Ce ati fi vrut sa stiti dinainte de a intra in spital, dar ati aflat abia acolo?

Multumesc pt orice sfat care sa ne ajute cit de cit.

Tina, 37+ Andrei

Bine ai revenit in Constanta si bun venit la noi in "gasca".
Cu ce medic vei naste? De asta depine mult cum va fi. Eu am nascut de curand la et. 6, conditiile au fost destul de bune, curatenia cat de cat, si nu am vazut gandaci, pentru cele 3 zile cat am stat acolo a fost ok. Daca speri sa afli prea multe despre ingrijire bb-lului in spital, slabe sanse. Informatiile le scoti cu doar contra cost .
multa sanatate si nastere usoara.

fug ca plnge "fomista" .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri.

Medicul meu este dr. Alina Popescu.

Banuiam ca trebuie "cotizat", de altfel, ca aproape peste tot si pentru aproape orice.

Pofta buna la fomisti/ste si voua o zi fumoasa si, poate, nu chiar atit de calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara,
,eu am nascut ambii copii la ct cu medici diferiti.La primul copil a fost un vis urat,am stat cu 5 mamici intr o camera , pe urma cu 3,copilul era in alta camera si trebuia dupa cezariana sa ma deplasez pe holuri,gandaci peste tot, apa calda ioc,am stat 4 zile in spital si nu au spalat o la ochi pe fata mea nici macar odata,nu spun ca in afara de o rezidenta la neonato nu a vazut o nici un medicsi lista ar putea continua la nesfarsit,o infectie.La al 2 copil imi era asa de scarba sa ma duc in spital sa nasc ca eram aproape depresiva in loc sa fiu bucuroasa ca soseste momentul.Dar am avut parte de o nastere total diferita fata de prima si asta a depins de mai multe lucruri;Amfacut peridurala in loc de rahi si este o diferenta de la cer la pamant , am stat cu cateterul 3 zile in care nu am simtit durere;Am stat in rezerva individuala in care am putut sa ma odihnesc si parca nu am mai vazut niciun gandac.Bani tot dai in stanga si dreapta ca la capitolul asta nu se schimba nimic dar cel putin am amintiri frumoasa si am putut sa ma bucur sa fiu mamica din nou ca la primul am facut odepresie de nici nu mai vroiam s o vad pe printesa mea.
Sper ca nu t am speriat dar ce am vrut sa iti spun e ca lucruriile s au mai schimbat putin in bine si ca poti face in asa fel sa ajuti si tu sa fie bine,vorbeste cu medicul tau despre epidurala .Iti urez o nastere usoara ca un fulg si sa iti tii puiul scump la sin .

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

,am uitat sa criu ca raspunsul era adresat lui tinabeve

Mergi la inceput

Multumesc Bisous. Intr-adevar, ai ce povesti...

Problema este nu ca m-as speria, ci ca nu prea stiu de unde sa apuc lucrurile. Nu stiu, de exemplu, daca exista sistemul rooming in. Mai incerc sa trag de limba medicul azi sau miine.

Numai bine, aveti grija de voi si de pitici.

Tina 37+ Andrei

Mergi la inceput

Tinabeve, mai nou toata maternitatea e cu sistem rooming in ,indiferent ca stai in rezerva cu plata sau cu alte 5 mamici.Ideea este ca daca stati multe in camera nu poti sa te odihnesti ca daca nu tipa al tau tipa altul si tot asa pe rand toata noaptea.Vorbeste cu medicul tau poate sa puna o pila unde sa fii mutata dupa nastere , macar in rezervs aia cu 3 mamici tot e mai bine decat cate 5.Cum o sa nasti normal sau prin cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Tinabeve bun venit!Eu despre spitalul din ct nu pot sa-ti spun nimic ca am nascut la Bucuresti.iti doresc sarcina usoara pana la dpn si nastere usoara desigur!
Noi suntem binisor.Ieri am fost cu Mariuca si colegii ei de dans pe insula Ovidiu .E prima data cand merg si mi-a placut foarte mult.Mariuca s-a simtit tare bine.
In rest ne pregatim de party si facem probe la rochita de printesa...hihi...nu va spun cat de emotionata e.Am ales ca tema printesele disney.
maine avem ultimul spectacol din aceasta vara.in sfarsit intru si eu in vacantaDeja in seara asta se blocau benzile si traficul era un chin.mergeti la grand prix?Noi intentionam sa mergem dar inca nu cunosc graficul.

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Class One World Powerboat Championship reprezinta echivalentul Formulei 1 pe apa si este cea mai spectaculoasa cursa de ambarcatiuni de mare putere din lume, o competitie alimentata de pasiune si adrenalina ce atrage anual peste 1 milion de privitori si aproximativ 250 de milioane de telespectatori.
10 echipe internationale de piloti, copiloti si staff tehnic intra in aceasta batalie de inalta clasa tehnologica, de putere financiara si maiestrie a pilotajului, disputandu-si cel mai ravnit premiu din lumea sporturilor de viteza pe apa. Ambarcatiunile din cursa sunt dotate cu dublu motor de 900 de CP, au 14 metri lungime si ating viteze de peste 250 de km/h in conditii absolut imprevizibile.
Class One Romanian Grand Prix se va desfasura in perioada 31 august - 2 septembrie 2007, pe lacul Siutghiol din Mamaia, si reprezinta a patra etapa din acest circuit mondial de mare vizibilitate si prestigiu.
Prin Class One Grand Prix, Mamaia intra in acest circuit fabulos alaturi de orase precum Atena (Grecia), Arendal si Oslo (Norvegia), El Alamein (Egipt), Doha (Qatar) sau Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Programul evenimentului:

31 august
Antrenamentul oficial - Prima ocazie de a testa ambarcatiunile in ape romanesti
Parada ambarcatiunilor - Toate ambarcatiunile inscrise in cursa participa la parada de pe strazile Constantei
Petrecerea de bun venit
01 septembrie
Antrenamentul oficial Pole Position - Pole position-ul determina linia de start in cursa de a doua zi. In acelasi timp echipele primesc puncte care conteaza in clasamentul general.
Dineul
02 septembrie
Antrenamentul oficial
Cursa - Ambarcatiunile se intrec pe parcursul a 19 ture a cate 6 mile marine cu o limita de timp de 60 de minute.
Decernarea premiilor

...Din pacate, eu nu voi putea merge la eveniment pe 31 si 1 (sper sa mai prind si eu ceva frumos de vazut duminica), caci voi fi prezenta la Targul Firmelor de Consultanta si Certificare, care are loc la Muzeul de Arta. ...Dar daca va intereseaza si aveti drum prin zona, va astept cu placere!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput